Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mam starego 5s, długo nie aktualizowałem softu, bo mi jedna gra na nowym nie chodziła, no ale w końcu wydali update, to i ja soft zainstalowałem.

No i widzę spadek baterii o jakieś 15-20%. Sporo i jestem wkur.wiony. Jakoś nie lubię widzieć tego ostrzeżenia o słabej baterii, kiedy wracam z roboty. Wcześniej miałem ten monit naprawdę rzadko i to już kiedy leżałem w łóżku i przeglądałem forumka.

Trza wymienić chyba na SE, bo większe modele mnie nie interesują.

Zawsze kusi mnie, by nie aktualizować softu (czy to w tablecie, czy telefonie), a jednak ostatecznie i tak robię apdejta, a potem sobie spowalniam sprzęt:/

Edytowane przez grzybiarz

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 705,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Kopia z hasłem w iTunes i przywróć telefon przez tryb DFU pełnym softem. 90% takich akcji poprawia takie przywracanie.

Opublikowano

Czyli ze dalej będę miał najnowszy soft, ale wgrany od nowa? Cykam sie trochę takich rzeczy, ale chyba będę musiał to zrobić. Już mam 19%.

Opublikowano

Tak, dalej. Ale nie przez aktualizację tylko wgrasz w trybie recovery calutki soft od nowa.

Opublikowano

Mam na jutro zarezerwowanego iPhone X w mediamarkt w Lublinie. Oby to nie był jakiś trolling to o 9 będę już go miał :banderas:

Opublikowano

Udało się!! Tylko dwie sztuki w MM mieli. Srebrnego jakiś Ukrainiec przytulł

8IZblIp.jpgGKKpt59.jpg

Ale sztos  :fsg: 

Tutaj zdjęcie porównawcze z siódemką jet blackiem

QvMgsZG.jpg

Opublikowano

Ekran gniecie jaja. W środku to wiadomo, że statek kosmiczny pod względem wydajności. Teraz tylko przegrać 50GB aplikacji i case'a załatwić.

Opublikowano

Ciągle liczę na to, że zintegrują Touch ID w cały ekran w przyszłym roku i wtedy też z przyjemnością wezmę. To Face ID mi się nie podoba w ch,uj :/.

Opublikowano

@Michu 

Więcej fotek czego? Mów jakie to zrobię. Ja go zacznę pewnie dopiero używać niedziela/poniedziałek. Bez case'a nigdzie z nim nie wychodzę.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

U mnie skreślił go brak fizycznego guziczka, może bzdura ale jednak.

Opublikowano

Siódemka już też nie ma fizycznego przycisku :kaz:

Wiadomo o co chodzi ;)

Podejrzewam że w przyszłych modelach już i tak zrezygnują nawet z tej opcji.

Opublikowano

To wyżej to do mnie? Bo nie bardzo czaje o co ci chodzi?

Opublikowano

Mroku na razie porozumiewa się ze mną na PM :D

Znaczy ja zawsze miałem to szczęście, że od premiery iPhone'a 4 za każdym razem udało mi się wyrwać ich nowe urządzenie na premierę. Czy to był zegarek, iPhone czy macbook nie ma znaczenia.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

U mnie 8+ to 1wszy własny iphone i jestem mega zadowolony na razie. Czas pracy baterii zdecydowanie na plus.

Opublikowano

Chyba pierwszy raz założę szkło hartowane na iPhone'a. Mam straszny lęk, że mi się ekran w X porysuje :/

Opublikowano

Dzisiaj dopiero kupiłem case i zrobiłem backupa z siódemki. Zaraz wychodzę i tak na prawdę od jutra już go zacznę używać w pełni. W poniedziałek coś napiszę.

Na bank pościągam apki pod Augmented Reality :banderas:

Opublikowano

2 baterie starej generacji? Już mogli dać li poly no ale cena by była już wyższa. A kleju ile tam nawalonego to masakra, no ale to w nowych telefonach tak jest, nie tylko w Ajfonie.

Edytowane przez Faka