Lucek 4 417 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Naprawda bardzo prosta. Wystarczy nowy ekran z digitaizerem. nie dziala tez aparat, a to juz raczej walnieta plyta glowna (albo jakis niedorobiony hax z cydii, bo tez tak mialem) @Yabollek Ja to odbieram bardziej w taki sposób, że zawsze jak jest Apple wymienione to nagle musi pojawić się jakiś propagator Androida, któremu wydaje się że jest taki och ach i niesie kaganek oświaty do ciemnego ludu użytkowników jabłka. Pewnie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Póki jestem zadowolony, a jestem i to od dawna, nie mam zamiaru zmieniać systemu ani na telefonie, ani tym bardziej na komputerze. A jeżeli komuś coś nie pasuje, to nie widzę sensu się męczyć. Dokladnie, tu jest temat o iPhonie i tu lizemy sie po jablkowych jajkach. Jak sie komus nie podoba to jest temat o Androidzie Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nie wiem czy wiecie, ale na iOS dostepny jest Chrome. Innymi slowy - Safari w odstawke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Nie wiem, czy wiesz, ale już o tym kilka dni temu napisałem /ale nie tutaj ;)/ Jak na razie szału nie ma, mobilny Chrome potrzebuje koniecznie optymalizacji. Edytowane 2 Lipca 2012 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Przetestowalem Chrome i wszystko jest git, interfejs mi pasuje, jest swietny tylko cala przegladarka kuleje bo nie jest tak plynna jak safari. Zle wyswietla niektore strony (z safari jeszcze tego nie mialem), zle skaluje przy zoomowaniu i oddalaniu i mocno przycina. Jesli to pozmieniaja to w koncu z radoscia wyrzuce w ogole ikonke safari z ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Chrome na iOSa hula na silniku Safari i nie można go ustawić jako domyślnej przeglądarki przez co wszelkie linki z maili itd. będą i tak otwierane w Safari, więc nie wiem jaki jest sens używania (może nie licząc przypięcia swojego konta z Chrome na pc). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 matko, jak dla mnie appka roku póki co. ale to też dlatego, że uzywałem safari przez 2 lata, żadnej innej alternatywy. jak dużo miejsca na oglądanie strony, gdy w chromie nei ma buttonów na dole... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ale dalej kicha, ze nie mozna wlaczyc fullscreena i pasek adresowy powinien sie pojawiac albo po wykonaniu gestu albo po przewinieciu strony na sama gore do poczatku. No i to co Hela napisal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 no zawijany pasek adresu byłby fajny, a wywoływac by mozna go jak notification center, no ale ten gest jest już zajęty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Terra jest bardzo dobrą przeglądarką, jako alternatywa dla safari jest w sam raz. +18 i bez bólu czerwoną tubę otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 http://www.gsmarena.com/next_iphone_will_feature_a_19pin_dock_connector_instead_of_30-news-4552.php Klienci wszystkich stacji dokujacych pewnie sa szczesliwi. Juz zbieram na kupno nowego kabla. Love Apple! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dokladnie o tym samym wczoraj pomyslalem - niesamowita bzdura ze zmienianiem tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 (edytowane) Raczej nie ma co liczyc na to, ze apple kiedy zastosuje to co 80% producentow czyli zlącze mini usb to to pewnie dla nich jakaś oznaka biedoty i paździerzu. Na pewno jest jakies wytlumaczenie i trzeba czekac na fanow apple śpieszących z odsieczą. A tu mój kabel, który w sumie nie wytrzymał roku użytkowania: (uwaga audycja zawiera lokowanie produktu) Edytowane 24 Lipca 2012 przez Yacek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Pewnie zaraz po premierze pojawią się przejściówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Przejściówka przejściówką, ale co jak ktoś kupił docka za 300zł albo coś takiego: za 1300 zł ? Inna sprawa, ze polecam bo gra pieknie, mocno i głośno. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 no troche slabo, tak samo jak ponoc maja przeniesc gniazdo sluchawek z gory na dol ;/, zobaczymy co z tego wyjdzie we wrzesniu najwyzej zamiast iphona 5 kupie 4s Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 A co jest takiego strasznego w przeniesieniu gniazna na słuchawki na dół, że miałbyś przez to rezygnować z telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Przecież gniazdo słuchawkowe na dole obudowy to najlepsza z możliwych opcji, dzięki temu jak sięgasz po telefon do kieszeni nie musisz go obracać, by mieć go w odpowiedniej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 No nad tym akurat nie ma co płakać bo to żaden problem tak naprawdę. Ale już zmienione złącze to porażka. Ciekawe czy dadzą mu dwa czujniki zbliżeniowe tak jak w telefonie cygana. hmm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) Cały czas rozpamietujesz swoją głupotę. normalna postawa ofensywną wobec publicznego ośmieszenia, przełknij yacek, do chu,ja!!!! Edytowane 25 Lipca 2012 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Raczej nie moge sie pogodzic, ze moj drogi ajfon w czyms ustepuje twojej budzetowce. Nie moge sobie tego wybaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Dziwne rzeczy piszesz. Jakbym był na forum bravo. Jestes niedorozwiniety czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 A co jest takiego strasznego w przeniesieniu gniazna na słuchawki na dół, że miałbyś przez to rezygnować z telefonu? zle sie wyrazilem, w sumie to kwestia przyzwyczajenia ciekawe czy wypuszcza jakies przejsciowki zeby iphone 5 wspolgral ze starymi akcesoriami tak czy inaczej czekam na oficialne info co gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Na pewno wypuszczą. Apple lubi wymyślić z dupy swój własny standard, a później milion przejściówek do tego za grubą kasę (mowa o oryginalnych) np. (mini) dvi, thunderbolt, czy sam 30 pin. Jakby nie mogli zrobić normalnego mini usb. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 iPhone 3GS ma jeszcze jakiś sens dzisiaj? Jak to jest z płynnością? Najbardziej mi zależy na tym, by nie było jakichś dziwnych zwiech i rwanych animacji, dłuższe ładowanie aplikacji jestem w stanie przeżyć. Gram w kilka gierek (głównie 2D: Tiny Tower czy inne Cut the Rope/Angry Birds), korzystam z kilku ulubionych aplikacji. Chciałbym jakieś jabłuszko kupić, by przeczekać do premiery iPhone i wtedy podjąć decyzję, czy brać piątkę, czy łykać Androida. Z Androidem mam już 2,5 roku doświadczenia i doskonale wiem, czego się po nim spodziewać, a iOS nadal jest dla mnie zagadką. Mam niby iPod Touch 4 i zablokowanego iPhone'a 4, ale zabawa w domu pod WiFi to nie to samo, co sprawdzanie sprzętu w terenie. Wiem, że kilka osób tutaj miało 3GS i pewnie ma pojęcie, jak się sprawuje w porównaniu do dzisiejszych Androidów czy nowszych iTelefonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jesteś pewien, że nie możesz odblokować 4ki u Apple/operatora/Cydia/cokolwiek? Szkoda wydawać kasę na 3GSa, jak masz 4 pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi