Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pociesz się że chrome na andku przeładowuje zawsze, nawet jak masz 4gb. Apple powinien popatrzeć na ramki w Huawei - tam tel 6" ma obudowę jak 90% tel 5.5". Seria mate. Stosunek ekranu do obudowy to 80%.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 709,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

ogólnie jasne że tak, tylko te przeładowywanie w safari :////

E tam, jak mam być szczery to mały problem. Aplikacja chyba i tak zapisuje strony w pamięci i tylko je później renderuje od nowa bez zaciągania ich jeszcze raz. Chyba.

No i nie żeby na Androidzie było coś lepiej. Z tego co pamiętam to S7 na premierę ubijał nawet stoper jak się parę aplikacji przełączyło :niedobrze:

Opublikowano

ogólnie jasne że tak, tylko te przeładowywanie w safari :////

E tam, jak mam być szczery to mały problem. Aplikacja chyba i tak zapisuje strony w pamięci i tylko je później renderuje od nowa bez zaciągania ich jeszcze raz. Chyba.

No i nie żeby na Androidzie było coś lepiej. Z tego co pamiętam to S7 na premierę ubijał nawet stoper jak się parę aplikacji przełączyło :niedobrze:

Nie poczujesz bólu 1gb do czasu gdy wysmażysz posta na 6 akapitów, wejdziesz na drugą zakładkę, wrócisz a tam odświeżenie i tekst który przepadł :(

Opublikowano

>pisanie na telefonie

>w ogóle pisanie na forum o gierkach dla dzieci

A jak już mi się zdarza, to zazwyczaj wtedy co parę minut kopiuję cały tekst do schowka, by tam był bezpieczny w razie czego. Na PC też tak robię, polecam :lapka:

Opublikowano

Dobre i to, przeciez dostal telefon od firmy. Zawsze to lepsze od 5s, zobaczysz jeszcze, tak sie przyzwyczaisz do 6+ , ze nie bedziesz chcial wracac do 5s.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zna ktoś jakąś aplikacje, dzięki której będzie zmieniała się tapeta/blokada ekranu po wybudzeniu telefonu bądź w po jakimś czasie? W opcjach tego nie widzę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oho, wydajność baterii mi spada w 5S, czuję niedługo nowy update software'u. 

Opublikowano

Prosze o polecenie dobrej apki do zgrywania na iPhona muzyki oraz filmów z pominięciem iTunesa

Opublikowano

Oho, wydajność baterii mi spada w 5S, czuję niedługo nowy update software'u. 

nooo miałem rację, jedyne 3 dni później update

Opublikowano

Prosze o polecenie dobrej apki do zgrywania na iPhona muzyki oraz filmów z pominięciem iTunesa

Używałem jakiegoś copytrans. Część płatna ale muzę ogarniał za darmo.

Opublikowano

Mam do Was pytanie, w tym roku, dokladniej w sierpniu zamierzam sprzedac iPhone 6s 64 GB przed premiera iPhone 7. Slyszalem, ze mozna odsprzedac w Apple Store "starego" w zamian za nowy model. Duzo bym musial doplacac w takim przypadku do iP7 ?

Opublikowano

iMazing

Opublikowano

potwierdzam 64gb to minimum imo

Opublikowano

To zależy do czego Ci trzeba. Jak nie zamierzasz wgrywać jakiejś niesamowitej ilości gier czy filmów to 16GB styka. Na maile i zdjęcia masz chmurę (50GB za 0,99 EUR miesięcznie, super wygodna sprawa), do muzyki z Spotify czy innego serwisu chyba Ci miejsca wystarczy. Mi przy takim użytkowaniu jakie napisałem spokojnie styka 8GB z 4S, wymieniam go właśnie na SE za miesiąc i biorę 16GB

Opublikowano

Wersja 16Gb ma dostepne faktycznie 11GB. Jezeli ktos sie wylicza co do kazdego megabajta to rzeczywiscie, można korzystać z z wersji 16GB albo nawet 8GB. Jak zwierze jakies, byleby miec ajfona.

Lmaó.

Opublikowano

11gb? A po co mi więcej xD

Gierki? Lmao.

Filmy? xD

Muzyka? Streaming z Tidala nie zżerający pakietu.

Aplikacje codziennego użytku? Można jak najbardziej jeszcze jak.

Kupując wersje 64gb siedziałbym z 55gb wolnego miejsca. To po co mam za to płacić?

No ale jak się chce grać w super gierki i oglądać sezony gry o tron to oczywiście polecam 64gb.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tez ma 16gb i najwieksza apką jest heartstone. Tylko potęga chmury

Opublikowano

Wersja 16Gb ma dostepne faktycznie 11GB. Jezeli ktos sie wylicza co do kazdego megabajta to rzeczywiscie, można korzystać z z wersji 16GB albo nawet 8GB. Jak zwierze jakies, byleby miec ajfona.

Lmaó.

No i czym zapełniasz tak ten telefon? Giereczkami? Serio?

Opublikowano

Nie gram w gierki na telefonie.

Z 32GB mam wolnego 9GB. Reszta to muzyka, pliki offline z dropboxa, fotki czy historia backup. Jakis tidal czy spotify w ktorym w wiekszosci dostepna jest tylko popularna komercha to nie dla mnie. wole miec wgrane z wlasnej kolekcji audio. Sama nawigacja zajmuje chyba z 1GB.