Gość ragus Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 Mam nadzieję, że potwierdzą się te informacje o odświeżonym 5s. Mocno tęsknie za tą obudową. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 Ja słyszałem że to ma być design 6tki w rozmiarze 5tki Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 To byłby chyba strzał w kolano, 6 jest moim zdaniem brzydsza od 5 i chyba nie jestem odosobniony w tej opinii. 4 też była bardzo ładna, ale niestety waga w stosunku do wymiarów trochę za duża. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 czarna piatka najlepiej wyglada imo 6tki w ogole mi sie nie podobaja Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 warto brać teraz 6s czy może poczekać na 5se i zobaczyć co będzie warte? Cytuj
lechu 21 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Póki co wszystkie ploty mówią że 5se będzie po prostu hardwarem 6s tyle że w mniejszej obudowie i z 4" wyświetlaczem więc zależy co kto woli. Ja używam "Plusa" więc dla mnie nawet zwykła szóstka jest mała, ale jeżeli tak Ci tęskno za małym wyświetlaczem to poczekaj... Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 biedny jestem, licze że będzie tańszy Cytuj
lechu 21 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 (edytowane) A no chyba że o cenę chodzi. Podejrzewam że 5se będzie trochę tańszy ale też na cuda bym w tym temacie nie liczył. Patrząc na to jak swego czasu wycenili 5c, obstawiam że 5se będzie max 300-350 pln tańszy. Cena to oczywiście kwestia względna, ja chyba jednak wolałbym trochę dopłacić i mieć 4,7" zwłaszcza że telefon kupuje się z myślą o jego użytkowaniu przynajmniej przez te kolejne dwa lata. Jak przyoszczędzisz na pamięci to najwyżej będziesz częściej coś wywalał. Jak przyoszczędzisz na wyświetlaczu to już nic nie zrobisz ;-) No chyba że faktycznie wolisz 4" bo i takie osoby się zdarzają. Ja w chwilę po zakupie Plusa wziąłem do ręki swojego starego 4s i kurde jakiś taki mały i... "seksowny" Ale koniec końców bym nie wrócił do 3,5 - 4". Edytowane 22 lutego 2016 przez lechu Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Chcialbym wykorzystac 3 miesiace darmowego Apple Music,ale mojej karty kredytowej nie chce przyjac. Slyszalem,ze sporo osob mialo ten problem. Wiecie cos na ten temat ? Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Ja już mam dość swojego IP5. Bateria zalicza dropy, wyładowywuje się randomowo. Sympatyczny Pan w iSpot mi mówi, abym sobie "wyzerował" telefon. Szajs i tyle w temacie. Fajne były czasy gdy Apple produkował fajne komputery. A nie wszystko. Czekam na iSuszarkę. 2 Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Baterie można dorwać. Wymiana jest dość prosta, wystarczy odkręcić kilka śrubek. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Narzekasz na baterie w telefonie, który jest dostępny od 2012 roku ? :< Sorry ale w tym roku premierę miał HTC One x i Galaxy S3, telefony, które teraz już są na wysypisku albo można je kupić za 300zł... Imo to sympatyczny Pan w iSpocie powinien Ci zasugerować zmianę na nowszy model albo wymianę baterii. W mercedesie z 2012 roku też nie wymienisz klocków bo to mercedes i nic nie powinno się zepsuć? Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Ja już mam dość swojego IP5. Bateria zalicza dropy, wyładowywuje się randomowo. Sympatyczny Pan w iSpot mi mówi, abym sobie "wyzerował" telefon. Szajs i tyle w temacie. Fajne były czasy gdy Apple produkował fajne komputery. A nie wszystko. Czekam na iSuszarkę. Przecież był program wymiany baterii w tym modelu https://www.apple.com/pl/support/iphone5-battery/ Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Dobra uzywam teraz 3 miesiecznego triala Apple Music, zrobie sobie przerwe od Spotify. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Był program wymiany baterii w iPhone 5. Poza tym przywrócenie ustawień fabrycznych rzeczywiście może wpłynąć na baterię, ja bym spróbował. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 No i nastepny problem, co jakis czas rozlacza mi Beats Studio Wireless jak slucham Apple Music, w Spotify jest dobrze a tutaj cos sie spieprzylo. Wkurzylem sie, sluchawki za 350 euro a takie rzeczy sie dzieja. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) 1. Program wymiany baterii nie obejmowal mogego egzemplarza. 2. Wymienilem ja na wlasna lape. 3. Jak daje 2K za telefon to oczekuje, ze bedzie dzialal tak jak trzeba przez minimum 3 lata. Widac jestem dziwny. Niech wroca do robienia porzadnych komputerow, bo I to im kaprawo ostatnio idzie. Edytowane 6 marca 2016 przez Maiden Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Ojej, bateryjka i swiat sie zawalil. Miales pecha, ale nie znaczy, ze musisz pisac glupoty. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Kompy się pogorszyły niestety, to fakt. Matryce są gorsze a to w sumie dla wielu był powód zakupu. Ale baterie Panie to wieczne nie są i nie będą nigdy. Ok, to nie myPhone żeby bateria szybko padała ale nie znam telefonu gdzie po 2 latach pojemność baterii nie spadnie. Cudów nie ma. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Dziewczyna ma piatke i od pol roku nie rozstaje sie z powerbankiem, bo telefon potrafi jej sie wylaczyc przy 30-40%, zeby po odczekaniu chwili wlaczyc sie z 50-60% naladowania :potter: Co do samego Apple'a to zgadzam sie w 100% na narzekania. Sam fanem marki nie jestem, ale od zawsze nadgryzione jablko kojarzylo mi sie z firma premium. A teraz? Trzeszczace i wyginajace sie iPhone'y, czy luszczaca sie matryca w MBP 13 i 15 z retina (w kompach za srednio 8-9k pln!). Ewidentnie leca teraz na swoich fanach, ktorzy MUSZA miec kazdy najnowszy sprzet Apple'a. 1 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Ja też się nie łapałem. Wymieniłem na oryginalną; i lipa. Problem powraca. Od lat byłem wielkim fanem marki. Ale przestaję nim być. Bawią się w masówkę. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 ja od 3 miesięcy używam służbowego 5S gdzie miałem wcześniej do czynienia ze słuchawkami ze średnio wyższej półki i przyznam szczerze że obecnie nie chciałbym nic innego. W końcu trafiła się słuchawka gdzie jest w pełni bezproblemowy multitasking, gdzie drenaż baterii przy całodniowym dostępnie do neta i korzystaniu z niego nie powoduje rozładowania telefonu na momencie. Nawet tethering chodzi bezproblemowo(obecnie używam). Także mogę powiedzieć że w końcu po raz pierwszy mam styczność ze Smartphonem przez duże S Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 9 - tyle bylo przypadkow wygiec. Ktos wyzej niezle pofantazjowal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi