Sven Froost 486 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Mialem silikonowe i jest bardzo ok, zastanawiam sie czy wziasc wlasnie znowu oficjalne czy te od UAG konkretnie model Plasma albo Plyo bo moj XS Max jest duzy i najwazniejsze zeby sie jak najlepiej trzymal dloni Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 11 hours ago, messer88 said: Zamówiłem ostatnio to oficjalne silikonowe bo mi się kolor podoba xd przyjdzie we wtorek to zobaczę co to warte. Na SE mam czarne. Bardzo wygodne, ładnie eksponuje miejscami czerwony kolorek telefonu, nie pogrubia całości i nie wygląda tanio. Natomiast ta matowa wierzchnia warstwa dość szybko łuszczy się na rogach (w moim po paru tygodniach), znany problem. Mnie to nie przeszkadza i zadecydowanie kupiłbym ponownie, ale jakby się kiedyś z tym uporali byłoby jeszcze lepiej. Aha, przyczepia się do niego kurz, ale po przetarciu na mokro zaraz schodzi. Nie szkodzi mu przecieranie alkoholem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Mi się podobało jeszcze skórzane brązowe ale filmik co widziałem mnie odrzucił, szybko bym je zajechał. Z tym też nie wiadomo jak będzie bo od maja noszę golasa i spoko się tak używa telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Teraz uzywam skorzanego i jest wrazenie ze to premium etui. Mam czerwone do czarnego telefonu i wyglada swietnie, po jakims czasie sie sciera ale przez to nie wyglada wcale gorzej co dziwne. Minusy to slabe zabezpieczenie przed uderzeniami i sie slizga ale co dziwne go nie upuszczam. Chce kupic silikonowe i nie wiem czy wybrac oryginalne ktore jest bardzo spoko czy etui UAG (Plyo) albo jakies inne, po glowie chodzi mi jeszcze jakies bardzo miekkie prawie plynne silikonowe badz z podobnego materialu. Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 To skórzane ma jakoś wzmocnione te miejsca na przyciski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Przyciski na nim sa wykonane z innego materialu i sa jakby oddzielne, etui dobrze sie sprawuje pod tym wzgledem Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Sprzedałem swojego starego iPhone'a XS i teraz musze dokupić kostkę na USB specjalnie pod Apple'a. Kierwa musieli to wyjąc z kompletu 12 Pro i robić problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Nie masz wolnej kostki? Będzie działać z dowolną ładowarką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 (edytowane) Kostkę mam, ale kabla nie mam USB który by pasował do wejścia telefonu. EDIT; Właśnie się zakręciłem. Miałem w zestawie jakiś kabel (model 12 pro) ale bez kostki i który nie pasuje do kostek jakie miałem. Teraz domówiłem kostkę, a nie wiem czy ten kabel będzie pasował EDIT2: Widzę na filmikach, że potrzebuje kostki USB-C i ona ma mniejsze wejście. Czyli chyba dobrze zamówiłem Edytowane 19 sierpnia 2021 przez Jordanensis Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Jak tam roznica w dzialaniu telefonu w porownaniu do XS tak wogole? Sam mam XS Max i jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 (edytowane) Różnica bardzo spora. Wszystko śmiga lepiej. No i ewolucja wszystkiego po trochu. No i 5g doszło, ale to już chyba norma. 12 Pro mam od roku. Mi ten XS leżał od listopada jak dobrze pamiętam, schowany aż w końcu wystawiłem na FB i szybko poszedł, chociaż z ceny lekko zjechałem, ale lepsze to niż miał leżeć. Sprzedałem za 250funi, a chcialem 300. Ale przyjechała kobitka, odebrała i z głowy. Edytowane 19 sierpnia 2021 przez Jordanensis Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 100 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Nie wiem czy ktos korzystal ale dla nowych uzytkownikow apple music 4 miesiace za free. Wystarczy zeskanowac kod qr. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 No to lepszy deal od 3 miesięcy za free co dają z nowym urządzeniem xd Skończy się spotify to trzeba skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Ja tam ze Spotify się nie ruszam. Już ponad 5 lat na koncie Premium - gdzie mam swoje playlisty i wszystko ładnie porobione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Ja korzystam z Apple Music, co do cebuli na Spotify to ile wychodzi na miesiac? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Ja teraz jadę na Spotify od Spencera z gamepassa. Podsy jak ostatnio kupiłem też wpadł kodzik na 3 miesiące ale nowe konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 29 minutes ago, Sven Froost said: Ja korzystam z Apple Music, co do cebuli na Spotify to ile wychodzi na miesiac? 9,99 funi na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Ja sie pytam o cebule a nie o zwykly abonament xD Spotify dostaje sie za darmo jak ma sie Gamepassa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Ja klap jestem, ale znalazłem info z 28 maja. Although it isn't the first time, now Xbox players who bought the Xbox Game Pass Ultimate can now enjoy up to four months of Spotify Premium for free. But before you check your perks tab, not that this offer isn't for you if you already have a Spotify account. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 W sumie wystarczy nie byc klientem zadnego z tych 3 serwisow i 3 miechy za free, tylko Apple jakos to dobrze rozegralo xd Tidala z lossless audio chyba sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Wiem pewnie głupie pytanie. Nowy iPhone 12 mini całkowicie rozładowany. Chyba coś takiego nie powinno mieć miejsca? Nowe telefony z doświadczenia wiem powinny mieć ok 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 (edytowane) Mój 12 mini jak do mnie dotarł to miał jakieś 10 % jak go wyjąłem z pudełka. EDIT Pytanie-cebula Czy jak anuluję to płatne odnawianie w trakcie trwania darmowej subskrypcji Apple Music, to automatycznie usługa przestanie działać? Edytowane 24 sierpnia 2021 przez Zajcik Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Działa do końca subskrypcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Te 13 xd xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 A jakie jest lore hejtu? Tak na szybko patrzyłem, na oko to ulepszone 12. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi