Il Brutto 1 625 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 1 hour ago, Czoperrr said: Ale ten telefon jest zjebany kupiłem specjalnie żeby można było ładować normalnymi ładowarkami jak androida i żadna którą mamy w domu poza tą od steam decka nie działa xddd co za syf a co ty kurwa pierdolisz tu za głupoty farmazony tutaj jebiesz co? mam jedna ladowarke Ankera i normalnie sie laduje, mialem wczesniej tez jakiejs gownofirmy Hama i tak samo jak oryginalna sie ladowalo, powerbankiem tez bez problemu. Moze masz jakas chujowa ta ladowarke z niestandardowymi parametrami? 1 1 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Tu koledzy bardzo próbują kłamstwa różne przemycać. Pewnie ich jakieś ajfony za dzieciaka dotykały w nieprzyzwoitych miejscach albo coś. 1 Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Ja tam od Samsunga mam ładowarkę i ładowało normalnie. Ale tak to normalnie ładuje appleowskiej indukcji. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 57 minutes ago, Il Brutto said: a co ty kurwa pierdolisz tu za głupoty farmazony tutaj jebiesz co? mam jedna ladowarke Ankera i normalnie sie laduje, mialem wczesniej tez jakiejs gownofirmy Hama i tak samo jak oryginalna sie ladowalo, powerbankiem tez bez problemu. Moze masz jakas chujowa ta ladowarke z niestandardowymi parametrami? Mam dwie kostki Huawei 40W i działa ze wszystkim oprócz iPhone Cytuj
WisnieR 2 738 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Być może Apple nie obsługuje protokołu 5W, a taki pójdzie Ci max z ładowarki Huawei bo oni mają swój własny standard. 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Huawei? Może jeszcze xiaomi byście chcieli ładować sprzęty APPLE. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 5 minutes ago, messer88 said: Huawei? Może jeszcze xiaomi byście chcieli ładować sprzęty APPLE. Kostka z Xiaomi sticka działa Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Mam ładowarkę 100W 4 porty Baseus i straszne fochy strzela, co ładuje razem. Pojedynczo jest wszystko ok (poza padami sony, oczywiście), ale kilka urządzeń trzeba czasem pozmieniać porty żeby dobrze ładowało. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 4 godziny temu, Il Brutto napisał(a): a co ty kurwa pierdolisz tu za głupoty farmazony tutaj jebiesz co? mam jedna ladowarke Ankera i normalnie sie laduje, mialem wczesniej tez jakiejs gownofirmy Hama i tak samo jak oryginalna sie ladowalo, powerbankiem tez bez problemu. Moze masz jakas chujowa ta ladowarke z niestandardowymi parametrami? Wpadłem do tematu zrobić rozróbę , ale widzę że ładnie jest wyjaśniany hejter iphonow. iphone syf bo chińska ładowarka dla downów go nie ładuje 5 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Ja iPhona ładuję ładowarką od iPada, ładuje błyskawicznie, polecam 1 1 Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Jakiś dziwny problem, ja ładuję swojego różnymi ładowarkami, teraz w podróży nawet taką z przysłowiowego bazaru, czasem z portów USB w hotelach i środkach transportu i nigdy nie miałem problemu. Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Kupowanie chińskiego gówna i nawet chuj wiesz czy takie chińskie gówienko telefoniczne nie zagląda Ci do dupy. Afera z chujawie dobitnie to pokazała, że Google chuja wywaliło na Chińczyków. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Hmm ja mam 200w ankera, ale testowałem na wielu i taka 15 Plus do pełnego naladowanian to jakieś 1,5h minimum… czas fatalny. https://www.euro.com.pl/ladowarki-sieciowe/anker-prime-200w-gan-4xusb-c-2xusb-czarny.bhtml Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Nie wiem na ile jest to aktualne, ale stan na 2022 był taki, że najszybciej naładujesz iPhone'a ładowarką z iPada, więc pewnie nic ponad te 20W nie ma sensu. