Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

z tym zegarkiem mam ochote zapisać się na basen i iść w góry :obemi:

mam tak samo jak ty tylko ze cena mnie ostudzila xD

Edytowane przez kubson
Gość Orzeszek
Opublikowano

czy ja wiem, ten hermesa całkiem ładny, zegarki to biżuteria i rozumiem, że swoje mogą kosztować. tylko ile bateria trzyma? xd

Opublikowano

O, home button jest wreszcie na haptic feedback. Dobra zmiana, w MacBooku sprawuje się to znakomicie.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Air Pods xd te słuchawki applowskie mają tak ujowy kształt, że wypadają przy każdym kroku  z ucha, teraz je można zgubic xd

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

czy ja wiem, ten hermesa całkiem ładny, zegarki to biżuteria i rozumiem, że swoje mogą kosztować. tylko ile bateria trzyma?bat

bateria to jedyne co mnie odrzuca poki co od smartwatch wystarczy ze telefon musze ladaowac raz dziennie

Opublikowano

Kurde jestem zadziwiony tym Marianem:

Nintendo, why?

Sega po upadku Dreamcasta również przeniosła swoje tytuły na inne platformy. Mam nadzieję, że to nie zwiastuje jakichś kłopotów u Nintendo.

Kiedy premiera? :)

Gość Orzeszek
Opublikowano

walczą o rynek azjatycki, ten abonament z nowym iphonem w chinach, przystosowanie do gierek i ten system płatności dla japonii, no i nintendo xd

Opublikowano (edytowane)

Nintendo zawsze robiło jakieś rzeczy na inne platformy, które uważało za odmienny rynek od swoich konsol - od automatów, przez CD-i, różnorakie pecety (porty gier z NES-a, karcianka, gry edukacyjne z Mario itp.), telefony (w końcu to nie pierwsza ich gra na smartphone'y). Raczej trudno to nazwać wydarzeniem w tym sensie.

Gierka wygląda ciekawie, w sensie że Mario robi dość sporo rzeczy jak na grę sterowaną dotykiem. Ale średnio wierzę, że tak naprawdę to sterowanie to nie będzie koszmar.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

od dawna było wiadomo że nintendo wchodzi na smartfony przecież

Ale to myślałem, że jakieś mii ludki, czy inne pokemony, ale marian? :/

Trochę posmutniałem. I to jeszcze jakiś tępy speed runner.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Kupuje nowego iPhone'a 7 Plus. W piatek po pracy zamawiam. Zastanawiam sie, czy brac wersje 32GB/128 :/ W obecnym iPhonie 6s 64GB mam zajete ponad 30gb lol, wiec nie wiem. Kolor wybiore Piano Black.

Na stowke bede pierwsza osoba na forum z nowym iPhonem :) Zrobie porownanie iP7/6s/ Galaxy S7 Edge.

Opublikowano

Nie wybrałbym tego jet black, tylko paluchy będzie zbierał i rysy. Ten matowy czarny dużo lepszy.

Zamierzam do iP7 kupic crystal case i problem rozwiazany z rysami i paluchami.

Wrzucalem juz zdjecia w innym temacie. Musze ponownie kupic ten case, ale teraz do 7. Dobrze chroni telefon i trzyma sie pewniej.

357q7no.jpg