Opublikowano 25 maja 20177 l Ladowarki polecam od ipadów, bo laduja szybciej. Wazne, zeby nie ladowac telefonow chinskim guwnem za 2$ z wysylka z chin, bo mozna szybko zajechac baterie
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Zobaczymy co ciekawego pokaza. Kiedy beda zawsze startuje po konferencji, bo juz zapomnialem?
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Tu jest dobry live dla tych co nie mają japka i Win10. https://www.youtube.com/watch?v=KrIPXs6pyUs
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Bieda z tym WatchOS 4, liczylem na bardziej odswiezony interfejs i wiecej tarcz. Szkoda, ze nie dali Donald Ducka..
Opublikowano 5 czerwca 20177 l platnosc ajfonem to najlepsza rzecz na swiecie, praktycznie w ogole nie korzystam z kart xD no chyba ze ta chu,jowa bateria mi padnie i nie mam opcji podladowania telefonu xD
Opublikowano 5 czerwca 20177 l w ios11 jak napiszesz komuś, że wisi ci 20 dolarów, to sms'em może ci przelać z apple pay psyko zachwycony, raven uważaj Edytowane 5 czerwca 20177 l przez ragus
Opublikowano 5 czerwca 20177 l w ios11 jak napiszesz komuś, że wisi ci 20 dolarów, to sms'em możesz mu przelać z apple pay psyko zachwycony, raven uważaj a po co przelewać komuś kto ci wisi? apple xD Edytowane 5 czerwca 20177 l przez milan
Opublikowano 5 czerwca 20177 l co się pozbędę ipada, to znowu mnie do niego ciągnie po konferencji ehhh
Opublikowano 5 czerwca 20177 l co się pozbędę ipada, to znowu mnie do niego ciągnie po konferencji ehhh Do czego dokladnie?
Opublikowano 5 czerwca 20177 l pokażą w końcu tego iphona 8 ? Normalni ludzie mają wy(pipi)ane jajca na te ich nowe programy i najlepsze na świecie wszystko :E
Opublikowano 5 czerwca 20177 l no też w sumie nie wiem skąd te napalanie się na nowego ajfona w czerwcu
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Ile lat już WWDC istnieje, z 50? I jeszcze się ludzie nie nauczyli, że ajfonów na nim nie pokazują? To jest konferencja dla developerów.
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Nudna konferencja. Nic ciekawego. Liczylem na sporo nowosci w iOS 11 i WatchOS 4 . Dawalem wczesniej liste rzeczy jakie chetnie bym zobaczyl i zadna nie zostala pokazana.
Opublikowano 5 czerwca 20177 l to jak tam kruku, tarcza z Buzzem Astralem czy Chudym? oj na siłę próbują uszczęśliwić posiadaczy zegarka jak tak patrzę na te zmiany. ale z drugiej strony, co tutaj zmieniać? dla mnie to zawsze będzie ładny zegarek z powiadomieniami i nie widzę sensu robienia z niego czegoś więcej, bo się do tego nie nadaje. to zawsze będzie dobry, ale niszowy produkt.