Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A przywracałeś backup z poprzedniego telefonu? Prawdopodobnie przeniósł się też ten problem.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 705,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Tak, zapewne dlatego :<

Wyczyścić cache za pomocą np. Battery Doctor czy jakoś w ustawieniach bez dodatkowej aplikacji?

Opublikowano

Ostani raz miałem przed updatem i czyściłem normalnie w ustawieniach safari bez dodatkowej aplikacji

Opublikowano

Wyczyść dane safari

a tak btw. dużo syfu przechodzi w kopii zapasowej, do tego stopnia, że u niektórych osób podwójny klik hołma wywołuje wolniej multitasking, niż u innych ze "zdrowym" backupem

jeśli chcesz to naprawić permanentnie - kontakty na iCloud, zdjęcia na kompa, świeży pusty system i lecisz z instalacjami od nowa, nie przywracając 1:1 żadnej kopii. 

Edytowane przez II Noxx II

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

IMG_2486.jpg

IMG_2487.jpg

IMG_2488.jpg

IMG_2489.jpg

Ładniutki, podszedł mi.

Opublikowano

Przecież to była tylko aktualizacja sklepu online.
Nic istotnego

Zaraz moment będzie konferencja.

a co do produktów:
zrobili SE 128GB - wow, analitycy zauważyli że ludzie mają kopie powyżej 64GB ? 
oceniam spostrzegawczość 21/37 

iPad - szkoda szczempić ryja, regres.
nic ciekawego, kupa kasy do wydania za 'nowego' 9,7"

iPhone - rzecz gustu, chociaż dziwi mnie że nie ma wersji niebieskiej, bo o tej była mowa jeszcze przez 7.

Opublikowano

Da się jakoś ułożyć ikonki aby one do siebie nie przylegały? Na androidzie zawsze ustawiałem tak, że część była na górze, część na dole, a tu wszystko przyklejone do siebie :(

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

jeśli masz system np. 10.1 i zrobisz sobie jailbreak'a, to się da

- pytanie czy jest to komuś potrzebne

Opublikowano

Ehh szkoda, nie podoba mi się to właśnie, że wszystkie ikony się do siebie przyklejają. No nic, trzeba się z tym oswoić, od dwóch tygodni używam SE i szybkość działania zabija wszystko z androidem, ale niektóre ograniczenia denerwują. No ale plusów jest wyraźnie więcej :)

Opublikowano

Witam.

Możecie polecić jakieś dobre skórzane etui na Ajfona 7?

Opublikowano

Oryginał od Apl, dostępny np. w iSpot.

btw.
i tak się spieprzy.
fajne, przyjemne, na 2-3miesiące 

Opublikowano

Nie używam żadnego etui i zebrał mi sie kurz w gnieździe ładowania:/ nie zawsze kabel styka, czyściłem szczoteczka do zębów i nie za bardzo pomogło:/

Opublikowano

Wykałaczka wygrzeb cały ten syf i po problemie

Opublikowano

plastikiem lub drewnem - nie igłą... zerwiesz piny od lajtninga i będzie serwis [*]

Opublikowano

Zamienilbym obecnego 7 Plusa na ta wersje kolorystyczna..

iPhone-7-and-iPhone-7-Plus-PRODUCTRED-wi

Spieprzyli sprawe z tym bialym frontem