milupl 620 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Mam pytanie odnośnie ikony telefon( kontakty, ostatnie połączenia), miałem ją na dolnym pasku i prawdopodobnie córka mi ją usunęła. Da radę ją odzyskać, bo mogę ją znaleźć w wyszukaj, ale nic nie mogę z nią zrobić. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Spróbuj:Ustawienia-telefon-powiadomienia-ekran poczatkowy-podglady(zawsze. Cytuj
milupl 620 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Godzinę temu, Koleś88 napisał: Spróbuj: Ustawienia-telefon-powiadomienia-ekran poczatkowy-podglady(zawsze. Tego też próbowałem, ale nic z tego. Zresetowałem ekran początkowy i ikona wróciła. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 No i zamowiłem 13 mini, ale jednak przesiadka z xs max na mini to chyba za duży skok (rozmiarowy). Pobawię się jeszcze, jak się nie przekonam to zwracam i czekam aż pojawi się normalnie w sprzedaży 13 pro. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 13 mini daje pięknie radę w tym teście. Pare dni temu byłem w Apple Store obczaić nowe telefony i jestem pod dużym wrażeniem 13 mini, myślałem ze będzie mniejszy xD a jest nie dużo mniejszy od mojego XS, 13 pro max za duży jak dla mnie, a pro idealny. No nic dam sobie pare dni na przemyślenia czy 13 mini czy 13 pro Cytuj
Santi 29 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 13 mini daje pięknie radę w tym teście. Pare dni temu byłem w Apple Store obczaić nowe telefony i jestem pod dużym wrażeniem 13 mini, myślałem ze będzie mniejszy xD a jest nie dużo mniejszy od mojego XS, 13 pro max za duży jak dla mnie, a pro idealny. No nic dam sobie pare dni na przemyślenia czy 13 mini czy 13 pro Takie testy do niczego się nie nadają i nie wyciągałbymz nich daleko idących wniosków. Ip11 miał genialną baterię, a tutaj wypada beznadziejnie. Zresztą liczy się codzienne użytkowanie, a w tym 13 mini na pewno nie będzie błyszczał, oczywiście będzie trochę lepiej niż w 12 mini, ale czy na cały dzień wystarczy, pewnie z trudem da radę.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 13 mini daje pięknie radę w tym teście. Pare dni temu byłem w Apple Store obczaić nowe telefony i jestem pod dużym wrażeniem 13 mini, myślałem ze będzie mniejszy xD a jest nie dużo mniejszy od mojego XS, 13 pro max za duży jak dla mnie, a pro idealny. No nic dam sobie pare dni na przemyślenia czy 13 mini czy 13 pro Problem w tym, że pro i pro max praktycznie nie ma. Trzeba ok miecha czekać obecnie. Ja właśnie testuje 13 mini ale chyba jednak pokuszę się na pro. Max dla mnie już za duży a pro wydaje się idealny. Tutaj między maxem a mini jest jednak za duża różnica. Ogólnie fajny telefonik, kolor midnight jest przekozacki. Super w dłoni leży i w końcu można operować jedną ręką. Aparat między xs a takim mini to przepaść. Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 6 godzin temu, Santi napisał: ale czy na cały dzień wystarczy, pewnie z trudem da radę. Zależy, ja kończę dzień z przeważnie 40-50% baterii na 12mini, na upartego półtora dnia bym jechał. No ale jak się dużo korzysta to wiadomo jak będzie z takim sot. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 XS Max 64gb w bdb stanie + case’y apple leather case itp. Za 1800zł to spoko cena? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 W 13 pro maxie ekran to niezły sztos, miałem wcześniej 11 pro ale tutaj te 120 pro motion robi konkretną robotę Cytuj
LiŚciu 1 327 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Do wczoraj miałem tak że w safari jak klikałem pasek adresu do wpisania to pojawiała sie od razu plansza ze stronami często odwiedzanymi. Nagle to znikneło i jak klikam pasek adresu to tylko adres www mogę wpisac. Można to jakos przywrócić? Dodam że lece na ios 15 ale nawet po instalacji było po staremu. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 (edytowane) U mnie to tez sie czasami zdarzalo, rowniez zdarzalo mi sie ze znikalo mi pole do wpisania adresu www i musialem wylaczyc Safari na swoim CS Max Dzisiaj wyszedl update i jak narazie nie mam z tym problemow ale zrobilem go godzine temu EDIT: Dalej tak mam xd Edytowane 2 października 2021 przez Sven Froost Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Ma ktoś pojęcie dlaczego iOS na iPhonie pokazuje mi ponad 4GB zajętej pamięci dla apki (program 240MB, dane 4GB) obsługującej chmurę OneDrive w momencie gdy w chmurze OneDrive mam tylko 600MB danych? Co mi tam zżera bo jestem w kropce. Cytuj
REZOK 1 019 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Jest możliwość żeby z klawiatury usunąć te 2 ikony zajmujące sporo miejsca? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 ale ze mozna miec dodatki do przegladarki safari to plus - zero reklam w koncu. szkoda ze tego paska adresu nie da sie dac znowu na gore, ale to chyba dla tych co mają wielkie cegły - wygodne. Cytuj
milupl 620 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: szkoda ze tego paska adresu nie da sie dac znowu na gore, ale to chyba dla tych co mają wielkie cegły - wygodne. Da się Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Da się, ale po co to zmieniać? Na dole jest dużo wygodniej. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Jak masz wielki telefon to tak. Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Czy w Chrome na iOS można jakoś wyłączyć automatyczne odtwarzanie filmików czy też trzeba kombinować, więc lepiej jednak używać Safari albo Firefoxa? Cytuj
Szwed 637 Opublikowano 2 listopada 2021 Opublikowano 2 listopada 2021 Koledzy, w mojej X kupionej jakoś rok po premierze bateria już daje mocno ciała (niby żywotność 78%). Czy wymienić opłaca się tylko w iStore, czy są jeszcze jakieś godne polecenia serwisy? Najlepiej Gdańsk albo Warszawa. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 listopada 2021 Opublikowano 6 listopada 2021 Ja wysyłałem kiedyś do Wrocka do jakiegoś oficjalnego serwisu, nie pamietam nazwy:/ Z innej beczki, chciałem polecić przeglądarkę Brave. Ma wbudowanego adblocka, nie ma reklam nawet w jutubie, a co najlepsze - można ustawić odtwarzanie muzy w tle… czyli właśnie piszę na forum i w tle słucham muzy na słuchawkach. No i niedawno się dowiedziałem ze te alternatywne przeglądarki idzie ustawić jako domyślne… chyba się pożegnam z safari. Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 6 listopada 2021 Opublikowano 6 listopada 2021 Z czego Ty muzyki słuchasz że potrzebujesz do tego specjalnej przeglądarki? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 listopada 2021 Opublikowano 7 listopada 2021 Ogólnie piszę ze domyślnie na yt nie można go zminimalizować czy wyłączyć ekran, bo filmik przerywa, a tu normalnie hula. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 listopada 2021 Opublikowano 23 listopada 2021 zamówiłem telefon przez stronkę apple, cZas oczekiwania 2-3 tygodnie. Ale nie ściągnęli kasy z karty... nie lubię wpisywać danych karty, ale wklepałem, weryfikację widzę zrobili na 0 zł. Tylko czemu tej kasy nie zdjęli? Wezmą jak będą mieli tel. na stanie? Czy może że mam kartę przypisaną do innego maila i coś nie halo? Zamawiał ktoś przez stronę apple? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi