Opublikowano 21 grudnia 20168 l Po wymianie bateri mój 6S zyskał drugie życie, wreszcie jest tak jak powinno być. Całość trwała raptem 4 dni, dlatego polecam serwis iMad mega profeska.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Moj 7 Plus zlapal pare rys na wyswietlaczu. Ogolnie iPhone'y maja to do siebie, ze szybko sie rysuja. Nigdy nie wkladam telefonu do kieszeni z kluczami i innymi rzeczami.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Ja to chyba mam szczęście bo ani 5/5s jak i 6s którego mam ponad rok nie maja rys
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Moj 7 Plus zlapal pare rys na wyswietlaczu. Ogolnie iPhone'y maja to do siebie, ze szybko sie rysuja. Nigdy nie wkladam telefonu do kieszeni z kluczami i innymi rzeczami. słoma w kieszeniach ci rysuje
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Mam pytanie. Moze i nie tyczy sie tylko iP Wyslalem mms, skasowalem go przez pomylke z telefonu. Rozumiem, ze on wyszedl. Jaki jest czas waznosci mmsa, jak odbiorca ma wylaczony telefon? To zalezy od sieci odbiorcy? Edytowane 26 grudnia 20168 l przez MichAelis
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Da się jakoś ustawić, żeby w pasku "Szukaj" szukało automatycznie w sieci, a nie wyskakują mi trzy opcje "w sieci" "iTunes" czy "AppStore"?
Opublikowano 28 grudnia 20168 l o wyniki meczów realu możesz się pytać siri, zobaczysz jak ci ładnie odpowie
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Fajny ten Apple Watch. 42mm faktycznie nie jest za duże, nic by się nie stało gdyby był trochę większy. Fajny gadżet, telefonu w życiu nie zastąpi, ale czasami jak w odpowiedniej chwili użyjemy go zamiast telefonu, to serio można docenić to, że potrafi być niezłym udogodnieniem. No i śliczny jest. Chociaż nie powiem, intefejs jest mocno specyficzny i pierwszy raz używając sprzętu Apple musiałem szukać po googlach jak robić niektóre rzeczy. Edytowane 31 grudnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Fajny ten Apple Watch. 42mm faktycznie nie jest za duże, nic by się nie stało gdyby był trochę większy. Fajny gadżet, telefonu w życiu nie zastąpi, ale czasami jak w odpowiedniej chwili użyjemy go zamiast telefonu, to serio można docenić to, że potrafi być niezłym udogodnieniem. No i śliczny jest. Chociaż nie powiem, intefejs jest mocno specyficzny i pierwszy raz używając sprzętu Apple musiałem szukać po googlach jak robić niektóre rzeczy. Ile dałes? Gdzie? Jaki?
Opublikowano 31 grudnia 20168 l nie rozmawiajcie o tej śmiesznej gierce bez głównego bohatera1499 w iDream. 42mm. Series 1. Ogólnie nie przepadam za kolorem złotym, ale z tym paskiem i z dobrze dobraną tarczą wyglada pięknie, dlatego też przełamałem mój zwyczaj brania sprzetów kolorze czarnym. O, ta tarcza wyglada na nim jak czysty seks Edytowane 31 grudnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 31 grudnia 20168 l To mnie właśnie boli, bo 1500 zl spoczko, ale jak pomyśle jak fajny normalny zegarek kupie za 1500 (nie mówiąc o większych kwotach za AW), to nie chce patrzeć na ten szmelc. No ale niech ci służy
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Ten złoty chciałem mieć, ale NA PREMIERĘ były takie braki w zaopatrzeniu, że dobrze, że mam chociaż swojego czarnego. Sam seks, bedzie Pan zadowolony 8)
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Polecam strone http://mixyourwatch.com/ Mozna sobie zobaczyc jak prezentuja sie paski w roznych kolorystykach na zegarku. Na stronie Apple tego akurat nie mozna zobaczyc. Ja najprawdopodobniej zamawiam w srode, bo mozliwe ze beda przeceniali zegarki. Promocje sie zaczynaja, wiec warto poczekac. Edytowane 1 stycznia 20178 l przez Mroku
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Jakiś zagraniczny sklep z wysyłką do polski z akcesorami do sprzetów Apple? Oprócz Amazonu. Edytowane 13 stycznia 20178 l przez MYSZa7
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Byłem w ispocie sobie obejrzeć iphona SE dobry wybór na pierwszy sprzęt apple ? Pisałem tu z 2 tygodnie że chcę jakieś zmiany obecnie android huawei p8 i jest dla mnie za duży. Zastanawiam się nad 6S i Se ale nie wiem czy warto dopłacać do 6s skoro nie potrzebuje dużego ekranu ( mimo że i tak jest mniejszy niż w p8 ) z tego co widzę w środku wszystko to samo poza przednim aparatem i 3D touchem w 6S.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Jeżeli pasuje ci 4 calowy ekran, to jak najbardziej. Używam SE od premiery w Polsce i dalej jest to mój ulubiony iPhone.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Jeśli tylko nie zależy Ci na 3D Touch i chcesz mieć kompaktowy sprzęt to polecam serdecznie.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Jest w ogole sens inwestowania w nowa baterie przy wysluzonym 5s? Strasznie mnie to w(pipi)ia jak czasem dwa razy dziennie musze go pod prad podlaczac (przy intensywnym uzywaniu albo slabym zasiegu na okrecie - ledwie 1 kreska 3g albo totalny brak zasiegu). Czy po prostu lepiej odkladac na nowy model i laske klasc na obecny?
Opublikowano 18 stycznia 20178 l 5S wciąż jest konkret urządzeniem, więc jeśli nie chcesz wywalać dwóch koła czy ile tam na nowy telefon z ugryzionym jabłkiem to nowa bateria przez następny rok powinna spokojnie jeszcze pomóc Ci przetrwać. Nie wiem czy chcesz celować w coś z 4.7 cala czy zostać przy czterech.