Opublikowano 26 października 20177 l Dzieki za informacje Jeszcze 7 Plusa nie wystawilem na sprzedaz.. Ile mniej wiecej moge za niego wyrwac? Mam go od premiery w wersji 128GB.
Opublikowano 26 października 20177 l Te uchwyty samochodwe na magnes to są bezpieczne? Wyjasni ktos. Lekko moj plus sie nie miesci sie na starym xd
Opublikowano 27 października 20177 l Nie udało mi się łyknąć X na 3 listopada. Preordery miały niby ruszyć o 9:01 a mi się dopiero pojawiły jakoś 9:05(apka app store crashowała wszystkim). Wszystko szybko, szybko i dostałem maila, że dostane produkt 15-23 listopad, więc nie jest źle. Ludzie, którzy zamówili parę minut później już mają dostawę na grudzień/styczeń xD edit: Największa beka, że na windowsach preordery pojawiły się 5 minut później niż na macach. Edytowane 27 października 20177 l przez sprite
Opublikowano 27 października 20177 l Jak tam wasze iphony dzisiaj? Działają? Mój działa, właśnie się ładuje :)
Opublikowano 29 października 20177 l dalem 2k za ten cud marketingu i nie mogę nagrać rozmowy ? Ehh trzeba było odrazu brać S7
Opublikowano 29 października 20177 l Ojczulek jedzie do USA na wycieczkę za miesiąc na black friday, ciekawe czy Iphone X będzie dostępny w Apple Store'ach. Obstawiam że szanse na to są bardzo małe.
Opublikowano 29 października 20177 l Chociaż w sumie to są. Opierają się na serwisach pośredniczących w połączeniu lub dołączaniu takiego serwisu do rozmowy. Nie jest to jednak takie typowe nagrywanie jakiego człowiek by się spodziewał.
Opublikowano 29 października 20177 l No to niezłe gó,wno. No ale to tylko gadzet scisle powiazany z głównym celem telefonu, wazne ze apka zmieniajaca twarze działa wzorowo.
Opublikowano 29 października 20177 l Możesz się smiać, ale miałem ostatnio sytaucję gdzie zdecydowanie musiałem mieć nagraną rozmowę z krętaczami z serwisu samochodowego, sprawdziłem 3 apki i znalazłem taka która nagrywa rozmowy systemowo, w swietnej jakości. Z tego co piszesz mając iphone'a musiałbym leciec po idyktaFON by przyłożyć go do słuchawki.
Opublikowano 29 października 20177 l Lece zaklepać by musieli myśleć dłużej nad nazwą. zanim zaklepiesz to tylko przypomnę że teraz już nie używają nazw iCośtam, tylko raczej Apple Cośtam
Opublikowano 29 października 20177 l Ok, to od razu zaklepię, Male Applebrator borze jakie śmieszne xD
Opublikowano 30 października 20177 l Mam rocznego iPhone z t mobile, ale nie mam faktury. W Apple wiadomo, po gwarancji, a Tmobile? Muszę miec fakturę, czy imei styknie?
Opublikowano 30 października 20177 l Imei powinien styknąć. My z T bierzemy kopię faktury jak telefon trzeba gdzieś wysłać, podajemy im tylko imei i przysyłają dowód zakupu.