Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie ikony telefon( kontakty, ostatnie połączenia), miałem ją na dolnym pasku i prawdopodobnie córka mi ją usunęła. Da radę ją odzyskać, bo mogę ją znaleźć w wyszukaj, ale nic nie mogę z nią zrobić.

Opublikowano
Godzinę temu, Koleś88 napisał:

Spróbuj:

Ustawienia-telefon-powiadomienia-ekran poczatkowy-podglady(zawsze.

Tego też próbowałem, ale nic z tego. Zresetowałem ekran początkowy i ikona wróciła.

Opublikowano

13 mini daje pięknie radę w tym teście. Pare dni temu byłem w Apple Store obczaić nowe telefony i jestem pod dużym wrażeniem 13 mini, myślałem ze będzie mniejszy xD a jest nie dużo mniejszy od mojego XS, 13 pro max za duży jak dla mnie, a pro idealny. 

No nic dam sobie pare dni na przemyślenia czy 13 mini czy 13 pro 

Opublikowano

13 mini daje pięknie radę w tym teście. Pare dni temu byłem w Apple Store obczaić nowe telefony i jestem pod dużym wrażeniem 13 mini, myślałem ze będzie mniejszy xD a jest nie dużo mniejszy od mojego XS, 13 pro max za duży jak dla mnie, a pro idealny. 

Takie testy do niczego się nie nadają i nie wyciągałbym
z nich daleko idących wniosków. Ip11 miał genialną baterię, a tutaj wypada beznadziejnie. Zresztą liczy się codzienne użytkowanie, a w tym 13 mini na pewno nie będzie błyszczał, oczywiście będzie trochę lepiej niż w 12 mini, ale czy na cały dzień wystarczy, pewnie z trudem da radę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Problem w tym, że pro i pro max praktycznie nie ma. Trzeba ok miecha czekać obecnie. Ja właśnie testuje 13 mini ale chyba jednak pokuszę się na pro. Max dla mnie już za duży a pro wydaje się idealny. Tutaj między maxem a mini jest jednak za duża różnica. Ogólnie fajny telefonik, kolor midnight jest przekozacki. Super w dłoni leży i w końcu można operować jedną ręką. Aparat między xs a takim mini to przepaść.
Opublikowano
6 godzin temu, Santi napisał:

ale czy na cały dzień wystarczy, pewnie z trudem da radę.

Zależy, ja kończę dzień z przeważnie 40-50% baterii na 12mini, na upartego półtora dnia bym jechał. No ale jak się dużo korzysta to wiadomo jak będzie z takim sot. 

Opublikowano

Do wczoraj miałem tak że w safari jak klikałem pasek adresu do wpisania to pojawiała sie od razu plansza ze stronami często odwiedzanymi. Nagle to znikneło i jak klikam pasek adresu to tylko adres www mogę wpisac. Można to jakos przywrócić? Dodam że lece na ios 15 ale nawet po instalacji było po staremu. 

Opublikowano (edytowane)

U mnie to tez sie czasami zdarzalo, rowniez zdarzalo mi sie ze znikalo mi pole do wpisania adresu www i musialem wylaczyc Safari na swoim CS Max :dafuq: Dzisiaj wyszedl update i jak narazie nie mam z tym problemow ale zrobilem go godzine temu

EDIT: Dalej tak mam xd

Edytowane przez Sven Froost
Opublikowano

Ma ktoś pojęcie dlaczego iOS na iPhonie pokazuje mi ponad 4GB zajętej pamięci dla apki (program 240MB, dane 4GB) obsługującej chmurę OneDrive w momencie gdy w chmurze OneDrive mam tylko 600MB danych? Co mi tam zżera bo jestem w kropce.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy, w mojej X kupionej jakoś rok po premierze bateria już daje mocno ciała (niby żywotność 78%). Czy wymienić opłaca się tylko w iStore, czy są jeszcze jakieś godne polecenia serwisy? Najlepiej Gdańsk albo Warszawa.

Opublikowano

Ja wysyłałem kiedyś do Wrocka do jakiegoś oficjalnego serwisu, nie pamietam nazwy:/

Z innej beczki, chciałem polecić przeglądarkę Brave. Ma wbudowanego adblocka, nie ma reklam nawet w jutubie, a co najlepsze - można ustawić odtwarzanie muzy w tle… czyli właśnie piszę na forum i w tle słucham muzy na słuchawkach.

No i niedawno się dowiedziałem ze te alternatywne przeglądarki idzie ustawić jako domyślne… chyba się pożegnam z safari. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zamówiłem telefon przez stronkę apple, cZas oczekiwania 2-3 tygodnie. Ale nie ściągnęli kasy z karty... nie lubię wpisywać danych karty, ale wklepałem, weryfikację widzę zrobili na 0 zł. Tylko czemu tej kasy nie zdjęli? Wezmą jak będą mieli tel. na stanie? Czy może że mam kartę przypisaną do innego maila i coś nie halo? Zamawiał ktoś przez stronę apple?