szejdj 2 804 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Beka, ja mam ładowarkę z Rossmana za 25pln i działa zaje,biście. Rossman > Apple Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Wyszła aktualizacja 12.2, która dodaje 4 nowe emoji: żyrafę, rekina i coś jeszcze. Ale wprowadza je tylko na iPhone X i nowszych. No nic, trza kupić nowy telefon, ładna dyskryminacja. Nie sądziłem, że teraz Apple wymusza zakup nowego sprzętu w ten sposób Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 (edytowane) 13 minut temu, grzybiarz napisał: Wyszła aktualizacja 12.2, która dodaje 4 nowe emoji: żyrafę, rekina i coś jeszcze. Ale wprowadza je tylko na iPhone X i nowszych. No nic, trza kupić nowy telefon, ładna dyskryminacja. Nie sądziłem, że teraz Apple wymusza zakup nowego sprzętu w ten sposób NIE emoji, a ANIMOJI. One korzystają z aparatu TrueDepth i zawsze były od X w górę. Edytowane 5 kwietnia 2019 przez sprite 1 Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Potężny feature wykorzystujący face id. Nie dla biedaka kiełbasa 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 (edytowane) Grzybi, no jak tak mogłeś? Taki biedcki błąd? xdd Edytowane 5 kwietnia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Mam pytanie . Czy zakładacie szkła na swoje iPhone'y? Wcześniej na swoim Samsungu miałem, ale strasznie się porysowało (pierwsze miałem jakieś które odstawało na zaokrąglonych brzegach, kolejne 3mk Flexible Glass) i ściągnąłem bo mnie irytowało. Drugiego dnia spadł mi na beton i rozwalił się ekran xd. Ale miałem ubezpieczenie w T-mobile i mi wymienili szybkę. Teraz mam siódemkę od 1,5 tygodnia bez szkła i już pod światło pod odpowiednim kontem zauważyłem mikroryski. Nie chcę zakładać byle jakiego szkła bo nie po to Apple daje takie ekrany do swoich telefonów aby później nie móc docenić barw itp. Może jestem zbyt pedantyczny i zbyt często przecieram ekran ściereczką z mikrofibry i nie powinienem się tymi ryskami na dłuższą metę przejmować. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Bez szkła, bez folii i jak przecieram ekran to rękawem lub koszulka Imo nie ma co świrować 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Ja nie mam szkła w ósemce, a już po tygodniu zobaczyłem mała ryske. Dziś mam chyba ze trzyWydaje mi się ze ekran w starej xperii Z, byl lepszy pod tym kątem. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 (edytowane) Ale w sumie te ryski są widoczne tylko pod punktowym światłem i musiałem trochę czasu poświęcić, żeby je znaleźć. Oczy mnie bolą od tego teraz xd. Niestety pewnie wystarczy nawet jakieś ziarenko piasku i już jest mikroryska. Nie przepadam za grubymi szybkami bo naruszają ten design przycisku home który się ładnie wlewa w obudowę. Znowu folie to jakaś tragedia, a szkła hybrydowe 3mk szybko się brudzą i rysują. edit: Jeszcze wyczytałem, że te mikroryski mogą być na powłoce oleofobowej a nie samym szkle xd. Edytowane 5 kwietnia 2019 przez MaiorZero Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 (edytowane) Da radę gdzieś jeszcze dostać nowego SE? Najlepiej kolor srebrny albo grey space, z pamięcią 64GB. Nie musi być to koniecznie w Polsce. Ktoś się orientuje? E: https://overmarket.pl/produkt/apple-iphone-se-64gb-szary/ Kupował ktoś w tym sklepie? Edytowane 7 kwietnia 2019 przez Gumiś_JaGoDa Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 (edytowane) @Gumiś_JaGoDa Śmierdzi refurbished'em na kilometr. Ja bym na pewno z tego sklepu nie brał. Szukaj na allegro. Tutaj masz np nówke z pl dystrybucji: https://allegro.pl/oferta/nowy-pl-apple-iphone-se-64gb-srebrny-bez-simlocka-7954668035 Edytowane 7 kwietnia 2019 przez sprite 1 Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Chyba zaczeli wycofywac te SE. Jeszcze miesiac temu w kazdym sklepie byly a teraz juz jakies ostatki w mniej popularnych kolorach. Szkoda bo to swietny telefon ktorego uzywam do dzisiaj. Teraz sie bedzie trzeba przesiasc na jakas kobyle z 6 calowym ekranem. Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Mają wypuścić następce niedługo XE , gabarytowo podobnie tylko bez przycisków fizycznych na froncie +Amoled i wiadomo nowe bebechy ceny podobno od 600$. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Ale nastepca bedzie z 6 calowym ekranem czy tam 5.8 a dla mnie najlepsze w tym telefonie jest to ze jest maly. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Plotki o XE są już od 2 lat i nie brałbym tych plotek na poważnie zwłaszcza, że pisze o nich też portal PSX extreme. 1 Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Iphone SEX Kupiłbym taki model, bo to co dzisiaj jest na rynku kompletnie mnie nie jara, a pod koniec roku zmieniłbym telefon. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Pany jesli macie Xs Max i szukacie case’a do niego to walcie na pw. Lubie zmieniac i mam juz chyba z 10 (różne, większość nowe albo w ideolo stanie) i moge opylić w dobrej cenie kilka szt. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Opublikowano 18 kwietnia 2019 I stało sie po 1,5 roku moj ip8plus zrobił hopla na beton. Dziwne bo wczesniej lecial z wysoka, a teraz niziutko bylo. No i pajeczyna na ekranie j.ebana w dupe mać. Za 3500 mozna miec XR i nawet fajny czerwony, a zawsze taki mi się marzył. Jaki jest sens dopłacania do XS? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Bierz XS jeżeli masz kasę. -DUŻO lepszy ekran(OLED zamiast LCD) -lepszy 3D Touch -podwójna kamera z optycznym zoomem -lżejszy -cieńsze ramki wokół ekranu. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Pooglądaj na youtubie porównania tych telefonów, bo nie wiem czy jest sens dopłacać. Ewentualnie popatrz na X, bo może jakoś tanio się uda wyrwać a nie słuchaj sprite, który jak zwykle doradza, by kupić coś droższego i lepszego, BO WARTO. Macbook air czy pro? WEŹ PRO BO EKRAN I MOC! iPad zwykły czy pro? WEŹ PRO BO LEPSZY DESIGN!!!!!! Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Beka z ajfonowcow. Nie wiedza skad brac info o telefonach. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 To już wiadomo czemu szejdi nie widział ogromnej różnicy w ekranie między X a swoim 8+. Porównanie na yt + wada wzroku. No nie mogło się to udać. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 No tak, bo w Warszawie nie ma iSpotów by wziąć do ręki i porównać oba ekrany. Poza tym - jakiej ogromnej różnicy między X a 8+? Chyba, że chodzi o rozmiar to fakt, 8+ ma większy ekran. POZA tym obecnie mam X. Wiem, że dla Ciebie to już stary model, którego nie da się już praktycznie używać. Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 43 minuty temu, milan napisał: Beka z ajfonowcow. Nie wiedza skad brac info o telefonach. Wiedza. Przekaz jest jeden: albo bierzesz co roku najnowszy i najdrozszy model albo wypad z K A S T Y biedaku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi