Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już zależy jaką metodę zakupu się przyjęło. Ja wymieniam co dwa lata u operatora, nie dopłacając nic. Lub też nawet jak ostatnio po sprzedaży 5S będąc kilka słów do przodu.

Przy telefonie na andku nie ma takiej opcji, ceny zbyt bardzo lecą na pysk.

Opublikowano

Tak, ale też są ogólnie tańsze i są w nieco niższych abonamentach. Sprzęt Apple trzyma cenę, jak się przy nim zostaje i regularnie wymienia to można w sensowych pieniądzach się poruszać - pierwszy zakup (koszt wejścia) jest po prostu za duże pieniądze.

Opublikowano

Muszę kupić sobie 5s, na Allegro patrzę za nówkami i jest strasznie zróznicowanie, od 1350, po 3000zł. Dlaczego?

Chcę model z Polski, 16GB (na tym zaoszczędzę, a i tak bedę używał do rozmów, sms, może czasem jakaś gierka/programik. No i właśnie nie wiem, skąd ta rozbieżność, czy te najtańsze, to jakieś refurbished sprowadzane nie wiadomo skąd, czy może jakieś chińskie podróbki?

Opublikowano

Dziś o 19 prezentacja nowego, może ludzie się z cenami na Alledrogo opamiętają jak wleci nieco 6tek ;-)

Dlatego przytomnie opchnąłem tydzień temu 6 :kaz:

Opublikowano

pewnie tutaj bedzie:

http://www.apple.com/apple-events/september-2015/

ja tam szostke kupilem 2tyg temu wiec mi ta dzisiejsza konfa nie robi w ogole. ipad tez mnie nie kreci odkad mam maca. niech pokaza ten nowy os x el capitan bo yosemite juz mi sie znudzil. no i jeszcze cos o apple tv bo przymierzam sie do kupna

No el capitan by się przydał, beta dużo szybciej działa od yosemite, ale pewnie wcześniej niż pod koniec października nie wypuszczą.

Opublikowano

Panowie, chce kupic dla kolezanki 4S, na allegro znalazlem za 849 zl nowka w bialym pudelku bez nadruku, sprzedawca odpisal, ze pudelko zastepcze, o co chodzi. Ma sporo sztuk i do kazdego pudelko zastepcze, jakies wersje po serwisie firmowym czy co.

Opublikowano
Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires a second- or third-generation Apple TV with software 6.2 or later

musisz spelnic jedno z wymagan xd

a co do konfy to w koncu chodzi dobrze bez zawiechy. nie to co jeszcze rok temu

Opublikowano

Jeżeli działa tak jak reklamują, to czemu nie. Sam bym notował takim na moim ipadzie.

Ale, że działą tylko z tym 13 calowym behemotem, to niech spier,dalają :cool: :czesc: