Mroku 1 005 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 5 minut temu, Frost napisał: Co dokladnie chcialbys wiedziec? Co narkotyki zrobily z twoim mozgiem? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 ...z czym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 niby dobrze zabezpieczone, ale wszyscy wiedzą ze raz na jakis czas są leaky i fappeningi z iosów więc nie wiem czy tak dobrze zabezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 Frosti a da radę się dowiedzieć, czy planują wsparcie dla kart SD? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 no zdjecia nieraz wyciekaly, a hasla i karty to tak troche niefajnie by było jakby ktoś się do tego dobrał. Ufam apple, używam ajona od pół roku i jestem mega zadowolony, no ale wiesz, skoro już gadałeś to myślałem, że dowiesz się jakichś istotnych rzeczy. Bo póki co to piszesz tak, że ten konsultat tylko Cię spławiał i nie podawał żadnych szczegółow, ew. Ty nie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 Ale mnie wkurza układ klawiatury na iPadzie, po aktualizacji, mylę cyfry i znaki specjalne z tym globusem pod shiftem, co za debil wymyślił ze wychodzi się z tego dwuklikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 7 minut temu, Rayos napisał: no zdjecia nieraz wyciekaly, a hasla i karty to tak troche niefajnie by było jakby ktoś się do tego dobrał. Ufam apple, używam ajona od pół roku i jestem mega zadowolony, no ale wiesz, skoro już gadałeś to myślałem, że dowiesz się jakichś istotnych rzeczy. Bo póki co to piszesz tak, że ten konsultat tylko Cię spławiał i nie podawał żadnych szczegółow, ew. Ty nie chcesz Te foty chyba wyciekały celowo, by wypromować jakieś kobity. Jest tego sporo na "fappeningu" i sporo bab pozuje jakby komuś chciały pokazać cysie. Bo niby po co jej na własnym telefonie focia z cysiami? Robicie sobie foty z penisem? Kiedyś czytałem jakiś artykuł, to na takich fotach, raz że idzie zarobić, a dwa - nieważne jak mówią w showbiznesie, ważne że mówią. Jest rozgłos, followersi się zgadzają itp. A i nigdy nie widziałem tam takich hardcoreowych fot jak na zbiorniku np. same decydują o tym, co chcą wrzucić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 1 minutę temu, grzybiarz napisał: Robicie sobie foty z penisem? A kto nie robi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 Ja wysyłam zawsze jak gadam z jakąś laską, ot dick pic Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 39 minut temu, Frost napisał: nieautoryzowane uzycie kamery, bezpieczenstwo uslug lokalizacji, zabezpieczenia informacji o kartach i haslach przechowywanych na iCloudzie o to w sumie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 Doszła też ciekawa apka miarka, teraz każdy moze zmierzyć sobie penisa Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 4 godziny temu, Rayos napisał: O co dokładnie pytałeś w sprawie tych zabezpieczeń i co się dowiedziałeś, w szczególności interesuje mnie sprawa iClouda, zdjęć tam przechowywanych. Ciekawi mnie też kwestia zapisywania haseł w chmurze i ich synchronizacja między urządzeniami Apple. Wszystkie dane są szyfrowane: https://support.apple.com/en-gb/HT202303 Fappening miał miejsce prawdopodobnie dlatego, że wówczas nie było jeszcze 2-stopniowej weryfikacji, tylko zwykłe przypominanie hasła na podstawie pytań i odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 Dalej nie jest to obowiązkowe, inaczej 90% Amerykanów straciłoby konta. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Czyli frosti wymęczył człowieka na helpdesku i jedyne czego się dowiedział, to, że w ustawieniach może wybrać która aplikacja ma dostęp do lokalizacji. Generalnie niczego się nie dowiedział, czego każdy normalny, zdrowy, myślący człowiek nie wie od razu. Albo dowiedział się, że WSZYSTKO JEST DOBRZE ZABEZPIECZONE W CHMURZE. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Miałem dać to do tematu xiaomi ale zaraz by odpisali ze IM TO NIE PRZESZKADZA W CODZIENNYM UZYTKOWANIU a tak to wkleje tu to sie pośmiejemy https://fonplace.pl/xiaomi-wcisnelo-reklamy-do-menu-ustawien-swoich-telefonow/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Nikomu nie przeszkadza bo nikt tych reklam nie ma. A gdyby miał, to za nie odpowiada jeden wyłącznik w ustawieniach. Nie żebym bronił praktyki jako takiej, ale nie wygląda na to, by ktoś był zmuszany do oglądania tych reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 No JESZCZE ich nikt nie ma i JESZCZE jest możliwość ich wyłączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Straszne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 1 godzinę temu, szejdj napisał: Miałem dać to do tematu xiaomi ale zaraz by odpisali ze IM TO NIE PRZESZKADZA W CODZIENNYM UZYTKOWANIU a tak to wkleje tu to sie pośmiejemy https://fonplace.pl/xiaomi-wcisnelo-reklamy-do-menu-ustawien-swoich-telefonow/ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 Kobita zainstalowała ios 12 na swoim 5s i od razu dziennie jej schodzi 80% baterii. No lipa, kiedyś był ten sam problem do momentu wgrania softu na nowo przez iTunes. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Włączyłem mapy, a tam mi pokazuje ile metrów dalej stoi auto. Wow, chyba to wprowadzili w nowym sofcie. Jak to działa? Kurła ale technologia. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Było w poprzednim. Pokazywało auto- miejsce zaparkowania i dom. Jak gdzieś byłeś, to podpowiadała mapa czy ma Cię zaprowadzić do auta/domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 września 2018 Pozdrawiam wszystkich, którzy „iPhone XS niczym się nie różni od zeszłorocznego” Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 września 2018 Jeszcze opinie z użytkowania XS i AW4: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 24 września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 września 2018 28 leci XS Max ale z Apple Watch wstrzymam się i kupie kolejną generację bo W2 mi na razie jeszcze wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi