Opublikowano 9 marca 20178 l A przywracałeś backup z poprzedniego telefonu? Prawdopodobnie przeniósł się też ten problem.
Opublikowano 9 marca 20178 l Tak, zapewne dlatego :< Wyczyścić cache za pomocą np. Battery Doctor czy jakoś w ustawieniach bez dodatkowej aplikacji?
Opublikowano 9 marca 20178 l Ostani raz miałem przed updatem i czyściłem normalnie w ustawieniach safari bez dodatkowej aplikacji
Opublikowano 9 marca 20178 l Wyczyść dane safaria tak btw. dużo syfu przechodzi w kopii zapasowej, do tego stopnia, że u niektórych osób podwójny klik hołma wywołuje wolniej multitasking, niż u innych ze "zdrowym" backupem jeśli chcesz to naprawić permanentnie - kontakty na iCloud, zdjęcia na kompa, świeży pusty system i lecisz z instalacjami od nowa, nie przywracając 1:1 żadnej kopii. Edytowane 9 marca 20178 l przez II Noxx II
Opublikowano 22 marca 20178 l Całkiem całkiem. Mnie za to martwią inne rzeczy: - brak nowego iPada Mini - dyskontynuacja iPada Mini 2 - brak nowych Maców Mini
Opublikowano 22 marca 20178 l Przecież to była tylko aktualizacja sklepu online.Nic istotnegoZaraz moment będzie konferencja.a co do produktów:zrobili SE 128GB - wow, analitycy zauważyli że ludzie mają kopie powyżej 64GB ? oceniam spostrzegawczość 21/37 iPad - szkoda szczempić ryja, regres.nic ciekawego, kupa kasy do wydania za 'nowego' 9,7"iPhone - rzecz gustu, chociaż dziwi mnie że nie ma wersji niebieskiej, bo o tej była mowa jeszcze przez 7.
Opublikowano 22 marca 20178 l Da się jakoś ułożyć ikonki aby one do siebie nie przylegały? Na androidzie zawsze ustawiałem tak, że część była na górze, część na dole, a tu wszystko przyklejone do siebie :( Edytowane 22 marca 20178 l przez Moldar
Opublikowano 23 marca 20178 l jeśli masz system np. 10.1 i zrobisz sobie jailbreak'a, to się da - pytanie czy jest to komuś potrzebne
Opublikowano 23 marca 20178 l Ehh szkoda, nie podoba mi się to właśnie, że wszystkie ikony się do siebie przyklejają. No nic, trzeba się z tym oswoić, od dwóch tygodni używam SE i szybkość działania zabija wszystko z androidem, ale niektóre ograniczenia denerwują. No ale plusów jest wyraźnie więcej :)
Opublikowano 23 marca 20178 l Obczaj sobie Workflow, za darmo dzisiaj. Pozwala wyczarować trochę rzeczy, o których się myślało, że się nie da.
Opublikowano 23 marca 20178 l Oryginał od Apl, dostępny np. w iSpot.btw.i tak się spieprzy.fajne, przyjemne, na 2-3miesiące
Opublikowano 24 marca 20178 l Nie używam żadnego etui i zebrał mi sie kurz w gnieździe ładowania:/ nie zawsze kabel styka, czyściłem szczoteczka do zębów i nie za bardzo pomogło:/
Opublikowano 25 marca 20178 l plastikiem lub drewnem - nie igłą... zerwiesz piny od lajtninga i będzie serwis [*]
Opublikowano 26 marca 20178 l Zamienilbym obecnego 7 Plusa na ta wersje kolorystyczna.. Spieprzyli sprawe z tym bialym frontem