MichAelis 5 616 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Co prawda nie chodzi o iPhone, a o iPoda Touch 3g, ale problem pewnie mógł dotknąć każdego. Mianowicie, PC nie widzi sprzętu. Totalnie, nawet na ekranie nie pojawia się bateria. W menadżerze urządzeń też nie widać podłączonego urządzenia pod usb. Jakieś pomysły? Sprawdzałem 4 kable na 3 różnych komputerach Jak na 3 kompach nie widzi ci ipoda to chyba masz odpowiedz, ze ipod jest z(pipi)any. Pod MS czesto sa problemy ale nie az takie Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Zwaliłbym problem na port, ale iPod działa doskonale w docku mini-wieży. Ładuje się normalnie, muzykę odpala itd. Więc w czym może być problem? 1 Cytuj
mataman 35 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Widać tym dockiem rozwaliłeś port tak ze na kablu nie kontaktuje. Cytuj
TheKolumb 4 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 http://m.freemyapps.com/share/url/6b307753 aplIkacje za darmo (angry birds, cut the rope, gta 3 etc. ) za ściaganie aplikacji sponsorowanych. Działa w 100%. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Zwaliłbym problem na port, ale iPod działa doskonale w docku mini-wieży. Ładuje się normalnie, muzykę odpala itd. Więc w czym może być problem? JEśli jest opcja bezpośrednio z iPoda "przywróć ustawienia fabryczne" to jej użyj, jeśli nie ma to zapytaj najlepiej na myapple.pl. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Zwaliłbym problem na port, ale iPod działa doskonale w docku mini-wieży. Ładuje się normalnie, muzykę odpala itd. Więc w czym może być problem? JEśli jest opcja bezpośrednio z iPoda "przywróć ustawienia fabryczne" to jej użyj, jeśli nie ma to zapytaj najlepiej na myapple.pl. Jest opcja, lecz jeżeli jej użyje i dalej nie będę mógł się połączyć z PC to zostanę z golasem bez jailbreaka 1 Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Troche zabawy dzisiaj z rana: Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Jakieś namiary na te ikonki/czcionki w Cydii? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Wydaje mi się, że to ręczna robota . Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 (edytowane) Tak jest to rekodzielo i kosztuje 49zl.Lockscreen z tap to unlock w dolnej czesci ekranu: Edytowane 1 stycznia 2012 przez Yacek Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 (edytowane) @Yacek - jaka wtyczka do "tap to close all apps" w notification centre? edit: już mam A jaki theme do sbsettings? Edytowane 1 stycznia 2012 przez Hela Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 (edytowane) Theme SBS to Gimme 4 a theme sbs w notification center to to samo tylko po malym fotoszopie. Edytowane 2 stycznia 2012 przez Yacek Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Zapodajcie jakąś dobrą aplikację do słuchania internetowego radia. Coś jak FilmOn TV, tylko że radio zamiast TV. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 TuneIn Radio + 1 Podbijam i polecam. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Pomyłka z mojej strony, korzystam z Tunemark Radio, Tune In jakoś mi nie podeszło Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Dzięki. To jeszcze, powiedzcie jak z nawigacją. Warto kupić TomToma/Navigon? Cena boli, ale jak to działa (iphone) w praktyce? Rozumiem, że zagranicą można wyłączyć roaming, tak żeby nawi działało i żebym nie musiał płacić milionów złotych monet za paczki danych? I jakie są ukryte koszty (aktualizacje itp.)? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Sam posiadam NDrive i nie poleciłbym tej nawigacji za bardzo. Kupilem bo byla w promocji, ale spisuje sie kiepsko. Zastanawiam sie nad TomTomem bo z tym zewnetrznym mam same dobre doswiadczenia. Niedlugo tez pojawi sie NaviExpert, ktorego bede mial na rok i to tez moze okazac sie dobre Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Dzięki. To jeszcze, powiedzcie jak z nawigacją. Warto kupić TomToma/Navigon? Cena boli, ale jak to działa (iphone) w praktyce? Rozumiem, że zagranicą można wyłączyć roaming, tak żeby nawi działało i żebym nie musiał płacić milionów złotych monet za paczki danych? I jakie są ukryte koszty (aktualizacje itp.)? TomToma śmiało mogę polecić. A roaming nie ma z nim nic wspólnego, bo ma mapy swoje, nie musi ściągać jak google mapsy. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 ja na swoim iphonie mialem nawigacje navigon pomogla mi przejechac cale poludnie francji i ani razu sie nie zagubilem co do pl to rowniez dawala rade Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 24 stycznia 2012 Opublikowano 24 stycznia 2012 Ja mam TomToma, Navigona oraz Sygic i każda prowadzi inaczej. Sygic jest swietny bo jest full 3d i plynnie przeglada sie mape, zoomuje itd. TomTom jest dosc rozbudowany, ma czytanie nazw ulic wraz z numerami. Ciezko wybrac jesli ma sie 3 i na kazdej sie jezdzilo dluzsze trasy. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 stycznia 2012 Opublikowano 24 stycznia 2012 ja na swoim iphonie mialem nawigacje navigon pomogla mi przejechac cale poludnie francji i ani razu sie nie zagubilem co do pl to rowniez dawala rade +1. bardzo dokładna, przejrzysta i fajnie działa nawet z wyłączonym ekranem (blokuję sobie ekran i słucham poleceń co znacznie zmniejsza zużycie baterii). działa fajnie w tle, nie wiesza telefonu, nie gubi się, bardzo szybko łapie sygnał. jak dla mnie same plusy. Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 http://punkgamer.pl/artykul/death-rally-za-darmo--893 1 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 Jeśli zmieniam telefon z iPhona na inny, to jak mam przenieść swoje kontakty? W iPhonie zapisują się w pamięci telefonu a nie na karcie SIM przecież i jedyną kopię jaką mam to w iTunes, której nie mogę odczytać bez telefonu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi