Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czyli gejozy nie ma z kolorem etui plus tapeta w podobnym kolorze?

Ja generalnie uznaje tylko case czarny lub przezroczysty. Innych unikam. Ciężko powiedzieć

Edit: mam problem mały. W moim ip 7 w macie mam takie lekkie odbarwienia od case’a spigena. Takie kratki mial pd wewnetrznej strony i je wlasnie widac z tylu telefonu. Da sie to czyms wyczyscic?

Opublikowano

Miałem już dużo etui, od różnych firm, cena od 30 do 150 i zawsze była lipa, jedyne słuszne, to niestety ale tylko sylikonowe lub skórzane od Apple. Oczywiście najlepiej nie oszpecać telefonu, ale wiadomo....

6ab404b0bce217317409967b79bd8930.jpg

727425cc969a251638f30b8b398d6f9c.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

Już mija bodajże trzeci miesiąc z iPhonem XS no i czas już pochwalić za baterię. Używam niemało, bo ze 3-4h dziennie, a spadku wydajności pod tym względem nie widzę. Od samej nowości jest pięknie pod tym względem, wyciągnięcie 6-7h SoT wydaje się jak najbardziej możliwe. Przez całą podróż trwającą 3h czytam Twittera, wypok, reddita itd. i po przyjeździe nawet poniżej 50% nie schodzę, gdzie na siódemce to w połowie drogi bym powerbanka szukał. Nie wiem, czy to iOS12, czy to ekran OLED, czy błogosławieństwo śp. Jobsa, ale jest wybornie.

Opublikowano

Potężne korporacje poczuły oddech Xiaomi na rynku i wyciągnęły wnioski :cool:

Opublikowano (edytowane)

Zależy co siadło. Jak mi poszło cpu w SE to dostałem nowy telefon.

W sensie bez pudełka, więc pewnie jakiś refubrished no ale wyglądał jak nówka.

Edytowane przez ragus
Opublikowano
W dniu 17.01.2019 o 09:53, raven_raven napisał:

8 Plus? A kto jeszcze używa taki stary model?

No a póki co Apple mnie fantastycznie nabiera, tak dobrej baterii nie miałem nigdy. Magicy :) 

Mam 8 :rayos: w tym roku będę pewnie wymienial na tegoroczny model :) 

Opublikowano
Jaki projector case polecacie do iPhona X?

Mam fajny czarny-mat, firmy puro. Od środka z taka pianką jak jest w oryginalnych od Apple. Teraz kupiłem sobie przezroczysty, więc jak coś to mogę Ci sprzedać tamten w dobrej cenie. Używany trochę ponad tydzień. Super dopasowany. W razie czego priv j wyśle zdjęcia jak wygląda.
Opublikowano (edytowane)

Stare info. XR był i jest najlepiej sprzedającym się modelem ajfona dzień w dzień od połowy października. W XS'ie bardzo mało zmian względem zeszłorocznej X'a, więc nic dziwnego że ludki się rzucają na "budżetowe" rozwiązanie. No i jest dużo kolorów do wyboru :kaz:

Edytowane przez sprite