Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tą stabilnością to bym nie przesadzał, moja 6stka niebezpiecznie zaczyna mnie wkurzać... Co prawda ostatnio cały dzień używałem S8 od dziewczyny i pomimo fajnego wyświetlacza to poczułem ulgę po powrocie do mojego starego IPhona. Android nawet we flagowcach nie potrafi ogarnąć płynnych animacji, masakra.

Zobacz filmiki z pixela albo oneplusa, tam jest płynnie. Nawet mój 3 letni Nexus 6 ma płynne animacje. Samsung to nie jest dobre porównanie natomiast uwierz mi, że po chwili już ma to nie zwracasz uwagi a telefon działa dobrze. Teraz też s8+ jest za 2999 także tragedii nie ma. Dziś z kolei jakieś reklamy żeby o 0.01 w nocy stać w sklepie za iPhonem. Ciekawe czy ktoś tak zrobi.

Opublikowano

Jak dla mnie S8+ nie ma problemów z animacją tylko sam, nawet nie wiem jak to opisać, 'feeling' systemu jest nieco inny - może stąd takie wrażenia.

Opublikowano

Dodatkowo tak bardzo przyzwyczaiłem się do obsługi iOS gestami, że teraz próbując cokolwiek zrobić na tym s8 dostaję nerwicy i zastanawiam się jak głupie cofanie zajmuje mi 5x więcej czasu i jak (imo) nie naturalnie trzeba wygiąć kciuk...

Opublikowano

0keWNIy.png

Kolejny debilizm, co jakiś czas mam taki komunikat. Oczywiście żadnego restartu telefonu nie robiłem.

Kolejny absurd to screenshot jaki został zrobiony, nie zapisała się godzina itp. bo to screenshot z lockscreena.

Opublikowano

super te wasz iosy, ciagle gadki o  tym czy nowy bedzie stabilny. i Gubienie  wifi, w zyciu na andku mi  sie nie zdarzyło.

Czy 500 innych użytkowników iOS ma tutaj wchodzić i codziennie pisać jak im normalnie minął dzień bez problemów? To chyba oczywiste, że jedyny ruch w tym temacie będzie przy okazji update’ów i problemów konkretnych użytkowników?

Jakby co dzisiaj kolejny dzień bez problemów na iOS11, dam znać jutro znowu czy dalej jest spoko :).