Yacek 852 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 cośtam blacklist chyba @yacek Bardzo wątpię, żebyś znalazł program który umożliwia coś takiego. Obecny system wiadomości, bo delikatnym przyzwyczajeniu się, uważam za idealny. Podejrzewam, że nie jestem sam w tej opinii dlatego nie ma zapotrzebowania na takie aplikacje. Mimo wszystko polecam poszukać w Cydii w Messaging. Jak znajdziesz coś ciekawego to daj znać. iRealSMS to potrafi i nikt procz nich nie wymyslil czegos takiego ? Nawet google mieknie jak je mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jedyną konkurencją dla iRealsms jest bitesms i tej funkcji nie posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak odrzucić połączenie przychodzące? Gdy ktoś do mnie dzwoni to mam tylko duże, zielone ODBIERZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak odrzucić połączenie przychodzące? Gdy ktoś do mnie dzwoni to mam tylko duże, zielone ODBIERZ. 2x przycisk do blokowania ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 1x wycisza dzwonek ale nie odrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jak odrzucić połączenie przychodzące? Gdy ktoś do mnie dzwoni to mam tylko duże, zielone ODBIERZ. Można też sciągnąć tweaka z Cydii i mieć zawsze 2 guziki - odbierz i odrzuć. EZDecline. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 W piatek przesiadam sie z iP 3G na 4 i mam pytanie, macie jakies etui/pokrowce na iPhonea ? Chodzi mi o taki na sam tył, patrzyłem na Allegro ale sama wiocha:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ja z tego powodu zrezygnowalem z etui bo to gejoza, a IP jest za ladny zeby go szpecic. Dlatego aby byl wilk syty i owca cala, mam zwykly czarny pokrowiec z nokii Dokładnie ten: http://allegro.pl/oryginal-futeral-nokia-cp-18-e65-n95-6300-cp18-i1667608759.html wy(pipi)alem ten czerwony sznurek i jest za(pipi)isty. A nic sie nie porysuje w kieszeni. tu jest za 6 zl http://allegro.pl/oryginal-pokrowiec-nokia-cp-18-e65-n95-fvat-i1666763090.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Wiem, że firmware 4.0 i wyższy strasznie muli na 3g. Jak jest na 3gs? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Bez problemu. 5.0 będzie działal na 3gs, takze nie masz co sie martwic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ja bym powiedział, że 4.3 trochę muli, zwłaszcza przy używaniu aplikacji iPoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 4.1 byl szybszy. Po przesiadce na 4.3 roznica jest zauwazalna na niekorzysc. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgadzam sie 4:1 byl sporo szybszy. Do tego jak np gralem w gre i jechalem metrem, czyli sygnal zanikal i sie pojawial, nie bylo problemu na 4.1 a na 4.3.3 jak lapie sygnal sieci, KAZDA aplikacja zamula jak jej uzywam (chodzi mi glownie o gry). Zaczalem jezdzic metrem z trybem samolotowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Dzięki za odpowiedzi. Jednak trochę jeszcze dozbieram i kupię 4kę . Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Zauwazylem, ze jak chce cos pobrac z App Store na iPhone to musze najpierw wpisac haslo. Czy mozna sie jakos zalogowac na stale tak zeby zapamietalo mi haslo w telefonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Zauwazylem, ze jak chce cos pobrac z App Store na iPhone to musze najpierw wpisac haslo. Czy mozna sie jakos zalogowac na stale tak zeby zapamietalo mi haslo w telefonie ? Ktos mi wczesniej odpisal, ze nie da sie nic z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Czy to normalne, ze w rocznym 3GS'ie spier*ala przez noc 10-12% baterii ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Tak, to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Czy to normalne, ze w rocznym 3GS'ie spier*ala przez noc 10-12% baterii ? wylaczaj wszystkie aplikacje + wifi i 3g Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) Najgorsze sa niewylaczone gry w tle Ja i tak laduje swoj telefon codziennie, kupilem jakies tanie radio z Dockiem (niby nie do iPhone), przejsciowke do docka z ebaya za 3 usd (bo radio mialo dock, ktory ladowal ipody przez niezalecane juz od jakiegos czasu wyjscie 12v jak w firewire, trzeba zmienic pin i napiecie do 5v zeby dzialalo) i po prostu jestem przyzwyczajony ze jak przychodze to go klade na tego docka na jakies 2 godzinki. Akurat cos zjem czy poleniu(pipi)e a telefon dochodzi do 100% Poza tym przy czestym gadaniu strasznie bateria leci. I to mimo ze nie mam 3g wlaczonego bo mi sie wieszalo przez to duzo rzeczy (Orange SUX z 3g strasznie) ale mam wi-fi i sprawdzam poczte na 8 kontach caly czas bo potrzebuje tego w pracy. Aha, pisalem o ip4 ale nie ma to takiego znaczenia, bateria z w 3gs i 4 sa dosc podobne, najgorsze byly chyba w 3g z tego co kojarze. Nie wiem czy masz JB czy nie (czasem go restartuj, zabije ci stare procesy ktore powstaja niekiedy) W ogole na iOS4 w co wersja moj telefon chodzi wolniej i krocej trzyma Porazka. Najlepiej dzialal na 4.1 tylko byl bug z budzikiem straszny (potrafil nie dzwonic po zmianie czasu, trzeba bylo sie bawic w zmiany lokalizacji i stref czasowych) wiec zmienilem i teraz zaluje Moge teoretycznie wrocic nizej ale sie zastanawiam powaznie czy to zrobic. Zainwestuj w cos z dockiem: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=DC315/12&scy=pl&slg=pl - NP takie cos. Polecam takie rozwiazanie Bedziesz pamietal o ladowaniu napewno. Edytowane 29 Lipca 2011 przez NemoKOF Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Trzeba przyjać do wiadomości że smartphone, to nie nokia 3310 z małym ekranikiem uzywana tylko do dzwonienia i sms'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Czy to normalne, ze w rocznym 3GS'ie spier*ala przez noc 10-12% baterii ? To nie jest normalne, albo cos ci je baterie w tle albo jakiś program z jailbreka. Setki tematów o tym było w necie. Mam 3gsA i przez noc nawet 1% nie spada. Czy to normalne, ze w rocznym 3GS'ie spier*ala przez noc 10-12% baterii ? wylaczaj wszystkie aplikacje + wifi i 3g Wifi i 3G nie ma nic do rzeczy w "zablokowanym" telefonie. Tylko push i fetch mogą zjeść baterie przez noc, albo to co napisałem wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Jeszcze napisz że ładujesz raz na trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Dokładnie tak. 5h w użyciu w tym średnio 2h to rozmowy reszta net i inne. Wytrzymuje jakieś 3 doby. Tel bez jb. Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Takie bajki to dzieciom w przedszkolu opowiadaj. JB nie ma tu nic do rzeczy bo potrafi nawet zmniejszyc zuzycie bateri. Uzywając neta po 3G po 2h spada przynajmniej 20% bateri. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi