Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

No jak wgrasz sobie wczesną betę na swój nowy, cudowny telefon, to może przestać być taki cudowny

Opublikowano

Sporo osob narzeka na ta bete iOS10 . Ponoc aplikacje czasami crashuja, system dziala o wiele wolniej i pare innych bledow.

Ktos chetny ?

Opublikowano (edytowane)

Ja nie narzekam - ip 6s. System działa płynnie, czasami są delikatne ścinki przy przewijaniu listy wiadomości ale nie jest to duży problem. Po paru godzinach nie widzę większych utrudnień w korzystaniu z systemu na codzień. Czasem zniknie godzina, albo górna belka wiadomości ale hej to beta. Jedynie co mi przeszkadza, to aplikacja bzwbk nie działa, ale z ing nie ma tego problemu. Nowe widgety i rozwinięty 3d touch jak najbardziej na duży plus.

Edytowane przez Marcin_wawa
Opublikowano

Ja jednak nie bede instalowal bety, bo za jakis czas sprzedaje iP6s i telefon szybciej/latwiej sprzedam z obecnym softem, niz z beta iOS10. Zostane z S7 Edge do premiery iPhone 7 Plus. 

Opublikowano

No jak wgrasz sobie wczesną betę na swój nowy, cudowny telefon, to może przestać być taki cudowny

Beta to beta, do tego służy appka "feedback"

ios10 jest spoko, ale na tym etapie faktycznie crashuje.

z konta developerskiego mam również dostęp do dev-bety w drugiej wersji  - dziś zainstaluję :)

Opublikowano

to prawda.... i niestety dziś musiałem wrócić do iOS 9.

telefon jest dla mnie podstawowym narzędziem w pracy i nie mogę sobie pozwolić na fail'e w iMessage itd.
niestety rezygnuję z iOS10 przynajmniej do public beta 5 :P

zmian będzie wiele, ale tez i wiele poprawek przed działem software Apple'a :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Postanowiłem przesiąść się z androida na iOS'a i zakupiłem iPhone'a SE. Wszystko było pięknie, problem zaczął się, gdy zainstalowałem na swoim lapku iTunes'a. Najpierw zwiechy i freezy, a jak zaczął już działać to nie wyświetla obrazków w zakładkach Apple Music... Próbowałem już wszystkiego, nie mam pojęcia o co może chodzić. Załączam screena na którym widać opisany problem. Z góry dziękuję za pomoc :)  

http://imgur.com/a/tSVG9

Opublikowano (edytowane)

A w iTunes się zalogowałeś i autoryzowałeś tego kompa?

Ja bym od nowa zainstalował, a wcześniej wyczyścił wszystko w C:\Users\TWOJANAZWA\Music.

---

Czy te siódemki we wrześniu, będą tez czterocalowe?

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Ja bym od nowa zainstalował, a wcześniej wyczyścił wszystko w C:\Users\TWOJANAZWA\Music.

Tak, autoryzowałem lapka. Wywaliłem również wszystko z C:\, zainstalowałem ponownie i ciągle to samo. Brak ikonek, poziome linie na obrazkach, brak grafik playlist :/ Jedynie 'Moja muzyka' działa poprawnie. Na iPhonie wszystko pięknie śmiga.

Opublikowano

Tak, autoryzowałem lapka. Wywaliłem również wszystko z C:\, zainstalowałem ponownie i ciągle to samo. Brak ikonek, poziome linie na obrazkach, brak grafik playlist :/ Jedynie 'Moja muzyka' działa poprawnie. Na iPhonie wszystko pięknie śmiga.

Może to wina skalowania? Sprawdź jak działa ze skalowaniem ustawionym w Windowsie na 1.0x

• Plusik 1
Opublikowano

Kupował ktoś dodatkowe obiektywy do iPhone? Warto?

Mialem jesli juz to tylko makro.

A szeroki? Rybie oko mnie nigdy nie fascynowało.

Opublikowano

Może to wina skalowania? Sprawdź jak działa ze skalowaniem ustawionym w Windowsie na 1.0x

Zmieniłem skalowanie na 100% i w końcu działa! Dzięki wielkie! :)