Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

kupilem lasce ipod touch i juz wiem ze jutro kupuje i sobie XD zakochalem sie w konsolce... iphone oewam moczem, przez wysokosc abonamentu... niech sie wali AT&T nie bede im placil haraczu, natomiast touch'a lykam z przyjemnoscia, glownie przez to, ze w US zrobili teraz pelno hot spottow wiec wifi jest dostepny w wielu miejscach. swietne gierki chyba czynia z niej najlepszy handheld

Opublikowano

Od siebie również polecam TouchGrind :) Oprócz tego Wolfenstein 3D (świetny port) i wszystkie części Tap Tap Revenge. Ostatnio na AppStore pojawiło się też Crazy Machines xD

Opublikowano

Uno ze swoim trybem online wymiata. No i Tetris od EA jest dobry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lucek do czasu :). Sa juz jakies mapy w appstore ale srednie. Co do prawdziwej nawigacji zaczną się pojawiac zaraz po premierze softu 3.0 (kiedy to zostana dodane jakies (pipi)ki usprawniajace prace takich programow)

Opublikowano

Troche to walnięte jest, kupiłem sobie na App Storze Edge'a, (dość fajna gra logiczna, polecam) teraz zrobiłem sobie Factory Settings na iPhonie i nie mam tego Edga, tzn. wszystkie Appsy ściągnąłem sobie na nowo z App Store'a, ale Edge'a właśnie nie ma przez iP przynajmniej ja go nie mogłem znależć :o, potem patrze w iTunes na MB a tu normalnie znalazło mi Edge'a i sobie go ściągnąłem, napisało, że już kupiłem to ten up jest za free itp... potem, próbowałem zsynchronizować z iP no i tu problem bo nie synchronizuje mi właśnei tego Edge'a ;/.

Opublikowano

Jeżeli masz przerobiony to zobacz w boss prefs albo w innym programie czy nie masz schowanej tej ikony po prostu. Ja tak miałem, że "nie synchronizowało" mi się kilka aplikacji. Okazało się, że po prostu przez przypadek się pochowały.

Opublikowano
"Zgodnie z obietnicami, firma Apple zaprezentował wczoraj nowe opcje, które znajdziemy w nadchodzącej, trzeciej wersji oprogramowania dla iPhone'a. Będzie wśród nich długo oczekiwana funkcja kopiuj/wklej, MMSy czy Spotlight, pozwalający przeszukiwać zawartość telefonu. Możemy spodziewać się też komunikacji peer-to-peer przez Bluetooth do wymiany danych i wspólnego grania, a także obsługi technologii "push"."

http://myiphone.com.pl/news,Firmware_3.0_c...alismy,128.html

http://www.iphoneblog.pl/apple-event-firmw...0-dla-iphoneow/

http://www.ipod.info.pl/index.php/prezentacja-iphone-os-30/

Opublikowano

Czy wiadomo kiedy ma byc zapowiedziany nowy iphone? bo spekulacji w sieci nie brakuje a jestem zdecydowany juz na zakup iphona tylko jak ma wejść nowszy model który ma byc poprawiony itp napewno droższy to wole kupic juz nowy model...

Co do plotek o to linki :

iphone 32 i 16 GB

i oczywiscie te odnoszacew sie do zmiany wyglądu:

iphone g4

Iphone g4 panoramiczny

iphone z kamerka ichat

Opublikowano (edytowane)
Czy wiadomo kiedy ma byc zapowiedziany nowy iphone? bo spekulacji w sieci nie brakuje a jestem zdecydowany juz na zakup iphona tylko jak ma wejść nowszy model który ma byc poprawiony itp napewno droższy to wole kupic juz nowy model...

Co do plotek o to linki :

iphone 32 i 16 GB

i oczywiscie te odnoszacew sie do zmiany wyglądu:

iphone g4

Iphone g4 panoramiczny

iphone z kamerka ichat

Ja pie.r.dole jak ja nie lubie takiego myślenia <_< Potrzebujesz telefon to kupuj i nie pie.r.dol :angry:

Edytowane przez BBGodzilla
Opublikowano (edytowane)

Wszystko zależy od tego co bedzie miał w sobie zresztą potrzebuje fona z szybkim dostępem do sieci przegladarki która sie nie tnie oraz aplikacjami które dostępne są dla iphona żaden symbian czy UIQ nie sa wspierane pod wzgledem medycznym mp. pubmed , aplikacje do wyliczania skali GLASGOW, APACHE to wszystko w aplikacji itp, ...

Zresztą to nie temat co myśli "BBGodzilla" i twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu...

Edytowane przez kwachus
Opublikowano
Wszystko zależy od tego co bedzie miał w sobie zresztą potrzebuje fona z szybkim dostępem do sieci przegladarki która sie nie tnie oraz aplikacjami które dostępne są dla iphona żaden symbian czy UIQ nie sa wspierane pod wzgledem medycznym mp. pubmed , aplikacje do wyliczania skali GLASGOW, APACHE to wszystko w aplikacji itp, ...

Zresztą to nie temat co myśli "BBGodzilla" i twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu...

Moja odpowiedz wnosi więcej niż twoja a więc nie pie.r.dol i jak chcesz iphona to go kupuj a nie pytaj sie głupio kiedy G4 bedzie bo oficjalnie nie ma żadnych zapowiedzi