Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ladowarki polecam od ipadów, bo laduja szybciej. Wazne, zeby nie ladowac telefonow chinskim guwnem za 2$ z wysylka z chin, bo mozna szybko zajechac baterie

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 705,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Kiedyś pisał tu taki user @MBizon24, on się znał na kabelkach z chin.

Opublikowano

Zobaczymy co ciekawego pokaza. Kiedy beda zawsze startuje po konferencji, bo juz zapomnialem?

Opublikowano

Bieda z tym WatchOS 4, liczylem na bardziej odswiezony interfejs i wiecej tarcz. Szkoda, ze nie dali Donald Ducka.. 

Opublikowano

co to za go,wno z star wars i VR?

dawac iphona

Opublikowano

kur.wa czemu u nas te płatności ajfonem nie działają (*)

Opublikowano

platnosc ajfonem to najlepsza rzecz na swiecie, praktycznie w ogole nie korzystam z kart xD no chyba ze ta chu,jowa bateria mi padnie i nie mam opcji podladowania telefonu xD

Opublikowano

w ios11 jak napiszesz komuś, że wisi ci 20 dolarów, to sms'em może ci przelać z apple pay

psyko zachwycony, raven uważaj

Edytowane przez ragus

Opublikowano

w ios11 jak napiszesz komuś, że wisi ci 20 dolarów, to sms'em możesz mu przelać z apple pay

psyko zachwycony, raven uważaj

a po  co przelewać komuś kto ci wisi?

apple xD

Edytowane przez milan

Opublikowano

poprawiłem haha

Opublikowano

co się pozbędę ipada, to znowu mnie do niego ciągnie po konferencji

ehhh

Opublikowano

co się pozbędę ipada, to znowu mnie do niego ciągnie po konferencji

ehhh

Do czego dokladnie?

Opublikowano

pokażą w końcu tego iphona 8 ? Normalni ludzie mają wy(pipi)ane jajca na te ich nowe programy i najlepsze na świecie wszystko :E

Opublikowano

Ten głośnik to będzie taki sam hit jak zegarek.

Opublikowano

no też w sumie nie wiem skąd te napalanie się na nowego ajfona w czerwcu

Opublikowano

Nudna konferencja. Nic ciekawego. Liczylem na sporo nowosci w iOS 11 i WatchOS 4 . Dawalem wczesniej liste rzeczy jakie chetnie bym zobaczyl i zadna nie zostala pokazana.

Opublikowano

to jak tam kruku, tarcza z Buzzem Astralem czy Chudym?

oj na siłę próbują uszczęśliwić posiadaczy zegarka jak tak patrzę na te zmiany. ale z drugiej strony, co tutaj zmieniać? dla mnie to zawsze będzie ładny zegarek z powiadomieniami i nie widzę sensu robienia z niego czegoś więcej, bo się do tego nie nadaje. to zawsze będzie dobry, ale niszowy produkt.