Opublikowano 31 października 20168 l Spoko, gdybyś 6s ładował ładowarką od iPada to byłoby jeszcze szybciej, stosunek mocy "małej" ładowarki do pojemności baterii w 6s był pewnie do przełknięcia gdy porównało się go ze stosunkiem mocy "małej" ładowarki do pojemności baterii w 4 calowych iPhone'ach. Plus jest większy, więc bateria też jest większa, to i ładuje się dłużej na "małej" ładowarce. To samo przecież jest z iPadem Pro. Ładując go ładowarką z zestawu czasy ładowania są nie mniejsze, niż na pierwszym iPadzie z retiną, a przypominam, że czas ładowania tego kloca był komiczny. Dopiero jak kupisz ładowarkę do Pro, to ładujesz jak człowiek. Apple gonna apple.
Opublikowano 31 października 20168 l Czyli co, Oni do Ipada Pro nie daja ladowarki... do Ipada Pro? :I
Opublikowano 1 listopada 20168 l dają taką jak zwykle do ipadów, jak chcesz ładować szybciej to kupujesz 29W kostkę
Opublikowano 1 listopada 20168 l No cóż, motorola potrafi nie dać ładowarek w ogóle. Natomiast z tego co kojarzę to te ładowarki dają 2 ampery i 5v. Natomiast vooc chińskie ładuje 4 ampery a quick charge zmienia napięcie na 5,9 lub 12. To powoduje że jednak ładuje sie to wszystko szybciej. Standardowa Apple to chyba dalej 5v 1amp.
Opublikowano 1 listopada 20168 l No jest o wiele lepiej ladowarka od iPada. Naladowanie Plusa zajelo mi okolo 2,5 godziny.
Opublikowano 2 listopada 20168 l Publiczna beta iOS 10.2 jest dostepna do pobrania. Nadal sa problemy z animacjami w MT (iPhone 7 & Plus).
Opublikowano 4 listopada 20168 l Mam pytanie odnosnie baterii i uzycia. Posiadam juz IP6s. Wczoraj naladowalem go do 100% i w trakcie tego robilo mi jakas archiwizacje z icloud. Pobawilem sie troche telefonem (ok 10, moze 15min), bateria zleciala do 96% i poszedlem spac. Rano wstaje a tam 82% baterii... troche sporo ubylo? Sprawdzilem, w uzyciu od pelnego naladowania mialem ok 1h 30min mimo, ze przeciez uzywalem go 10-15? Skad ten wynik. Dodatkowo uzycie bateria: pokazalo az 46% jakies archiwa i odtwarzanie. Tapatalk ok 17% a reszta po pare. W tle moglo ni robic jeszcze jakies archiwizacje czy o co kaman?
Opublikowano 4 listopada 20168 l Musisz sie do tego przyzwyczaic . Pisalem Tobie, ze bateria w 6s po aktualizacji do iOS10 jest tragedia. Na dodatek kupiles dotartego, wiec nie ma co sie dziwic lel
Opublikowano 4 listopada 20168 l Mi po aktualizacji nie siadla bateria. Dalej te 6h uzycia jest. Bateria przez noc powinna spasc max 3% a w miare wszystko mam.wlaczone pushe nie pushe. Cos musi dziwnego jesc baterie, moze jakis program lokalizacji uzywal za mocno?
Opublikowano 4 listopada 20168 l Ta archiwizacja moze cos probowala dzialac. Sprawdze dzis, bo w dzien jest duzo lepiej.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Podobno SE ma widoczną różnicę w pracy baterii od 6s. A tak z innej beczki, 64gb w 6s to spoko opcja czy lepiej dołożyć do 128gb, albo dać mnie za 32? Bo 16 nie biorę nawet pod uwagę.
Opublikowano 5 listopada 20168 l Jeśli nie napierdalasz jakoś dużo zdjęć i filmów ani nie masz 50GB gier na raz to spokojnie 32GB wystarczy. Oczywiście 64GB daje większy komfort, wtedy się nie musisz za bardzo ograniczać.
Opublikowano 5 listopada 20168 l Polecam 64gb. Mega komfort. W ogole przejscie z 5 na 6s, jest jak przejscie z Focusa na M3 (nie zebym mial porownanie, ale szczelam).
Opublikowano 5 listopada 20168 l Tak jest, śmigam z nim codziennie . Na WatchOS 3.0 miewał problemy z baterią i bywało tak, że coś się zacinało i jak nie zauważyłem i nie zresetowałem, to wcinało szybko baterię. Jakiś czas temu wyszło 3.1 i od tego czasu się już to nie zdarza. Pływam z nim, biegam, używam jako zegarka, notyfikacje mam na jeden ruch ręką, jestem bardzo zadowolony . Nie jest to coś, co zmienia życie nie do poznania i że już nie byłbym w stanie bez tego funkcjonować, ale nie żałuję zakupu.
Opublikowano 6 listopada 20168 l Jeżeli wychodzisz z domu i zapomnisz telefonu, to zaraz jest panika i trzeba się wracać na górę . A jeżeli nie weźmiesz zegarka, to "aha, ok". Mi się coś soft psuje, albo nie wiem. Piszę teraz o telefonie: wyciszam tym guzikiem z boku, następnie przesuwam, by był głos, no i teraz jak ktoś dzwoni, to tylko mi wibruje. Pomaga wyłączenie i włączenie telefonu. Dziwne, że z trybu "cichy", nie chce samo przejść do normalnego. Plusem na maksa daję głośność dzwonka.
Opublikowano 9 listopada 20168 l Ale za duzo to chyba go nie uzywales przez ten czas. W koncu udalo mi sie sprawdzic baterie. Od 100% do 1%, w gotowosci 39h 29min, w uzyciu rowne 7h. Chyba niezly wynik jak na 9miesiecznego ajfona? Edytowane 12 listopada 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 13 listopada 20168 l Poleci ktoś porządny uchwyt samochodowy, tylko nie na szybę a kratkę od nawiewu?
Opublikowano 18 listopada 20168 l Super sprawa. Jakies 3-4 tygodnie temu kupilem Iphone 6s a dzis w aucie, przy zapinaniu pasa, puknalem metalowa czescia w telefon i pekl mi wyswietlacz na dole ekranu, dotyk itp wszystko dziala no ale mam dziure i popekane obok kilka miejsc. Super dzien ogolnie. Wiem, ze mozna jakos oddac ajfona, zaplacic iles tam hajsu (6-7 stow bodajze?) i daja nowego. Jak to z tym jest i gdzie to zglaszac najlepiej lub dokad jechac z telefonem? Pomozcie, bo mam mala zalamke.