Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dzieki za informacje

Jeszcze 7 Plusa nie wystawilem na sprzedaz.. Ile mniej wiecej moge za niego wyrwac? Mam go od premiery w wersji 128GB.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 705,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Nie udało mi się łyknąć X na 3 listopada. Preordery miały niby ruszyć o 9:01 a mi się dopiero pojawiły jakoś 9:05(apka app store crashowała wszystkim). Wszystko szybko, szybko i dostałem maila, że dostane produkt 15-23 listopad, więc nie jest źle.  Ludzie, którzy zamówili parę minut później już mają dostawę na grudzień/styczeń xD

edit: Największa beka, że na windowsach preordery pojawiły się 5 minut później niż na macach.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Jak tam wasze iphony dzisiaj? Działają? Mój działa, właśnie się ładuje :)

comment_MEwnYjo5tNwyZNIkWg8ukfchKMHmBU6B

Opublikowano

jaka apka do automatycznego nagrywania rozmów ?

Opublikowano

dalem 2k za ten cud marketingu i nie mogę nagrać rozmowy ? Ehh trzeba było odrazu brać S7

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości.

Ale to jaja prawda?

Opublikowano

Chociaż w sumie to są. Opierają się na serwisach pośredniczących w połączeniu lub dołączaniu takiego serwisu do rozmowy. Nie jest to jednak takie typowe nagrywanie jakiego człowiek by się spodziewał.

Opublikowano

No to niezłe gó,wno.

No ale to tylko  gadzet scisle powiazany  z głównym celem telefonu, wazne ze apka zmieniajaca twarze działa wzorowo.

Opublikowano

Możesz się smiać, ale miałem ostatnio sytaucję gdzie zdecydowanie musiałem mieć nagraną rozmowę z krętaczami z  serwisu  samochodowego, sprawdziłem 3 apki i  znalazłem taka która nagrywa rozmowy systemowo, w swietnej jakości. Z tego co piszesz mając iphone'a musiałbym leciec po  idyktaFON by przyłożyć go do słuchawki.

Opublikowano

Lece zaklepać by musieli myśleć dłużej nad nazwą.

Opublikowano

Lece zaklepać by musieli myśleć dłużej nad nazwą.

zanim zaklepiesz to tylko przypomnę że teraz już nie używają nazw iCośtam, tylko raczej Apple Cośtam

Opublikowano

Ok, to od razu zaklepię, Male Applebrator

Opublikowano

Hej,  dzięki za miłe słowo!

Opublikowano

Mam rocznego iPhone z t mobile, ale nie mam faktury. W Apple wiadomo, po gwarancji, a Tmobile? Muszę miec fakturę, czy imei styknie?

Opublikowano

Imei powinien styknąć. My z T bierzemy kopię faktury jak telefon trzeba gdzieś wysłać, podajemy im tylko imei i przysyłają dowód zakupu.