Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 22.09.2015 o 13:11, Koleś88 napisał(a):

Bedziesz zadowolony. Ja cale zycie na androidzie bylem, od 2 lat IOS i za nic w swiecie juz nie wroce do Androida.

Ma Ktos moze IP 5 i zaktualizowal juz sobie ios do 9 i moze napisac jak chodzi? Wrazenia? Itp.

Nie wiem jak to możliwe, ale mam wrażenie, że przyspieszył i jest jeszcze bardziej responsywny. Jestem mega zadowolony, dla mnie najlepsza aktualizacja odkąd mam ten smartphone.

W dniu 22.09.2015 o 13:24, M.Bizon24 napisał(a):

iP4 na najnowszych iOSach praktycznie nie dziala.

Czego oczekiwać, skoro oficjalnie iOS9 nie wspiera iPhone4.
Opublikowano

Jeżeli masz na myśli iPhone5, to na umowę dwuletnią z Orange, na początku 2013.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 22.09.2015 o 13:27, grzybiarz napisał(a):

Dobra, jak mi ktoś dzwoni, to na tablecie się wyśiwetla numer i sygnał. Jak to odsychnronizować?

Mam system po angielsku, ale tutaj:

60269702a45147328f92a179f5e3efe9.jpgaed277d941efe17b60d1c4ef769bec73.jpgacaea06b61d39e7dbcb1a522436222e5.jpg

Edytowane przez Q-Jot
  • Plusik 1
Opublikowano

ten iphone o ktorym Wam wcoraj mowilem, to nie 4, a 4S :obama: ma ainstalowany ios 8 i moliwa aktualiacje do 9. pocytalem na necie i wychodi na to, e lepiej robic upa do 9 bo 8 ssie. prawda toto?

PS preprasam a brak litery po "y" ale na klawiature tego laptopa ona nie diala xD

Opublikowano

4 i 4s to sa aktualnie smiecie, nie warto tego kupowac i operowac na najnowszych, dostepnych systemach dla nich. Odbieranie polaczenia telefonicznego trwa 2-3 sekundy. Wiec tylko dla wytrwalych.

Opublikowano (edytowane)

to i tak tylko telefon prejsciowy dla diewcyny :lapka: tak jak mowilem, wsystko bedie lepse od staruskiego sgs+ jadacego na cyanogenmodie :D chodi mi tera o to, cy warto robic upa do 9 cy ostawic 8

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Mojemu tacie na 5 przyspieszył, działa super. Mi na 5s zamulił. Kiedy chcę udostępnić coś, mam sekundowego laga zanim się ikonki pojawią, to samo przy wysyłaniu iMessage, animacja laguje.

Opublikowano

Pewnie zaraz wyjdzie 9.0.1 i to naprawi. Pierwsza beta na szóstce działała słabo, a druga i trzecia już ok.

Opublikowano

ależ ten iphone to szajs :gayos: 

włożyłem kartę, wpisałem pin, wsio ok ale nie mogę wysyłać smsów :reggie: wsio działa, odiberanie smsów, wykonywanie połączeń itd. itp. ale nie można wysyłać wiadomości :kaz:

Opublikowano

Musisz: zresetowac parametry, albo zrobic auto konfiguracje dla IP albo masz walniety moduł w telefonie. Ja wymieniałem kiedyś 2 IP4 na gwarancji w Orange bo smsy nie dzialaly.