Koleś88 335 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 No ale 12 pro za 3500 nie dostaniesz. Chyba że o zwyklaku piszesz.Nie, zwyklaka nie ruszam. Pisałem o Pro. Na olx jest parę ofert, ale ile z nich jest prawdziwych to nie wiem. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 Ale ja pisałem w kontekście czekania na 12. Podrzuć linka tego za 3500, bo śmierdzi scammem mocno. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 Ale ja pisałem w kontekście czekania na 12. Podrzuć linka tego za 3500, bo śmierdzi scammem mocno.Aaa, oka, nie skumałem. Np: https://www.olx.pl/oferta/apple-iphone-11-pro-64gb-space-gray-CID99-IDEYQww.html Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 Nie kupuje sie telefonow z sieci komorkowych od osob trzecich Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 "Telefon nowy, oryginalnie zafoliowany, z polskiej dystrybucji z sieci Play." No teraz chyba tak jest że jak ktoś bierze na abonament i nie płaci, to telefon jest blokowany? Widziałem w jednej aukcji, ale czegoś z andkiem. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 "Telefon nowy, oryginalnie zafoliowany, z polskiej dystrybucji z sieci Play." No teraz chyba tak jest że jak ktoś bierze na abonament i nie płaci, to telefon jest blokowany? Widziałem w jednej aukcji, ale czegoś z andkiem.Jak to możliwe? Przecież kartę mogą zablokować ale telefon? Skoro jest nawet zaplombowany np. Dobrze wiedzieć. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 Po imei blokuja. Czesty przypadek czeresniak nie placi i masz cegle za 3kola. Nie ryzykowalbym, ktos moze miec dobre intencje, ale moze milion rzeczy sie wydarzyc i nie masz telefonu. 1 Cytuj
nikt 42 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 Play nie blokuje telefonów. Na 100% blokuje Plus i Tmobile. Nie wiem jak jest z Orange niestety. No chyba że skradziony. Wtedy trzeba mieć zaświadczenie z policji ze zgłoszonej sprawy. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 Jak wylaczyc takie "stukanie" jak wibracje przy naciskaniu "home"? W opcjach (zapomnialem nazwy na to) jest tylko wybór 3 opcji, ale nie znalazlem calkowitego wylaczenia. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 Ustawienia -> Dźwięki i haptyka -> sygnały haptyczne Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 25 maja 2020 Opublikowano 25 maja 2020 @Koleś88 bierz nic się nie martw będzie dobrze Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 Odpuscilem i zamowilem leather case do xs max Jakby ktos szukal to koles na allegro sprzedaje uzywane, dzis przyszedl i wyglada jak nowy. Poczekam na 12. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 Kupiles uzywane etui Apple? Napisz czy wyglada jak ze zdjecia, te skorzane podobno lepiej wygladaja z czasem. Napisz jeszcze wrazenia Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 Wrazenia z case’a? Yyy... No niski przebieg, nie bite, oryginalne lakier. Polecam. Tak skórzane, czarne, używane, czy tam powystawowe. Przyszlo, wyglada jak nówka. W sumie dałem 29zł bo miałem kupon na -20zł, więc w ogóle petarda, ale normalna cena 49zł też spoko. PolecamAdam Małysz Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 Mi dzisiaj wypadl telefon na beton w tym etui, 1mm X 3mm dziura w skorze w prawym rogu i brak dzwieku uszkodzonego iPhona, jest ok Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Panowie - Airpodsy Pro czy Powerbeatsy Pro? Ktoś chyba tu miał jedne z nich, chyba @sprite ? mam Jabry elite ale potrzebuje jakiejś drugiej pary earbudsów i sie zastanawiam nad jednymi z nich, bardziej sie skłaniam ku powerbeatsom bo wiem że nie będą mi wypadać, nie wiem jak z airpodsami pro bo zwykłe airpodsy i przewodowe słuchawki apple wypadają mi z uszu po 10 sekundach. