Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 705,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Z internetowymi znawcami, którzy nainstalowali jailbreaków i innych gówienek, a potem płacz, bo nie działa

Opublikowano

iOS 9 dzialal o wiele lepiej na iP6s po premierze, tutaj jest o wiele gorzej.

Co? Z czym masz niby problem?

MT i animacje leciutko przycina.

Opublikowano

Kupić 6s 64GB za 2700 zł, czy 7-kę 128GB za 3350 zł? Warto dopłacić te 650 zł do nowszego modelu? 

Opublikowano

7 w pół roku spadnie o tą różnicę, a 6S już staniał - i szybko się to nie zmieni.

cena iPhone po premierze jest zawsze idiotyczna, a później się stabilizuje i stoi - dla żydów i rozsądnych to jest czas na przesiadkę, a 7 nadal kosztuje tyle ile wylosował sprzedawca kołem fortuny... 

Opublikowano

O co chodzi, jak niektore aplikacje po odpaleniu od razu wywala do pulpitu? I tak caly czas... Teraz mam tak np. Apka playstation czy companion Fifa 17. W takim wypadku pomaga tylko restart telefonu? Troche to meczace. Czesto tak bylo jak mialem jeszcze stara wersje danej apki i nie aktualizowalem jej, a teraz wszystki aktualne i takie krzaczki...

Edit. Dobra, wylaczylem wszystkie apki i strony w tle i odpala normalnie, chociaz duzo ich nie mialem.

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Kruku a jeszcze pomęczę ci bułę - ty masz 38 czy 42mm? Co pół godziny zmieniam zdanie i nie mogę się zdecydować :/

Edytowane przez ragus

Opublikowano

42mm, a łapę mam chudziutką (cały jestem na strzała, więc i nadgarstki nie są zbyt rozbudowane). Na początku też się zastanawiałem i przymierzałem różne w Apple Store, ale 38mm jest mały i powiedziałbym kobiecy. Chociaż nawet jak byłem w Anglii i w pracy laska nosiła Watcha, to też miała 42mm, bo 38mm jej za mały się wydawał (a laseczka zgrabna, żeby nie było :cool:).

Bierz 42mm, rozmiar ma znaczenie.

Opublikowano

Git, to wezmę. Zdecydowałem się jednak na Series 1, czyli mocniejszy "pierwszy" model, który wyszedł przy premierze dwójki. Nie ma Samodzielnego GPSa i ekran jest mniej jasny, ale podwyżka ceny mnie nie przekonuje.

Opublikowano

Ktoś orientuje się czy premiera Mario będzie równo po 12 naszego czasu? Czy czasu Copertino?

Opublikowano

€9,99

Opublikowano

Zapytałem się czy Mario będzie po 12 naszego czasu. Z tego co wyczytałem to App Store aktualizowany jest o 22 naszego czasu

Opublikowano

Już jest.

Za darmo i potem sie chyba dopiero płaci.

Opublikowano

pobieram, szkoda ze nie ma opcji gry offline ;/ 

Opublikowano

Uzywa moze ktos apki playmira? Zastanawia mnie to remote play z ps4. Podobno teraz juz mozna grac, bawic sie na telefonie gdy konsola jest w uspieniu. Nie wiem czy warte to 10 euro, czy moze jest jakis darmowy odpowiednik?

Opublikowano

Już wiemy dlaczego niektórzy montują sobie tunele w uszach

C0KmXR3VIAAglHw.jpg-large-e1482314738414