milan 7 022 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 milan, jakby co u mnie wczoraj był kolejny dzień bez problemów haha, rozkoszny jesteś kruku :) tematu nie ma, jeżeli założymy ze 90% forumowiczów ma ajfony. Gubienie wifi- chyba bym wyy(pipi)ał tel. przez okno. Hard reset - ja pief,dole, go jakas gra? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 U mnie kolejny dzień z problemami Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 U mnie kolejny dzień minął gładko Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 U mnie też wszystko cacy Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 U mnie wszystko w porządku na moim SE. Nic się nie blokuje, w końcu mogę wyłączyć sieć komórkową bez wchodzenia do ustawień (z tego menu wyciąganego z dołu) i dużo miejsca się zwolniło o dziwo. Btw, grał ktoś w Stranger Things? Ściągnąłem, ale nie miałem jeszcze okazji odpalić. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Ja też po aktualizacji SE śmiga jak wcześniej, nie zauważyłem żadnych spowolnień. Jedynie bateria leci jak głupia, wcześniej ok 5-6h pracy na ekranie teraz ok. 4 :/ Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 iOS 11.0.3 już można ściągać. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Zrobiłem resert w DFU mojej podkładki pod kubek, potem restore z iCloud i ożyła trochę, można jej używać. Nie jest jakoś super, w porównaniu do 6S/SE nadal jest wolniej oczywiście, ale nie ma tragedii. 3000PLN zostały w kieszeni. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Panowie ostatnio dużo częściej używam Iphone SE niż Ipod shuffle do słuchania muzyki i mam mały problem. Do obu używam tych samych słuchawek co były w zestawie z Iphone SE z tym że z shuffle działają perfekcyjnie , mogę przełączać utwory itp. nie ma żadnych problemów ale przy SE słuchawki mimo że były z zestawu kompletnie nie reagują i wszystko muszę przełączać na ekranie . Jest jakaś ukryta opcja w ustawieniach do aktywowania słuchawek? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Wyczyść złącze audio w SE. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 No tak ale dźwięk działa jedynie guziki nie działają . Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Ale rada pozostaje ta sama. Dzwięk to inne linie, sterowanie inne. Akurat te od dźwięku mogą przewodzić a od sterowania nie. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Dokladnie. Dużo ludzi miało z tym problem i wyczyszczenie wejścia jack pomogło. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Wkurze sie niesamowicie jak nie dostane X na premiere. Autofilla mam w safari, wiec moze szybciej uda mi sie zamowic tego iP. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Czy sluchawki z iP >7 ktore sa na lightining tylko beda dzialać z ipadem, ktory ma tez jacka? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Tak, musi mieć iOS10+ i zadziała. Source: sam mam iPada Mini 2. Tylko nie myśl, że zadziała z obu otworów na raz :P. Jak sprawdzałem to ostatnie wsadzone złącze będzie dawać dźwięk. 1 Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Powazny problem mam, który trapi miliony od wieków. Mam 6S i czas wymienić go na coś nowego. Jako, że nie jestem skończonym debilem aby brać X, bo wiadomo, że dopiero Xs da rade i nie bedzie się sypał i wycofają sie z face id (w biznesie cos takiego korpo autoryzuje w ogole?), to biorę 8. Byłem pewny, że chcę zwykłą, ale pobawiłem się plusem i kurde... bateria, aparat. Sam nie wiem, w kieszeni trochę wiekszy fakt. Nigdy nawet plusa nie rozpatrywałem, a teraz cos mnie trzepło. Może wynika to z tego, że roznica w designie miedzy 6s a 8 jest niewielka i chcę to jakoś usprawiedliwić? Pomocy. Bateria mi robi jednak, teraz telefon laduje dwa razy dziennie, a uzywam go bardzo duzo. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Kwestia łap. Jak masz duże to nie będzie Ci przeszkadzało pomimo tego, co zaraz raven napisze ;-) Ja mam telefon 6 cali i daje radę, przy czym jeden aspekt trzeba wziąć mocno po uwagę - czy dużo piszesz jedną ręką? Jeśli nie, to się nawet nie zastanawiaj. Ale jeśli tak, to idź do salonu i popisz sobie, zobacz czy dajesz radę jak mocna żonglerka to się zastanów, czy cię to nie będzie denerwować. Do wszystkiego innego większy telefon jest wygodniejszy wg. mnie. Jedyny problem do bezproblemowa obsługa jedną ręką. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Jeżeli nie ogranicza Cie budżet to ja bym brał 8+. Nie ma co sie bawić w jakieś 4,7". Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Miałem note 2 sto lat.temu i za duzy byl, a.patrze na wymiary i ip plus wiekszy jest. Bawilem sie nim trochę przed wczoraj i jest ok. Zwykły za maly jest a plus lekko za duzy. Sam juz nie wiem. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Moje zdanie znasz ;-) 5.5 > 4.7. Nawet moja żona ma telefon 5.5 a ma 153cm wzrostu i rączki jak ja w podstawówce. Gorszy będziesz? xD Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Miałem note 2 sto lat.temu i za duzy byl, a.patrze na wymiary i ip plus wiekszy jest. Bawilem sie nim trochę przed wczoraj i jest ok. Zwykły za maly jest a plus lekko za duzy. Sam juz nie wiem. No to masz odpowiedź - iPhone 8 Plus też będzie za duży. Nie bierz go, to jest bydlę. Będziesz zadowolony przez tydzień, że masz taki wielki zaje,bisty ekran, potem się przyzwyczaisz i zostanie tylko frustracja ogromnymi rozmiarami (ramki są (pipi) ogromne). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi