Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Linia 14 ma pozbyć się wersji Mini, więc mocno ceny nie spadną.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 706,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

12 to poza promocjami „kolorowych” po naście sztuk dalej kosztuje tyle za ile brałem z półtora roku temu, za bardzo nie tanieją. 

Opublikowano

Stanieć, to wiem, że za bardzo nie stanieją, ale czy nie zdrożeją? Wydaje mi się to nielogiczne, ale ktoś tak pisał.

Opublikowano
  W dniu 1.09.2022 o 14:06, Paolo de Vesir napisał(a):

Ceny 14 maja być tak wysokie, ze ludzie rzeczą się na 13 i 12, wiec bierzcie póki jest. :rotfl:

Serio? Będzie aż tak źle? 

Pro ma chodzić 1100 $, czyli jakieś 5 tysi + vat

Opublikowano

Ostatnio coś pisali, że nie będzie tak źle wcale z cenami, może nawet taniej niż 13.

Też obserwuję sytuację, bo jednak ostatnio przeciętna bateria w SE zaczyna mi trochę doskwierać. 

Opublikowano
  W dniu 2.09.2022 o 16:49, Mustang napisał(a):

Ostatnio coś pisali, że nie będzie tak źle wcale z cenami, może nawet taniej niż 13.

Też obserwuję sytuację, bo jednak ostatnio przeciętna bateria w SE zaczyna mi trochę doskwierać. 

Dobra jednak rozmawiałem z kumplem z cortlandu i się przygotowują na ceny srogie :pawel: Taniej nie będzie, w ogóle jednak się nie zdziwię jak 13 pro podskoczy cena 

Opublikowano

Rok temu ceny były ustalane gdy dolar był po 3,85 zł, dzisiaj jest złotówkę droższy więc na samym kursie dowali 1000 zł do modelu pro. A jak podniosą ceny o 100 dolarów to max chyba dobije do 7000 zł. 

Dlatego kupiłem na promce pro maxa 13 za 5200 zł. Starczy na te 3-4 lata a później albo będzie lepiej albo wywalam na zachód. Pro 13 zniknie z oferty, tak jest co roku z tego co pamiętam? 

Opublikowano
  W dniu 7.09.2022 o 19:24, Czoperrr napisał(a):

Dobra cofam, Pro wyglada inaczej. Emejzing.

Kręciłeś bekę, że "miał być bez notcha" i jest bez notcha. O co ci typie chodzi?

No ceny to beka sroga, myślałem, że to przez gównianą walutę zwaną złotówką, ale u niemca też chyba podrożało. Z kolei na apple.com cena $999. 

Ale ogólnie xD i jebać ich maczetami, czuję się jak biedak.

Opublikowano

Nie ma, jest za to 13 mini nadal, ale za 500 zł drożej niż rano :kekw:

7200 za podstawowy pro, najbardziej boli przebitka kilka stówek vs Niemcy i UK.

Opublikowano

Czyli jednak zdrożały. Trzeba było brać :gayos:

Opublikowano
  W dniu 7.09.2022 o 20:47, Szwed napisał(a):

Czyli jednak zdrożały. Trzeba było brać :gayos:

Kupiłem 13 pro w piątek za 4700

Opublikowano

Mi bardziej o mini chodziło - SE to był mój ulubiony telefon, a X był już dla mnie troszkę za duży (lubię jak wszystko się mieści w jednej łapie). No nic to, poczekam, nie pali się.

Opublikowano

wycofanie mini to imo nieporozumienie, ale może zrobią SE2, który będzie mniejszy.

Opublikowano
  W dniu 7.09.2022 o 22:02, Starh napisał(a):

wycofanie mini to imo nieporozumienie, ale może zrobią SE2, który będzie mniejszy.

SE to jest 3 teraz, 2022. Chociaż nie jest to raczej telefon wart zakupu. 12 mini śmiga elegancko, może się ogarną przy 15/16 i znowu zrobią taki model :asax:

Opublikowano

Raczej nie, cieszy się bardzo małym zainteresowaniem seria mini. Zostanie pewnie tylko SE, pewnie następny będzie w budzie mini 12.