Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 hour ago, Czoperrr said:

Ale ten telefon jest zjebany kupiłem specjalnie żeby można było ładować normalnymi ładowarkami jak androida i żadna którą mamy w domu poza tą od steam decka nie działa xddd co za syf

a co ty kurwa pierdolisz tu za głupoty farmazony tutaj jebiesz co? mam jedna ladowarke Ankera i normalnie sie laduje, mialem wczesniej tez jakiejs gownofirmy Hama i tak samo jak oryginalna sie ladowalo, powerbankiem tez bez problemu. Moze masz jakas chujowa ta ladowarke z niestandardowymi parametrami?

• Dzięki 1
  • This 1
Opublikowano
57 minutes ago, Il Brutto said:

a co ty kurwa pierdolisz tu za głupoty farmazony tutaj jebiesz co? mam jedna ladowarke Ankera i normalnie sie laduje, mialem wczesniej tez jakiejs gownofirmy Hama i tak samo jak oryginalna sie ladowalo, powerbankiem tez bez problemu. Moze masz jakas chujowa ta ladowarke z niestandardowymi parametrami?

Mam dwie kostki Huawei 40W i działa ze wszystkim oprócz iPhone

Opublikowano
4 godziny temu, Il Brutto napisał(a):

Wpadłem do tematu zrobić rozróbę , ale widzę że ładnie jest wyjaśniany hejter iphonow.

iphone syf bo chińska ładowarka dla downów go nie ładuje :sadkek: 

• Haha 5
Opublikowano

Kupowanie chińskiego gówna i nawet chuj wiesz czy takie chińskie gówienko telefoniczne nie zagląda Ci do dupy. Afera z chujawie dobitnie to pokazała, że Google chuja wywaliło na Chińczyków. 

Opublikowano
56 minutes ago, Faka said:

Kupowanie chińskiego gówna i nawet chuj wiesz czy takie chińskie gówienko telefoniczne nie zagląda Ci do dupy. Afera z chujawie dobitnie to pokazała, że Google chuja wywaliło na Chińczyków. 

Chińskie gówno? Mój p30 pro ma już prawie 5 lat i działa jak nowy, a iPhone XS zony po 4 latach ma popsuta baterie, traci wifi i trzeszczy głośnik dlatego kupiłem jej 15stke. 

Opublikowano

EKOLOGIA 

ale jak zmieniłem ostatnio z 12 na 15 to zdziwiłem się że kabelek usb c do ładowarki dali w zestawie xD

Teraz, Czoperrr napisał(a):

Mój p30 pro ma już prawie 5 lat i działa jak nowy,

a weź jakiś nowy telefon może samsunga może iPhone i pobaw się nim z 15 min i powiedz później że 5 letnie poco dalej zapierdala tak samo 

Opublikowano
15 minutes ago, messer88 said:

EKOLOGIA 

ale jak zmieniłem ostatnio z 12 na 15 to zdziwiłem się że kabelek usb c do ładowarki dali w zestawie xD

a weź jakiś nowy telefon może samsunga może iPhone i pobaw się nim z 15 min i powiedz później że 5 letnie poco dalej zapierdala tak samo 

Nie mam poco. No iPhone 15 ma żona od wczoraj bo jej kupiłem (najdroższy fon jaki kiedykolwiek kupiłem) i ja bym się nie zamienił bo ma dużo braków względem mojego.

Może na 15 Pro Max ale póki działa zajebiście to nie wymieniam bo po co. Dopiero jak się skończy wsparcie Android Auto na nim to wymienię :)

Temat zszedł na inną drogę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój iphone 8 ma 77% pojemności baterii więc czasami przy intensywniejszym użytkowaniu muszę go 2-3 razy ładować w ciągu dnia. Czy ktoś z kolegów wymieniał baterię na taką np z allegro za 60-100 zł?Część ma nawet logo apple. Jak trwałością takiej baterii? W domu mam jeszcze iphone 14 (100%poj baterii) i podczas nocy spada 2 %, podczas gdy w iphone 8 około 20%.

Opublikowano

Poniżej 80% zaleca się wymianę baterii.

W SE mojej mamy wymienili w punkcie serwisującym telefony na nową nieoryginalną. Telefon nie pokazuje od tego czasu pojemności, ale sama bateria trzyma znacznie lepiej niż tamta zużyta przed wymianą. Telefon działa normalnie. 

Opublikowano
16 minutes ago, Mustang said:

Poniżej 80% zaleca się wymianę baterii.

W SE mojej mamy wymienili w punkcie serwisującym telefony na nową nieoryginalną. Telefon nie pokazuje od tego czasu pojemności, ale sama bateria trzyma znacznie lepiej niż tamta zużyta przed wymianą. Telefon działa normalnie. 

Żona wymieniała na nieoryginalną w XS i na początku działała spoko ale po kilku dniach telefon zaczął się randomowo wyłączać a bateria nagle spadała do 0.