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada No to szkoda że nie dodają ładowarek do i tak nietanich telefonów, które ładują w ich standardzie. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 56 minutes ago, Faka said: Kupowanie chińskiego gówna i nawet chuj wiesz czy takie chińskie gówienko telefoniczne nie zagląda Ci do dupy. Afera z chujawie dobitnie to pokazała, że Google chuja wywaliło na Chińczyków. Chińskie gówno? Mój p30 pro ma już prawie 5 lat i działa jak nowy, a iPhone XS zony po 4 latach ma popsuta baterie, traci wifi i trzeszczy głośnik dlatego kupiłem jej 15stke. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada EKOLOGIA ale jak zmieniłem ostatnio z 12 na 15 to zdziwiłem się że kabelek usb c do ładowarki dali w zestawie xD Teraz, Czoperrr napisał(a): Mój p30 pro ma już prawie 5 lat i działa jak nowy, a weź jakiś nowy telefon może samsunga może iPhone i pobaw się nim z 15 min i powiedz później że 5 letnie poco dalej zapierdala tak samo Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 15 minutes ago, messer88 said: EKOLOGIA ale jak zmieniłem ostatnio z 12 na 15 to zdziwiłem się że kabelek usb c do ładowarki dali w zestawie xD a weź jakiś nowy telefon może samsunga może iPhone i pobaw się nim z 15 min i powiedz później że 5 letnie poco dalej zapierdala tak samo Nie mam poco. No iPhone 15 ma żona od wczoraj bo jej kupiłem (najdroższy fon jaki kiedykolwiek kupiłem) i ja bym się nie zamienił bo ma dużo braków względem mojego. Może na 15 Pro Max ale póki działa zajebiście to nie wymieniam bo po co. Dopiero jak się skończy wsparcie Android Auto na nim to wymienię Temat zszedł na inną drogę. Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Dobrze, że mój SE z 2016 nie wie, że nie powinien już dobrze działać Drugi mam 12 mini i tez nie narzekam. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Moja 13 po ponad 2 latach działa jak nowa, bateria straciła 11 procent, jak zjedzie w okolice 80% to wymienię. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada 2 hours ago, Mustang said: Moja 13 po ponad 2 latach działa jak nowa, bateria straciła 11 procent, jak zjedzie w okolice 80% to wymienię. 2 lata to nic Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W ostatnim tygodniu przesiadlem sie z iPhona XS Max na 13 mini. Ten telefon jest zajebisty i fajnie sie go uzywa jedna reka Cytuj
milupl 621 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mój iphone 8 ma 77% pojemności baterii więc czasami przy intensywniejszym użytkowaniu muszę go 2-3 razy ładować w ciągu dnia. Czy ktoś z kolegów wymieniał baterię na taką np z allegro za 60-100 zł?Część ma nawet logo apple. Jak trwałością takiej baterii? W domu mam jeszcze iphone 14 (100%poj baterii) i podczas nocy spada 2 %, podczas gdy w iphone 8 około 20%. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Poniżej 80% zaleca się wymianę baterii. W SE mojej mamy wymienili w punkcie serwisującym telefony na nową nieoryginalną. Telefon nie pokazuje od tego czasu pojemności, ale sama bateria trzyma znacznie lepiej niż tamta zużyta przed wymianą. Telefon działa normalnie. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu 16 minutes ago, Mustang said: Poniżej 80% zaleca się wymianę baterii. W SE mojej mamy wymienili w punkcie serwisującym telefony na nową nieoryginalną. Telefon nie pokazuje od tego czasu pojemności, ale sama bateria trzyma znacznie lepiej niż tamta zużyta przed wymianą. Telefon działa normalnie. Żona wymieniała na nieoryginalną w XS i na początku działała spoko ale po kilku dniach telefon zaczął się randomowo wyłączać a bateria nagle spadała do 0. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi