Sedrak 768 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 15 hours ago, Plugawy said: Największy ból to to, że nie mozna z windą połączyć jak człowiek i trzeba maca odpalić. a na jakiej zasadzie masz to zrobione? mógłbyś więcej powiedzieć? Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października (edytowane) Kiedyś to połączenie z komputerem było kluczowe, o zabawach z różnymi wersjami itunes można było pisać epopeje. Teraz powiedziałbym w ogóle tego się prawie nie robi, a przegrywanie muzyki do telefonu to niszowe zastosowanie, choć zawsze to w iphonie/ipodzie było kompletnie bez sensu, że nie można po prostu mp3 przegrać i słuchać. To całe wgrywanie przez aplikację, bo on musi sobie bazę danych zaktualizować to kompletny idiotyzm. Edytowane 22 października przez dominalien 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 1 godzinę temu, Sedrak napisał(a): a na jakiej zasadzie masz to zrobione? mógłbyś więcej powiedzieć? No właśnie narazie nie mam nijak zrobione i podłączone. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października a jak to jest z dual simem, bo kupilem 15 Plusa i mocno się zdziwiłem, że nie ma możliwości używania 2 kart SIM. to też zarezerwowane wyłącznie dla wersji PRO? 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Druga karta musi być jako eSIM, fizycznie możesz użyć tylko jedną. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 1 hour ago, Plugawy said: No właśnie narazie nie mam nijak zrobione i podłączone. Chodziło mi jak masz androida podłączone do windy na jakiej zasadzie to działa? Czy coś źle zrozumiałem? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Godzinę temu, BRY@N napisał(a): Druga karta musi być jako eSIM, fizycznie możesz użyć tylko jedną. i w każdym iPhonie tak jest? może i klaun, ale dla mnie to też nowość jak u konkurencji niemalże każdy model telefonu ma dual sim w standardzie. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Co ciekawe amerykańskie modele mają tylko eSIM. Nie ma miejsca na tradycyjną kartę Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 9 minut temu, easye napisał(a): i w każdym iPhonie tak jest? może i klaun, ale dla mnie to też nowość jak u konkurencji niemalże każdy model telefonu ma dual sim w standardzie. W pracy mamy 12 służbowe i tu już to było tak wprowadzone a tak jak wyżej @Sedrak napisał są już modele bez miejsca na fizyczny sim i z tego co kiedyś czytałem to większość będzie szła w tę stronę. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października nie mam zdania o esim'ach, poza tym ze potrafię sobie tylko zobrazować problem jak sam nagle w weekend będziesz zmuszony zmienić telefon, z tego co widzę np. u mojego operatora nie da się zarządzać samemu eSimem - muszę za każdym razem prosić generowanie nowego qrcodu do nowego aparatu... Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 16 minut temu, easye napisał(a): i w każdym iPhonie tak jest? może i klaun, ale dla mnie to też nowość jak u konkurencji niemalże każdy model telefonu ma dual sim w standardzie. W każdym od 11. Max dwie kwarty na raz esim, albo fizyczna jedna i jedna esim. 1 minutę temu, easye napisał(a): nie mam zdania o Esimach, poza tym ze potrafie sobie tylko wyobraźić problem jak sam nagle w weekend będziesz zmuszony zmienić telefon, z tego co widze np u mojego operatora nie da się zarządzać samemu eSimem - muszę za każdym razem prosić generowanie nowego qrcodu do nowego aparatu... To plus tak ma nie? Esimy są czadowe, mam numery podróżne kupuje sobie w apce jak lece poza EU i korzystam tylko z danych. Można sobie miksować z której karty idą dane, z której połączenia. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października orange też na pewno bo właśnie sprawdzam i mogę sobie sam co najwyżej dodatkową kartę dokupić. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Ale orange chyba przechodzi między urządzeniami, wiem ze w Plusie nawet po formacie trzeba nowy QR brac. No nic, to raczej robi się raz na rok, a nie co tydzien. Ja jestem bardzo zadowolony jak to rozwiązane jest, sim fizyczy nie jest potrzebny. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października W Orange Flex można sobie zarządzać e SIM. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 3 godziny temu, Sedrak napisał(a): Chodziło mi jak masz androida podłączone do windy na jakiej zasadzie to działa? Czy coś źle zrozumiałem? A bo myślałem, że pytasz jak mam iphona podłączonego. Androida normalnie kablem USB podłączam i kopiuje muzykę z folderu do folderu, nie potrzeba żadnych dodatkowych programów. 1 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 5 minut temu, Plugawy napisał(a): Androida normalnie kablem USB podłączam i kopiuje muzykę z folderu do folderu, nie potrzeba żadnych dodatkowych programów. Jak w iphonie sobie zainstalujesz jakiś inny program do muzyki niż ten oficjalny, też tak będzie działało. Mam program do książek w mp3 (oficjalna aplikacja nie wspiera mp3, lol) i normalnie kopiuję po kablu, albo nawet przez przeglądarkę można wgrywać, bo ma serwer www. 1 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Dobra. Chyba przesiadam się z Samsunga S10+ na Iphona. Za stary już jestem na andka. W jakiego teraz warto inwestować? Chyba najnowsze to są 16 pro. Dużo będzie zachodu ze zrzucaniem zdjęć i plików z pamięci fizycznej na fizyczną? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada https://support.apple.com/pl-pl/118670 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Przejście ze wszystkim z Androida na iOS jest teraz bardzo łatwe bo jest dedykowana aplikacja do tego. Przerzuci Ci wszystko i jeszcze na koniec rzuci żarcik, że możesz zutylizować stary telefon 1 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada (edytowane) O to super. To kolejny minus iPhona wyeliminowany. Edit: Najbardziej mnie chyba cieszy powrót do iTunes, którego uwielbiałem w 2008r. jak miałem iPoda i iPoda Touch. Mam nadzieję, że od tego czasu go nie spieprzyli. Edytowane 5 listopada przez Harbuz Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Myślicie czy iPhone 15 jakoś potanieje w tym miesiącu? Chce kupić żonie za 3349. Dobra już kupiłem. Jedni pod wpływem impulsu kupują PS5 Pro, inni telefon dla żony Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 14 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Myślicie czy iPhone 15 jakoś potanieje w tym miesiącu? Chce kupić żonie za 3349. Dobra już kupiłem. Jedni pod wpływem impulsu kupują PS5 Pro, inni telefon dla żony https://www.pepper.pl/promocje/smartfon-apple-iphone-15-128gb-rozne-kolory-923892 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Ale ten telefon jest zjebany kupiłem specjalnie żeby można było ładować normalnymi ładowarkami jak androida i żadna którą mamy w domu poza tą od steam decka nie działa xddd co za syf Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada a nawet jak zadziała to ładuje tak wolno, że szkoda gadać. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada W dniu 22.10.2024 o 16:00, messer88 napisał(a): W Orange Flex można sobie zarządzać e SIM. tylko tymi dodatkowymi kartami. Podstawową z numerem telefonu nie. Co do ładowania, to przecież wiekszosc nie ma nawet fast charga. Ja to nawet nie chce liczyć ile łąduje swojego 15 Plusaa... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi