Opublikowano 15 września 20168 l Żadna. Gwarancja i tak jest co do zasady udzielana przez producenta, a nie sprzedawcę. Apple nie jest tutaj wyjątkiem.
Opublikowano 15 września 20168 l oh boy oh boy, your order has been confirmed podczas odbierania preorderów też trzeba się bić i spać w namiocie dzień wcześniej czy spokojniej to przebiega? A że Watcha 2 dostanę U NAS W UK to już przestałem się łudzić, jutro z rana normalnie zamawiam w PL. Edytowane 15 września 20168 l przez raven_raven
Opublikowano 15 września 20168 l Żadna. Gwarancja i tak jest co do zasady udzielana przez producenta, a nie sprzedawcę. Apple nie jest tutaj wyjątkiem.Slyszalem kiedys ze Cortland czy iSpot odsyla do jakis swoich serwisow, a oficjalny sklep do oficjalnego serwisu. I ze kupujac przez stronke latwiej wyegzekwowac naprawe. To sciema?
Opublikowano 15 września 20168 l ściema, kupiłem w cortlandzie iP6, jak się zepsuł to kuriera zamówiłem normalnie na infolinii apple, po 3 dniach miałem nowy telefon Edytowane 15 września 20168 l przez ragus
Opublikowano 15 września 20168 l Mam nadzieje, ze dostane jutro iPhone w sklepie. Zamowilem w sobote rano, wiec powinienem dostac na premiere. W sklepie jest info ''czas dostawy nieznany'' ale to pewnie dla osob ktore nie zlozyly zamowienia na czas.
Opublikowano 16 września 20168 l Dotykałem ten nowy Home button, daaaamn jakie inne uczucie. Jakby cały dół telefonu się wciskał. Będzie ciężko się przestawić.
Opublikowano 16 września 20168 l Nie ma tematu dedykowanego aplikacjom na iOS więc piszę tu. Szukam aplikacji która czyta w miarę bezbłędnie (mam jedną i połowy nie czyta) pliki w formacie CBZ/CBR (komiksy). MUSI działać na iPhonie - kilka znalazłem ale są iPad only. Znacie coś?
Opublikowano 16 września 20168 l https://itunes.apple.com/us/app/comic-zeal-comic-book-reader/id363990983?mt=8 polecam
Opublikowano 16 września 20168 l Jak zapisać obrazek , gif strony ? Wcześniej wystarczyło przytrzymać na zdjęciu i było zachowaj obrazek a teraz to nie działa [emoji17]IP 6
Opublikowano 16 września 20168 l Dzisiaj dzwonilem w sprawie mojego iPhone 7 Plus ktorego zamowilem na czas i baba mi powiedziala, ze nie wiedza kiedy bedzie dostawa..NAJPRAWDOPODOBNIEJ za 2-3 tygodnie. Musza sie jeszcze skontaktowac z Apple. W(pipi)ilem sie jak nic. Tez obwiniam Apple. Niby mialo byc sporo urzadzen na premiere a tu dupa. Zwykle siodemki jest latwiej wyrwac, ale potrzebuje cos wiekszego z lepsza bateria, wiec padlo na Plusa Edytowane 16 września 20168 l przez Mroku
Opublikowano 16 września 20168 l Grzybiarzu, nie zamierzam zamawiac tego wynalazku od Apple Jeszcze co do 7 Plusa, to sporo osob ma problemy z dostaniem tego urzadzenia. Trudno, bedzie trzeba poczekac. Akurat mam urodziny w pazdzierniku, wiec fajny prezent dla siebie sprawie.
Opublikowano 16 września 20168 l Mroku, a subwoofer zamówiłeś do słuchawek? Biedny Mroku chyba ciebie nie skumał ;-)
Opublikowano 16 września 20168 l Ja już mam swoją zabawkę, o jenysiu jakie to jest dobre. Jak ktoś ma 6S to może nie ma jakoś bardzo powodu do przesiadki, ale z 6+ to o ja yebie jak dobrze.
Opublikowano 17 września 20168 l Inaczej w ch,uj, ale szybciutko się przyzwyczajasz. Jakby cały dół telefonu klikał, kiedy tak naprawdę nie kilka nic. Dodatkowo silniczek się odzywa jak np. zoomujemy i nie da się już dalej albo przy wyborze daty. Fajna sprawa ogólnie, ale wymaga przyzwyczajenia.
Opublikowano 17 września 20168 l W ustawieniach można sobie wybrać jeden z trzech stopni intesywności winbracji w odpowiedzi na naciścięcie przycisku Home. Gdyby komuś było za słabo w razie czego.
Opublikowano 17 września 20168 l I jak w porównaniu z 6s to faktycznie 7? czy bardziej 6ss? Nie widzię jakiegoś postępu, i chyba poczekam na 7s, tylko co oni tam wrzucą.
Opublikowano 17 września 20168 l Ja już mam swoją zabawkę, o jenysiu jakie to jest dobre. Jak ktoś ma 6S to może nie ma jakoś bardzo powodu do przesiadki, ale z 6+ to o ja yebie jak dobrze. Haha, a Mroku taki rad był, że będzie pierwszym posiadaczem na forum. Chciałbym jego minę zobaczyć po przeczytaniu twojego postu :-)
Opublikowano 17 września 20168 l Z WiFi miałem problem wcześniej na 6 Plus, tutaj śmiga tak jak powinno . Aparat jeszcze nie wiem, wczoraj robiłem parę zdjęć i muszę się im przyjrzeć na kompie. Uwielbiam raise to wake i 3D touch, ten telefon jest niesamowity.
Opublikowano 17 września 20168 l Podnoszenie rewelacja. Najpierw myślałem, że to działa na ryja, ale chyba jednak akcelerometr? Edytowane 17 września 20168 l przez ragus