CoATI 1 050 Opublikowano 9 stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 stycznia 2009 jesli bedziesz sciagal go z neta za pomocą sieci komorkowej to tak Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 kupilem lasce ipod touch i juz wiem ze jutro kupuje i sobie XD zakochalem sie w konsolce... iphone oewam moczem, przez wysokosc abonamentu... niech sie wali AT&T nie bede im placil haraczu, natomiast touch'a lykam z przyjemnoscia, glownie przez to, ze w US zrobili teraz pelno hot spottow wiec wifi jest dostepny w wielu miejscach. swietne gierki chyba czynia z niej najlepszy handheld Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Zeratul, ściagaj na starcie grę touch grind. Majstersztyk Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2009 ale ta gra jest skillowa... trudna znaczy sie. chyba, ze wprowadzili jakies uproszczenia w patchach. z gierek bym polecil Crayon'a, Edge, katamari, zen bound ;] Cytuj
miki77 16 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Od siebie również polecam TouchGrind Oprócz tego Wolfenstein 3D (świetny port) i wszystkie części Tap Tap Revenge. Ostatnio na AppStore pojawiło się też Crazy Machines xD Cytuj
ATG 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Ja polecam JellyCar - gra podobna do elastomani tyle że zamiast motoru mamy samochodzik. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Uno ze swoim trybem online wymiata. No i Tetris od EA jest dobry. Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Co możecie powiedziec o GPSie W Iphonie dobry jest?długo szuka miejsca,wczytuje mape? bo własie sie zastanawiam albo nad iphonem albo nad nokia 5800, co polecicie? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Na iphone nie wgrasz niestety zadnej dobrej nawigacji typu tomtom, czy garmin. Symbian i WM w tym temacie rzadza. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Lucek do czasu . Sa juz jakies mapy w appstore ale srednie. Co do prawdziwej nawigacji zaczną się pojawiac zaraz po premierze softu 3.0 (kiedy to zostana dodane jakies (pipi)ki usprawniajace prace takich programow) Cytuj
kicker 0 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Witam Co sądzicie o tej aukcji? Warto? http://www.allegro.pl/item624937601_iphone...ym_pixelem.html Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Niby tak, ale wolę mieć porysowaną budę niż pixel wypalony. Na monitorze mnie w(pipi)iał, wymieniłem na nówkę. W telefonie nie wiem.. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 9 maja 2009 Opublikowano 9 maja 2009 Troche to walnięte jest, kupiłem sobie na App Storze Edge'a, (dość fajna gra logiczna, polecam) teraz zrobiłem sobie Factory Settings na iPhonie i nie mam tego Edga, tzn. wszystkie Appsy ściągnąłem sobie na nowo z App Store'a, ale Edge'a właśnie nie ma przez iP przynajmniej ja go nie mogłem znależć :o, potem patrze w iTunes na MB a tu normalnie znalazło mi Edge'a i sobie go ściągnąłem, napisało, że już kupiłem to ten up jest za free itp... potem, próbowałem zsynchronizować z iP no i tu problem bo nie synchronizuje mi właśnei tego Edge'a ;/. Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Jeżeli masz przerobiony to zobacz w boss prefs albo w innym programie czy nie masz schowanej tej ikony po prostu. Ja tak miałem, że "nie synchronizowało" mi się kilka aplikacji. Okazało się, że po prostu przez przypadek się pochowały. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 Nie mam jailbreak'ow i innych takich . Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Od wczoraj stałem się posiadaczem iphona i jest bajka po prostu ;] Nie mam chyba co pisać o jego zaletach wszyscy co go mają dobrze o nich wiedzą. Teraz tylko czekać na 3.0 w czerwcu i chyba mamy telefon idealny. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 16 maja 2009 Autor Opublikowano 16 maja 2009 "Zgodnie z obietnicami, firma Apple zaprezentował wczoraj nowe opcje, które znajdziemy w nadchodzącej, trzeciej wersji oprogramowania dla iPhone'a. Będzie wśród nich długo oczekiwana funkcja kopiuj/wklej, MMSy czy Spotlight, pozwalający przeszukiwać zawartość telefonu. Możemy spodziewać się też komunikacji peer-to-peer przez Bluetooth do wymiany danych i wspólnego grania, a także obsługi technologii "push"." http://myiphone.com.pl/news,Firmware_3.0_c...alismy,128.html http://www.iphoneblog.pl/apple-event-firmw...0-dla-iphoneow/ http://www.ipod.info.pl/index.php/prezentacja-iphone-os-30/ Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Czy wiadomo kiedy ma byc zapowiedziany nowy iphone? bo spekulacji w sieci nie brakuje a jestem zdecydowany juz na zakup iphona tylko jak ma wejść nowszy model który ma byc poprawiony itp napewno droższy to wole kupic juz nowy model... Co do plotek o to linki : iphone 32 i 16 GB i oczywiscie te odnoszacew sie do zmiany wyglądu: iphone g4 Iphone g4 panoramiczny iphone z kamerka ichat Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Trzeba czekać na WWDC, które jest na początku czerwca, tam wszystko się powinno wyjaśnić . Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 (edytowane) Czy wiadomo kiedy ma byc zapowiedziany nowy iphone? bo spekulacji w sieci nie brakuje a jestem zdecydowany juz na zakup iphona tylko jak ma wejść nowszy model który ma byc poprawiony itp napewno droższy to wole kupic juz nowy model... Co do plotek o to linki : iphone 32 i 16 GB i oczywiscie te odnoszacew sie do zmiany wyglądu: iphone g4 Iphone g4 panoramiczny iphone z kamerka ichat Ja pie.r.dole jak ja nie lubie takiego myślenia <_< Potrzebujesz telefon to kupuj i nie pie.r.dol Edytowane 21 maja 2009 przez BBGodzilla Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 (edytowane) Wszystko zależy od tego co bedzie miał w sobie zresztą potrzebuje fona z szybkim dostępem do sieci przegladarki która sie nie tnie oraz aplikacjami które dostępne są dla iphona żaden symbian czy UIQ nie sa wspierane pod wzgledem medycznym mp. pubmed , aplikacje do wyliczania skali GLASGOW, APACHE to wszystko w aplikacji itp, ... Zresztą to nie temat co myśli "BBGodzilla" i twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu... Edytowane 21 maja 2009 przez kwachus Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Wszystko zależy od tego co bedzie miał w sobie zresztą potrzebuje fona z szybkim dostępem do sieci przegladarki która sie nie tnie oraz aplikacjami które dostępne są dla iphona żaden symbian czy UIQ nie sa wspierane pod wzgledem medycznym mp. pubmed , aplikacje do wyliczania skali GLASGOW, APACHE to wszystko w aplikacji itp, ... Zresztą to nie temat co myśli "BBGodzilla" i twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu... Moja odpowiedz wnosi więcej niż twoja a więc nie pie.r.dol i jak chcesz iphona to go kupuj a nie pytaj sie głupio kiedy G4 bedzie bo oficjalnie nie ma żadnych zapowiedzi Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 (edytowane) Zapytałem sie czy wiadomo kiedy go ogłoszą , Twoja opd. wnosi tylko to co ty uważasz o moim "dylemacie czy kupic czy nie" a nie na temat iphona Edytowane 22 maja 2009 przez kwachus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi