Opublikowano 28 września 20177 l Zasówaj po nowy telefon, daj zarobić apple, oni POTRZEBUJĄ twoich pieniędzy
Opublikowano 28 września 20177 l Kupiłem S8 i jak narazie jestem zadowolony. Jest masa udogodnień których iOS za milion lat nie zobaczy, ale też kilka rzeczy jest zrobionych dziwnie/źle. Czyli generalnie na remis.
Opublikowano 28 września 20177 l S(pipi)ix przecież Ci napisałem jak wyłączyć automatyczną jasność ekranu.
Opublikowano 28 września 20177 l Ja chcę to mieć włączone, ale co chwilę odblokowuję telefon i (pipi) jasność na full i się nie zmienia.
Opublikowano 28 września 20177 l Z tą stabilnością to bym nie przesadzał, moja 6stka niebezpiecznie zaczyna mnie wkurzać... Co prawda ostatnio cały dzień używałem S8 od dziewczyny i pomimo fajnego wyświetlacza to poczułem ulgę po powrocie do mojego starego IPhona. Android nawet we flagowcach nie potrafi ogarnąć płynnych animacji, masakra. Zobacz filmiki z pixela albo oneplusa, tam jest płynnie. Nawet mój 3 letni Nexus 6 ma płynne animacje. Samsung to nie jest dobre porównanie natomiast uwierz mi, że po chwili już ma to nie zwracasz uwagi a telefon działa dobrze. Teraz też s8+ jest za 2999 także tragedii nie ma. Dziś z kolei jakieś reklamy żeby o 0.01 w nocy stać w sklepie za iPhonem. Ciekawe czy ktoś tak zrobi.
Opublikowano 29 września 20177 l Jak dla mnie S8+ nie ma problemów z animacją tylko sam, nawet nie wiem jak to opisać, 'feeling' systemu jest nieco inny - może stąd takie wrażenia.
Opublikowano 29 września 20177 l Używając Samsunga spodziewasz się najgorszego, więc nie jesteś rozczarowany. Używając iOS oczekujesz błogosławieństwa i każde chrupnięcie boli bardziej.
Opublikowano 29 września 20177 l Dodatkowo tak bardzo przyzwyczaiłem się do obsługi iOS gestami, że teraz próbując cokolwiek zrobić na tym s8 dostaję nerwicy i zastanawiam się jak głupie cofanie zajmuje mi 5x więcej czasu i jak (imo) nie naturalnie trzeba wygiąć kciuk...
Opublikowano 29 września 20177 l To fakt gestów brakuje, ale w sumie jest strzałka do cofania na dole więc tragedii nie ma.
Opublikowano 29 września 20177 l Tak, wiem, właśnie do niej gdy go używam muszę wyginać kciuk. :( Te gesty w iOS są genialne w swojej prostocie np. przeciągnięcie zdjęcia w dół żeby wrócić do galerii.
Opublikowano 2 października 20177 l Kolejny debilizm, co jakiś czas mam taki komunikat. Oczywiście żadnego restartu telefonu nie robiłem. Kolejny absurd to screenshot jaki został zrobiony, nie zapisała się godzina itp. bo to screenshot z lockscreena.
Opublikowano 2 października 20177 l Nie rozumiem jak ludzie nadal uzytkuja stare iPhone’y 5s i nizej. Takie urzadzenia moglyby mi sluzyc jako podstawka pod kubek.
Opublikowano 2 października 20177 l No włączam wifi w domu podłączam się pod swoją sieć i po czasie samo się rozłącza
Opublikowano 2 października 20177 l Nigdy nic takiego nie miałem i po nowej aktualizacji też nie mam.
Opublikowano 2 października 20177 l Miewałem to jeszcze na iOS10. Ot, po odblokowaniu przez chwilę widziałem "3G" zanim pojawiła się znowu ikonka podłączonego WiFi po krótkiej chwili. Nie wiem, o to Ci chodzi?
Opublikowano 2 października 20177 l super te wasz iosy, ciagle gadki o tym czy nowy bedzie stabilny. i Gubienie wifi, w zyciu na andku mi sie nie zdarzyło.
Opublikowano 2 października 20177 l super te wasz iosy, ciagle gadki o tym czy nowy bedzie stabilny. i Gubienie wifi, w zyciu na andku mi sie nie zdarzyło. Czy 500 innych użytkowników iOS ma tutaj wchodzić i codziennie pisać jak im normalnie minął dzień bez problemów? To chyba oczywiste, że jedyny ruch w tym temacie będzie przy okazji update’ów i problemów konkretnych użytkowników? Jakby co dzisiaj kolejny dzień bez problemów na iOS11, dam znać jutro znowu czy dalej jest spoko :).
Opublikowano 2 października 20177 l Dzień 453 z iPhonem Zero problemów, chodzi jak złoto. Kolejny wpis taktyczny jutro.