Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 705,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Tyle będzie kosztowała 512GB piękny kawalerze. Sprzedaje swojego premierowego iPhone 7 128GB w kolorze jet black, więc tak na prawdę nie będę tak dużo dopłacał :lapka:

Opublikowano

Tyle będzie kosztowała 512GB piękny kawalerze. Sprzedaje swojego premierowego iPhone 7 128GB w kolorze jet black, więc tak na prawdę nie będę tak dużo dopłacał :lapka:

Piona. Tak samo zamierzam zrobic, ale uwierz mi, ze bedzie w uj ciezko dostac tego X..

Cena nie ma znaczenia  :cool:

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Siódemkę 128GB w kolorze jet black też było cholernie ciężko dostać w dniu premiery, ale mój kontakt ogarnął bez problemu. Mam nadzieję, że tutaj będzie podobnie.

Opublikowano

4OQntaL.png

...

No cóż, najpiękniejszy to on nie jest. Straszne dziwadło, wolę design siódemki, nie mówiąc już o SE.

Opublikowano

dziwaczne. ale ceny 8 i 8 plus cieszą, ciekawe ile będzie teraz kosztować 7/7 plus :obama: 

Opublikowano

No brzydki w ch,uj jest

Opublikowano

Ten iPhone 8 to tylko kosmetyczne różnice w stosunku do 7, która jeśli chodzi o jakość wykonania jest gorsza niż 6s i teraz pytanie czy kupować drogiego X, a jak nie to czy brać 8 czy zostać przy 7. W sumie mi to wisi, bo ja nie jaram się telefonami, ale żonie pewnie X wezmę

Opublikowano

Czy ja dobrze zrozumiałem, że jeśli chodzi o procek i gpu to X i 8 ma taki sam ?

Opublikowano

Trochę beka, że nadal najlepiej wyglądającym telefonem z gimmickiem "bez ramków" jest jakiś chińczyk składany w szopie.

Opublikowano

999 euro u nas, 4199 ale pewnie 4599. 

Wyglądem nie rozjechało mnie, nie widzę sensu wyrzucenia 4k na tel. 

Znamy ceny:

64GB 4979

256GB 5729

LOL 

Opublikowano

Ceny iphone x w de

1149€ za 64 gb

1319€ za 256 gb

Opublikowano

dobra, to juz wiem ze wezme albo 7 plus (zobacze jak ceny spadna) albo 8 plus :D 

Opublikowano

5 kafli za fona bez jacka i z ramkami. 

Może się nie kończą, ale brakuje Jobsa ['] To nie te keynoty za czasów 4/4s. 

Opublikowano

Ceny w uk

iPhone X from £999

iPhone 8 from £699

iPhone 8 plus from £799

iPhone 7 from £549

iPhone 7 plus from £669

mimo mojego uwielbienia dla Apple niech ta firma wydu,pca

Opublikowano

No cena zrobiła się chora i absurdalna. 

Liść w pysk w całą resztę, bo FaceID ma tylko X. 

8 w ogóle nie zaskoczyła. Ive ma już problem z dizajnem, tutaj brakuje Jobsa który postawiłby kropkę nad i. Reszta funkcji bekowa i posiadacze 7 mogą olać temat po całości. 

Opublikowano

Liczę tylko na to, że siódemka stanieje, bo nie widzę sensu pakowania takiej ilości pieniędzy w nowe wersje.

Opublikowano

Wiadomo, ze to prestizowy telefon dla prestizowych ludzi. Wiadomo kogo nie stac, to zawsze bedzie stekac :)

Ja oczywiscie biore X w wersji 64GB, bo tyle mi wystarczy. Obecnie mam 7 Plus w wersji 128GB i mam ponad polowe jeszcze wolnego miejsca, wiec 64 GB mi starczy w X. Sprobuje zamowic na stronie Apple ;)