Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadna. Gwarancja i tak jest co do zasady udzielana przez producenta, a nie sprzedawcę. Apple nie jest tutaj wyjątkiem.

Opublikowano (edytowane)

oh boy oh boy, your order has been confirmed :obama:

podczas odbierania preorderów też trzeba się bić i spać w namiocie dzień wcześniej czy spokojniej to przebiega?

A że Watcha 2 dostanę U NAS W UK to już przestałem się łudzić, jutro z rana normalnie zamawiam w PL.

Edytowane przez raven_raven
Opublikowano

Żadna. Gwarancja i tak jest co do zasady udzielana przez producenta, a nie sprzedawcę. Apple nie jest tutaj wyjątkiem.

Slyszalem kiedys ze Cortland czy iSpot odsyla do jakis swoich serwisow, a oficjalny sklep do oficjalnego serwisu. I ze kupujac przez stronke latwiej wyegzekwowac naprawe.

To sciema?

Opublikowano (edytowane)

ściema, kupiłem w cortlandzie iP6, jak się zepsuł to kuriera zamówiłem normalnie na infolinii apple, po 3 dniach miałem nowy telefon

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Mam nadzieje, ze dostane jutro iPhone w sklepie. Zamowilem w sobote rano, wiec powinienem dostac na premiere. W sklepie jest info ''czas dostawy nieznany'' ale to pewnie dla osob ktore nie zlozyly zamowienia na czas. 

Opublikowano

Nie ma tematu dedykowanego aplikacjom na iOS więc piszę tu. Szukam aplikacji która czyta w miarę bezbłędnie (mam jedną i połowy nie czyta) pliki w formacie CBZ/CBR (komiksy). MUSI działać na iPhonie - kilka znalazłem ale są iPad only. Znacie coś?

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj dzwonilem w sprawie mojego iPhone 7 Plus ktorego zamowilem na czas i baba mi powiedziala, ze nie wiedza kiedy bedzie dostawa..NAJPRAWDOPODOBNIEJ za 2-3 tygodnie. Musza sie jeszcze skontaktowac z Apple. W(pipi)ilem sie jak nic. Tez obwiniam Apple. Niby mialo byc sporo urzadzen na premiere a tu dupa. 

Zwykle siodemki jest latwiej wyrwac, ale potrzebuje cos wiekszego z lepsza bateria, wiec padlo na Plusa 

Edytowane przez Mroku
Opublikowano

Grzybiarzu, nie zamierzam zamawiac tego wynalazku od Apple :)

Jeszcze co do 7 Plusa, to sporo osob ma problemy z dostaniem tego urzadzenia. Trudno, bedzie trzeba poczekac. Akurat mam urodziny w pazdzierniku, wiec fajny prezent dla siebie sprawie.

Opublikowano

Inaczej w ch,uj, ale szybciutko się przyzwyczajasz. Jakby cały dół telefonu klikał, kiedy tak naprawdę nie kilka nic. Dodatkowo silniczek się odzywa jak np. zoomujemy i nie da się już dalej albo przy wyborze daty. Fajna sprawa ogólnie, ale wymaga przyzwyczajenia.

Opublikowano

Ja już mam swoją zabawkę, o jenysiu jakie to jest dobre. Jak ktoś ma 6S to może nie ma jakoś bardzo powodu do przesiadki, ale z 6+ to o ja yebie jak dobrze.

Haha, a Mroku taki rad był, że będzie pierwszym posiadaczem na forum. Chciałbym jego minę zobaczyć po przeczytaniu twojego postu :-)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Podnoszenie rewelacja. Najpierw myślałem, że to działa na ryja, ale chyba jednak akcelerometr?

Edytowane przez ragus