Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja w tym roku nie wymieniam X. Nie ma sensu. W 2019 prawilnie wjedzie całkowicie nowy model, a nie przejściówka  :banderas: 

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 704,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

wiadomo jak zmieniac iphony to tylko na modele S ;) 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyciekl render SE2:

Screenshot-2018-05-16-at-01.35.48.jpg

Opublikowano

Kurde, w rozmiarze iPhone'a 5/5S/SE jakby tak wsadzić ekran od brzegu do brzegu to już się robi ciekawa propozycja. Nie wiem tylko na ile ten render jest zgodny z rzeczywistością.

Opublikowano

Takiego se 2 bym brał <3

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Jedna z najlepszych brył ostatnich lat z dużym ekranem to byłby sztos. Ciekawe czy będzie to budżetowa wersja czy coś pokroju X'a.

Opublikowano

Ojjjjj

OJJJJJJJJJJJJ

fajny

Opublikowano

to ile on by miał cali w takim razie? ze 4,5?

Opublikowano

Co do baterii w Xie - znajomemu drenowała i wymienili na nowy egzemplarz. Mi mikrofon ostatnio w tym telefonie działa cóż średnio i również dostałem informacje iż w przypadku takiej wady wymieniają telefon na nowy.

Opublikowano
7 godzin temu, Maus napisał:

Wyciekl render SE2:

Screenshot-2018-05-16-at-01.35.48.jpg

Pachnie seksem. Dla takiego mógłbym rzucić swojego aktualnego SE. 

Opublikowano

Dam sobie rękę uciać, że tak SE2 nie będzie wygladał.

Opublikowano

W miarę normalny rozmiar, domniemana niska cena i nowoczesny ekran. Połączenie cech iPhone'ów, których tak wielu chciało. iPhone SE X.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Zmieniłem telefon, nie odtwarzałem starego backupu na nowym urzadzeniu. Chciałem przenieść tylko poszczególne rzeczy. Nie dało się jednak przenieść wiadomości, wczoraj się z tym męczyłem długo i się poddałem. Dzisiaj czytam, że w iOS 11.4 Apple dodało możliwość przechowywania wiadomości w iCloud, dzięki czemu mogę je pobrać na wszystkie urzadzenia <3

Kochany Steve Jobs <3

Opublikowano
W dniu 28.05.2018 o 08:20, NemoKOF napisał:

SEX 

tank u cpt obvious.