Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Ja w tym roku nie wymieniam X. Nie ma sensu. W 2019 prawilnie wjedzie całkowicie nowy model, a nie przejściówka
Opublikowano 4 maja 20186 l https://myapple.pl/posts/16805-tim-cook-zapowiedzial-apple-pay-w-polsce Nareszcie.
Opublikowano 24 maja 20186 l Kurde, w rozmiarze iPhone'a 5/5S/SE jakby tak wsadzić ekran od brzegu do brzegu to już się robi ciekawa propozycja. Nie wiem tylko na ile ten render jest zgodny z rzeczywistością.
Opublikowano 24 maja 20186 l Ten bezel mnie osobiscie obraza. Juz podjalem decyzje, we wrzesniu na blat wchodzi 8+. Koniecznie czerwony, patriotyczny. edit: link do artykulu nizej. https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2018/05/20/apple-iphone-se2-iphone-x2-new-iphone-specs-upgrade-release-date/#7756e17f10f5 Edytowane 24 maja 20186 l przez Gość
Opublikowano 24 maja 20186 l Jedna z najlepszych brył ostatnich lat z dużym ekranem to byłby sztos. Ciekawe czy będzie to budżetowa wersja czy coś pokroju X'a.
Opublikowano 24 maja 20186 l To by oznaczało, w koncu, koniec klasycznych iphonow. Ciekawe jak nowe xy. Pewnie wyjda dwa plus ten se. Byloby fajnie.
Opublikowano 24 maja 20186 l Ciut większy ekran niż w standardowych 6 i wyżej a jestem ukontentowany.
Opublikowano 24 maja 20186 l Kocham matematykę i tak licząc z pitagorasa jego wymiarów to wygląda na to, że coś koło 5 cali w tych wydłużonych proporcjach by weszło.
Opublikowano 24 maja 20186 l Co do baterii w Xie - znajomemu drenowała i wymienili na nowy egzemplarz. Mi mikrofon ostatnio w tym telefonie działa cóż średnio i również dostałem informacje iż w przypadku takiej wady wymieniają telefon na nowy.
Opublikowano 24 maja 20186 l 7 godzin temu, Maus napisał: Wyciekl render SE2: Pachnie seksem. Dla takiego mógłbym rzucić swojego aktualnego SE.
Opublikowano 27 maja 20186 l W miarę normalny rozmiar, domniemana niska cena i nowoczesny ekran. Połączenie cech iPhone'ów, których tak wielu chciało. iPhone SE X. Edytowane 28 maja 20186 l przez ogqozo
Opublikowano 30 maja 20186 l Zmieniłem telefon, nie odtwarzałem starego backupu na nowym urzadzeniu. Chciałem przenieść tylko poszczególne rzeczy. Nie dało się jednak przenieść wiadomości, wczoraj się z tym męczyłem długo i się poddałem. Dzisiaj czytam, że w iOS 11.4 Apple dodało możliwość przechowywania wiadomości w iCloud, dzięki czemu mogę je pobrać na wszystkie urzadzenia <3 Kochany Steve Jobs <3