Opublikowano 30 września 20186 l Co w tym złego? Ja teraz płacę tylko telefonem. Jeśli chodzi o Apple Pay to faceid >>> Touch ID
Opublikowano 30 września 20186 l Może Sprite ma tylko gotówkę bo dealuje i przypał. Płacenie telefonem jest bardzo spoko. Już niebawem nie będzie trzeba nosić portfela, niech tylko ministerstwo cyfryzacji ogarnie temat z dowodami i cześć.
Opublikowano 30 września 20186 l Nie no, te zegarki będą miały rację bytu jak przestaną wyglądać jak zabawki.
Opublikowano 30 września 20186 l Wystarczy do zwykłego zegarka dodać moduł nfc/bluetooth i nie trzeba by nosić zabawek na rękach.
Opublikowano 30 września 20186 l Napisz do Certiny jaki hajs im obok przechodzi. Mógłbyś zostać ich konsultantem.
Opublikowano 30 września 20186 l Nie wiem czy to było w poprzednim iOSie, ale teraz np. przy płatności przelewem przez stronę banku i koniecznością potwierdzenia kodem z smsa, system sam nam kopiuje ten kod i można go od razu wkleić na stronie. Pierdoła, ale jak ułatwia życie. To samo te sugestie przy uzupełnianiu ramek na stronach przy logowaniu czy rejestracji.
Opublikowano 1 października 20186 l 18 godzin temu, Marcin_wawa napisał: Napisz do Certiny jaki hajs im obok przechodzi. Mógłbyś zostać ich konsultantem. nie denerwuj sie tak ze ci zegarek obrażam, po co te nerwy
Opublikowano 2 października 20186 l Ostatnio miałem 6s, później zacząłem używać jakiegoś Huawei'a a teraz mam nowszego Huaweia p20. Chciałem dziś sprzedać Iphone'a w CEX. Na sprawdzeniu tela (kiedy oddałem telefon w CEX) okazało się, że nie chce się połączyć z żadną siecią. Facet przy mnie łączył sie z ich siecią, bez hasła - nie przeszło. Facet ze sklepu mówił, że może uszkodzony jest moduł WIFI. Wcześniej nic takiego się nie działo. Teraz w domu łączy mi bez problemu do sieci. CEX nie chciał kupić tego, czy o co chodzi? Edytowane 2 października 20186 l przez Banny
Opublikowano 2 października 20186 l Jak to jest z rozmowami grupowymi? Chce wyjść z grupy którą zainicjował mój znajomy, ale opcja jest wyszarzona. Czy musze prosić go o zgodę na wyjście?
Opublikowano 3 października 20186 l Cytat Opcja Opuść rozmowę jest dostępna tylko dla wiadomości iMessage, które mają co najmniej trzech innych uczestników
Opublikowano 3 października 20186 l Mordeczki pytanie do speców z zakresu Apple , znajomy jako że pracował w serwisie LG powiedział że naprawi mi wyjście słuchawkowe . Wyjął to co tam tkwiło ale za bardzo wcześniej tam nawierciłem i przestało czytać słuchawki więc złącze do wymiany ale problem jest inny. "Spec" jako że podjął się naprawy musiał przy okazji coś zyebać i teraz ekran przy docisku z lewej strony powoduje lekkie odbarwienia z prawej i z prawej też ciężko łapie dotyk. Oczywista sprawa zostawiłem mu go do naprawy i ma to zrobić ale zastanawia mnie w razie jak nie ogarnie co może być problemem i czy naprawa może być droga? Jest to Iphone SE 64gb więc pewnie jak będę przez łosia musiał wymieniać cały panel dotykowy to wywale telefon do śmieci i kupie za 200-300e taki sam bądź nowy model.
Opublikowano 3 października 20186 l Zdecydowałem się zmienić X na Xs Max i różnica faktycznie jest widoczna gołym okiem, ten ekran robi całą robotę, face id działa szybciej. A dźwięk jest pełniejszy, udoskonalony model jak najbardziej na plus. Minus dla Apple za ładowark 5W, musiałem kupić 60W od Maca i teraz ładuje się w mniej niż godzinę Edytowane 3 października 20186 l przez Wesker
Opublikowano 3 października 20186 l W dniu 2.10.2018 o 14:59, Banny napisał: Ostatnio miałem 6s, później zacząłem używać jakiegoś Huawei'a a teraz mam nowszego Huaweia p20. Chciałem dziś sprzedać Iphone'a w CEX. Na sprawdzeniu tela (kiedy oddałem telefon w CEX) okazało się, że nie chce się połączyć z żadną siecią. Facet przy mnie łączył sie z ich siecią, bez hasła - nie przeszło. Facet ze sklepu mówił, że może uszkodzony jest moduł WIFI. Wcześniej nic takiego się nie działo. Teraz w domu łączy mi bez problemu do sieci. CEX nie chciał kupić tego, czy o co chodzi? to jak jest z tymi wifi? chce jeszcze to sprawdzić na innym routerze ale czasu brak.
Opublikowano 3 października 20186 l @Banny następnym razem zrób szybki hotspot na swoim telefonie i łącz się do tego. Dziwna sprawa, może ich WIFI jest jakoś specjalnie zabezpieczone? Może wystarczyło zresetować telefon?:)
Opublikowano 4 października 20186 l W domu go zerowałem i schowałem do szafy na jakieś 2 tyg, później właśnie pomyślałem, by sprzedać. W CEX było pierwsze uruchomienie.
Opublikowano 6 października 20186 l X - za niewiele większe pieniądze masz lepszy aparat i ekran z podobną baterią. Xr jest opcją dla... no sam nie wiem dla kogo tak naprawdę. Na twoim miejscu dopłaciłbym od razu do Xa