Opublikowano 2 grudnia 20168 l Poszukaj sobie fotek na google grafika, widać że kolor na zywo jest bardzo zbliżony jak na renderach. Ja na IP mam wersję "niebieską" (Metal Slate) a na HTC mam Satin Silver.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l (pipi) to samo mam, ale podobno to wina softu miala byc, czyli co baterie mi wymienia? Dlugo sie w PL na to czeka? Jeśli iphone kwalifikuje się do wymiany to wymienią ci baterię bez zająknięcia. We Wrocławiu (iSpot Magnolia Park na Legnickiej 58) masz serwis i najlepiej oddać to tam, bo zaoszczędzisz 2 dni zarezerwowane na transport. Całość powinna trwać max 3 dni.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l No jak się wyłącza to dlaczego miałoby nie być warto? Lepiej zostać z zepsutą baterią? Raz się wyłączył, myślałem że to przez mróz. Poobserwuje, najwyzej jak kupie ip7s to przed sprzedaża wymienie.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Na dużym mrozie mogą się różne rzeczy dziać. Ale jak jest szansa, że jest uszkodzona to dobrze jest wymienić. Bateria to mała bombka, nie ma co się szczypać. Edytowane 2 grudnia 20168 l przez NemoKOF
Opublikowano 2 grudnia 20168 l (pipi) to samo mam, ale podobno to wina softu miala byc, czyli co baterie mi wymienia? Dlugo sie w PL na to czeka? Jeśli iphone kwalifikuje się do wymiany to wymienią ci baterię bez zająknięcia. We Wrocławiu (iSpot Magnolia Park na Legnickiej 58) masz serwis i najlepiej oddać to tam, bo zaoszczędzisz 2 dni zarezerwowane na transport. Całość powinna trwać max 3 dni. No nie bardzo, mi koleś w iSpot powiedział o 8 dniach.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l powoli zmierzam się do kupna iphone'a. Nadal jednak rozważam dwie opcje - 6S 64GB i 7 32GB. Różnica w cenie to 200zł. Wpierw byłem pewny co do 6S ale teraz już nie wiem. Czytałem porównania i wychodzi na to że siódemka poza oczywiście lepszymi bebechami ma też lepszą baterię, a na tym mi mocno zależy. Do tej pory z iphoneami nie miałem styczności. Niby pojemność pamięci dwa razy mniejsza, ale w dobie streamingu w postaci spotify przestało to dla mnie mieć znaczenie. Co doradzicie?
Opublikowano 4 grudnia 20168 l 200 zl to nic Odpowiedz sobie na pytanie czy starczy ci 32GB. Nie pomoge Ci, ale w takiej konfiguracji zawsze bralbym ip7 tylko ze 32 to za malo dla mnie.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l powoli zmierzam się do kupna iphone'a. Nadal jednak rozważam dwie opcje - 6S 64GB i 7 32GB. Różnica w cenie to 200zł. Wpierw byłem pewny co do 6S ale teraz już nie wiem. Czytałem porównania i wychodzi na to że siódemka poza oczywiście lepszymi bebechami ma też lepszą baterię, a na tym mi mocno zależy. Do tej pory z iphoneami nie miałem styczności. Niby pojemność pamięci dwa razy mniejsza, ale w dobie streamingu w postaci spotify przestało to dla mnie mieć znaczenie. Co doradzicie? Bierz 7, ale w wersji 128GB. 32 GB to za malo. W moim 7 Plus na ten moment mam zajete ponad 40GB.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l ja do tej pory korzystałem z karty sd 32gb i mi spokojnie wystarczało, a większość to i tak była muzyka.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l bierz ip7 jak mozesz to dorzuc do 128gb zawsze lepiej jestmiec wiecej niz mniej a tak serio to jezeli do tej pory 32gb bylo ok, to rowniez przy iphonie powinno starczyc
Opublikowano 4 grudnia 20168 l kubson masz rację, ale nie chce dopłacać pareset złotych do czegoś, co w pozostałych systemach mógłbym mieć za paredziesiąt złotych w postaci karty sd
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Ale mówisz o cenach ze sklepu appla? Jak dobrze poszukasz to znajdziesz 6s dużo taniej.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l imo nie ma sensu brac teraz 6s, lepiej kupic 7 nawet jezeli pamiec jest dwa razy mniejsza
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Siódemkę bierz. Jeśli nie szalejesz z grami i zdjęciami to na 32GB się zmieścisz, ja zdecydowałem się dopłacić te kilkaset złotych do 128GB i jest święty spokój. Wiem, że koszą nas jak cholera na pamięci, ale co Pan zrobisz? Nic Pan nie zrobisz.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Ale mówisz o cenach ze sklepu appla? Jak dobrze poszukasz to znajdziesz 6s dużo taniej. jak masz jakieś źródła to z chęcią zerknę. Mam znajomy sklep gdzie 7 32GB w folii kosztuje 2800, a 6s 64gb 2600
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Mozesz jeszcze poszukac uzywek w bdb stanie na gwarancji 6s 64gb, za 2100 np.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l iP7 32GB ma wolniejszą pamięć niż jakikolwiek iPhone powyżej piątki. każda synchronizacja w iTunes będzie dłuższa.poza tym pamięci nigdy za wiele, nie ma co się ograniczać -tym bardziej kiedy telefon nagrywa w 240fps lub 4K.różnica w cenie między NOWYM 6S 128 a 7 128 jest dosyć duża.pytanie czy siódemka jest naprawdę o tyle "lepsza" w geekbenchu szału nie ma.moim zdaniem to jest pierwszy iPhone od lat, który nie robi żadnego "wow"oczywiście oceniam subiektywnie, ale 7 przeskoczę, lub wezmę za-dużego-Plusa, bo ma 3GB Ramu i fajny ficzer w postaci dwóch kamerdla mnie iP7 4.7" różni się głownie tym od 6Sa, że jest droższy...
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Ale mówisz o cenach ze sklepu appla? Jak dobrze poszukasz to znajdziesz 6s dużo taniej. jak masz jakieś źródła to z chęcią zerknę. Mam znajomy sklep gdzie 7 32GB w folii kosztuje 2800, a 6s 64gb 2600 no to dobra cena.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Jak dodaje się numer do blokowanych na iP, to co słyszy dzwoniący? Czy smsów tez nie moze wysylac?
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Znak "i" przy numerze na liście połączeń i na samym dole "blokuj tę osobę". Dzwoniąc słyszy zajęty sygnał i SMS też nie dochodzi.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l wymienilem baterie, wszystko poszlo bez problemu, w sklepie powiedzieli mi zebym zszedl z bateria ponizej 20% naladowal na fula i pozowlil sie jej wyczerpac. zobaczymy co to bedzie, ale pewnie jak zawsze pierwszy miesiac rewelacja, a pozniej powrot do szarej rzeczywistosci ladowania w ciagu dnia. aaa jeszcze jak robil przy mnie diagnostyke telefonu to wyszlo ze cos mam z bluetooth nie tak, a ze mam teraz 90 dni gwarancji to moge do nich wrocic zeby zobaczylli co nie hula.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l dobra, to polecicie jakieś aplikacje poza tymi oczywistymi? coś z czego na co dzień korzystacie, może jakieś fajne widgety?
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Ishtar Commander. Zależy czegoś potrzebujesz, do maila polecam Sparka, do podcastów Overcast, kalendarz Calendars 5, albo Fantastical.