Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W iPadzie gdzieś w ustawieniach jest możliwość resetowania ustawień sieci.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 704,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Hej, potrzebuję zakupić ładowarkę samochodową do Iphone 6s. Na allegro widzę po 5 zł jak i po 105 zł ;) Coś polecacie/używacie?

Opublikowano

Ja używam Spigen 000CG20643 F27QC Quick Charge 3.0 Car Charger, spisuje sie swietnie i można dwa telefony na raz ładować 

Opublikowano
3 godziny temu, kubson napisał:

Ja używam Spigen 000CG20643 F27QC Quick Charge 3.0 Car Charger, spisuje sie swietnie i można dwa telefony na raz ładować 

Hmm, 94 złz  wysyłką. A coś tańszego, do 50 ?

Opublikowano

Dużo, ja ja brałem z amazon za £8. Szczerze to pewnie każda ładowarka bedzie dobra wiec bierz to co jest za 50zl i tyle 

Opublikowano

Jakbym miał tyle kasy co ty to kupiłbym sobie oba.

Opublikowano

@Frost

Żadnym zdjęciem nikt twojego "spartfona" nie odblokuje. Face ID jest bardziej bezpieczny niż Touch ID. Co do użytkowania, to po kilkunastu minutach przestawiasz się na X i już nigdy nie chcesz wracać do telefonów z przyciskiem. Tak intuicyjnie są gesty zrobione.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Nie ma takich aplikacji. Są tylko takie, której lepiej wyglądają/śmigają na X'ie. Z gierek polecam:

1. Monument's Valley 1+2

2. Super Mario Run

3. Raymany

4. Hitman GO/ Lara Croft GO

5. The Machines - idealny przykład użycia Augmented Reality

Edytowane przez sprite

Opublikowano

U nas w Londynie rownież jest ta funkcja obecna

Opublikowano

Frosti z tego co wiem to obieżyświat jest, wiec kto go tam wie :usmiech:

Ale szkoda w sumie, ze w Polsce tych danych nie ma. Mapy Google juz maja od jakiegoś czasu. 

Opublikowano
W dniu 13.07.2018 o 07:54, Frost napisał:

EDIT: Mozna zamknac aplikacje w tle w inny sposob niz przesunac palcem najpierw z dolu ekranu, pozniej w prawo, przytrzymac I po kolei przesowac w gore? Bardzo mnie to denerwuje, jak ktos zna inny sposob to bede wdzieczny

Nie da się. I palcem nie dajesz w prawo tylko w górę do środka. Przecież to jest bardzo szybkie i intuicyjne :sir: 

edit: W iOS 12 będzie jeszcze łatwiej. Nie będzie trzeba przytrzymać i potem dawać minusika po kolei, tylko od razu się będzie "wyrzucać" do góry.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Najlbliższe co mi przychodzi do głowy to youtube z możliwością pobierania filmów z builds.io. Wymaga płatnej subskrypcji by dostać dostęp do tych "shakowanych" aplikacji.

Opublikowano

Mam wrażenie jakby się tutaj coś zapętliło

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślałem, że sam to ogarnę, ale jednak nie..

Otóż mam Iphone + Ipad + PC.

Chciałbym, aby zdjęcia, które robie na Ipad/Iphone były uploadowane za pomocą wifi na komputer.

Tak jak miałem to na androidzie i w googlowskich zdjęciach.

Próbuję teraz przez "udostępnianie", ale na na kompie [mam odpalony Icloud] widzę tylko "zdjęcia" bez folderu " udostępnione" , które udostępniam.

Chciałbym, aby wszystko automatycznie sie zgrywało na PC.

Jakiś prosty sposób znacie?

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Zainstaluj aplikację Google Photo i będziesz miał tak samo jak na Androidzie. 

• 2 tygodnie później...