Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A ja myślałem, że te najtańsze chińskie kable to sa właśnie tanie, bo sa dobre.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 704,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Mbank zaktualizował regulamin o apple pay, ważny od jutra...

w koncu chciałoby się powiedzieć. Szkoda, że nie mam tam konta :/ ploty mowia ze w pko nie bedzie.

Opublikowano
10 godzin temu, MichAelis napisał:

Mbank zaktualizował regulamin o apple pay, ważny od jutra...

w koncu chciałoby się powiedzieć. Szkoda, że nie mam tam konta :/ ploty mowia ze w pko nie bedzie.

Mastercard poinformował na Twitterze, że wkrótce Apple Pay zostanie uruchomione również w PKO Banku Polskim.

Opublikowano

Możliwość płacenia to jedno, ciekawe jakie prowizje apple dopi,erdoli XD

Nie no żadne.

Opublikowano

Prowizje są, tylko nie ty je płacisz :-) I pewnie są mniejsze niż od wydawców kart, stąd takie parcie banków żeby jednak to wprowadzić. Ostatnio wspaniały mBank stwierdził, że prowizje od wypłat są za duże i że będzie prowizja za wypłaty poniżej 100 zł z Euronetu, BZ WBK itd xD Cudowny bank.

Opublikowano

W przypadku iPhone’a 8 lub starszego należy przytrzymać palec na przycisku Home z Touch ID przed zbliżeniem do terminala. Posiadacze iPhone’a X muszą dwukrotnie wcisnąć przycisk blokady, potem zeskanować twarz z użyciem Face ID i dopiero zbliżyć telefon do terminala.

dobrze ze nie kupilem tego X 

Opublikowano

No jest to pierwszy argument za kupnem Apple Watcha.

Opublikowano

Apple Pay :banderas: w końcu czuje się jak przeciętny Androidowiec :pawel:

jeżeli są bankomaty z funkcjonalnością zbliżeniową, to czy ktoś sprawdzał czy w ten sposób mogę wpłacić/wypłacić kasę z konta?

edit: okej, wyczytałem że nie można, cóż, zawsze pozostaje blik

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja wlasnie sprzedaje w tym tygodniu Apple Watch S1 i czekam na kompletnie cos nowego.

Szkoda, ze wersja 6.1 calowa nowego iPhone bedzie miala ekran LCD, wiec jestem zmuszony zakupu 6.5 calowego potwora z OLED. :obama:

Apple takie dobre.

Edytowane przez Mroku

Opublikowano
13 minut temu, Frost napisał:

Wiadomo kiedy bedzie do pobrania nowy iOS na iPhona i Apple Watcha?

Chyba najglupsze pytanie w tym temacie.

Opublikowano

Apple Pay :banderas: cudowna sprawa, płacę wszędzie, cyk do czytnika i już :fsg: 

Opublikowano

Rozwaliłem telefon w sobotę, dlatego potrzebuje coś do 1000-1400 pln. Jakis iphone ma sens? 

zastosowania:

- foto

- instagram

- fb

Dobrze, jakby bateria trochę chodziła..

Opublikowano

6s po zmianie baterii smigal elegancko, przy ios 12 maja wszystkie przyspieszyc dodatkowo.

kiedys bym skreslil wszystko ponizej 7, teraz juz nie.

Opublikowano

Oba mają A9 w środku, więc jeden ch,uj. Jak miałbyś brać SE to równie dobrze możesz brać 6S, wszystko się rozbija o cenę i tolerancję na używane telefony, bo SE będzie tańszy.