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Ja mialem Airpodsy drugiej genercji, uzywalem do iPhona, iPada i MacBooka i troche o nich wiem. Jasne nie napisze nic o nich bo dales du.py z GoW4 i mnie nie lubisz, tak jak ja juz Ciebie za to 1 3 Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 7 godzin temu, MaZZeo napisał: Panowie - Airpodsy Pro czy Powerbeatsy Pro? Ktoś chyba tu miał jedne z nich, chyba @sprite ? mam Jabry elite ale potrzebuje jakiejś drugiej pary earbudsów i sie zastanawiam nad jednymi z nich, bardziej sie skłaniam ku powerbeatsom bo wiem że nie będą mi wypadać, nie wiem jak z airpodsami pro bo zwykłe airpodsy i przewodowe słuchawki apple wypadają mi z uszu po 10 sekundach. Ja mam AirPods pro i powiem Ci, że nawet nie ma porównania do poprzedniej generacji. napewno Ci nie wypadną. Pozatym jakoś muzyki i te wygłuszenie otoczenia.... Drogie są w (pipi), ale ja bym je kupił jeszcze raz. Ale ja je użytkuje maksymalnie, w pracy, w drodze do pracy, w pracach które wykonuje przy domu i kiedy wsiadam na rower itp. Dla mnie stały się niezbędne razem z telefonem i zegarkiem. Co muszę dać na minus, to miałem problem z prawą słuchawka, zaczęła mi trzeszczeć, oddałem na gwarancji i po paru dniach do mnie wróciły. Przez ten czas korzystałem z poprzedniej generacji i powiem, że słaby był to powrót, jakieś takie niewygodne i w żadnym momencie nie dało się zapomnieć, że coś mam w uchu. No i te dobiegające dźwięki z zewnątrz! Powracając do mojego minusa co do pro, to Właśnie teraz coś mi zaczyna trzeszczeć w lewej słuchawce i na dniach znowu oddaje na gwarancji. Mam je prawie od premiery. Nie zagłębiałem się w temacie, bo są na gwarancji, ale muszę zerknąć. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Dopisac mozna jeszcze bardzo dobry sposob polaczenia sluchawek z iPhonem i iPadem, przyklada sie sluchawki do np iPhona i juz sa sparowane Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 czerwca 2020 Opublikowano 8 czerwca 2020 Seb.maz - spoko tak napisałeś ze od razu chce się zamawiać te słuchawki pro, ale jak nie prawa słuchawka się z(pipi)ala, to teraz lewa... co za chiński badziew Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 (edytowane) W dniu 7.06.2020 o 14:13, MaZZeo napisał: Panowie - Airpodsy Pro czy Powerbeatsy Pro? Ktoś chyba tu miał jedne z nich, chyba @sprite ? mam Jabry elite ale potrzebuje jakiejś drugiej pary earbudsów i sie zastanawiam nad jednymi z nich, bardziej sie skłaniam ku powerbeatsom bo wiem że nie będą mi wypadać, nie wiem jak z airpodsami pro bo zwykłe airpodsy i przewodowe słuchawki apple wypadają mi z uszu po 10 sekundach. Też mam AirPodsy Pro i nie ma szans, żeby wypadły mi z ucha (możesz sobie dobrać wielkość gumek z zestawu 3 rozmiarów). Żony zwykłe wypadają mi ciągle. Porównując z Powerbeats Pro, to masz ponoć lepszą jakość dźwięku, i dodatkowo przyzwoite ANC, chyba najlepsze na rynku w słuchawkach tego typu. Mi nic nie trzeszczy od zakupu, czyli pół roku, a użytkuję praktycznie codziennie. Edytowane 10 czerwca 2020 przez Marcin_wawa Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 W moim przypadku może być problem kurzu. Pracuje na magazynie kostki brukowej i większość tego czasu spędzam na wózku widłowym. Ale naprawdę tam nie ma problemu z gwarancją, nikt nie zadaje pytań. Zgłaszasz, wysyłasz i dostajesz nowy. Akurat dla mnie, jak je wykorzystuje i co dają mi średnio przez przynajmniej 10 godzin dziennie, nie wyobrażam sobie dnia bez nich, naprawdę! Kto ma tel iPhone, zakup niezbędny. Nawet jak po tej gwarancji za 2 lata mi się roz(pipi)ią na maxa, nie będzie mi szkoda i dam swoje pieniądze na następną generacje. Polecam z całego serca 1 Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 2 lipca 2020 Opublikowano 2 lipca 2020 Nie wiem gdzie z tym pytaniem, ale posiadacze iphone'a może pomogą. Messenger na iphone, jak zagadam albo ktoś zagada do mnie spoza moich znajomych, to potem widzę że jest dostępny. Kiedyś to szło usunąć na liście znajomych. Może mi ktoś powiedzieć jak mam teraz usunąć randoma żeby nie był online na mojej liście. Co update, to ta apka coraz gorsza. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 2 lipca 2020 Opublikowano 2 lipca 2020 Chodzi ci o te kółeczka w poziomie na górze, kto jest w obecnym momencie dostępny? Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 2 lipca 2020 Opublikowano 2 lipca 2020 Tak. I pokazuje mi typa z którym zamieniłem dwa zdania. Kiedyś się wchodziło w OSOBY, tam przy imieniu była taka ikonka, po kliknięciu była opcja usunięcia. A teraz za Chiny nie wiem jak tych ludzi usunąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi