SzewczykDratewka 202 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Tak karmicie trolla to moze i ja spróbuję iPhone'a po JB można dostosowywać jak się chce. Można nawet strzelić sobie te durne widgety którymi tak pałują się użytkownicy androida. Android jest niespójny, nieprzejrzysty, po paru miesiącach zamula, sklep Google play to siedlisko syfu. Głupie ściągnięcie tapety i na telefonie mamy pare dodatkowych rzeczy. W razie awari telefonu musimy wszystko mozolnie targac ponownie (brak mozliwości przywrócenia wszystkiego z backup'u). W razie kradzieży/zagubienia nie ma żadnej usługi lokalizacyjnej która pozwalała by wymazać zawartość telefonu. To tak na początek. Mam w domu SG III, żeby nie było że nie wiem co mówię nie kurde nie ma. a moze nie potrafisz znalezc odpowiedniej funkcji? podpowiem wejdz w ustawienia a znajdziesz funkcje lokalizujaca telefon usuwajaca dane i inne rzeczy jak zdalne odpalanie dzwonka czy tez wysylanie sms po zmianie karty sim. ale po co sprawdzic ustawienia latwiej pieprzyc glupoty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ale po co sprawdzic ustawienia latwiej pieprzyc glupoty ;-) no, zupelnie jak androidowcy o ajfonie 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Tak karmicie trolla to moze i ja spróbuję iPhone'a po JB można dostosowywać jak się chce. Można nawet strzelić sobie te durne widgety którymi tak pałują się użytkownicy androida. Android jest niespójny, nieprzejrzysty, po paru miesiącach zamula, sklep Google play to siedlisko syfu. Głupie ściągnięcie tapety i na telefonie mamy pare dodatkowych rzeczy. W razie awari telefonu musimy wszystko mozolnie targac ponownie (brak mozliwości przywrócenia wszystkiego z backup'u). W razie kradzieży/zagubienia nie ma żadnej usługi lokalizacyjnej która pozwalała by wymazać zawartość telefonu. To tak na początek. Mam w domu SG III, żeby nie było że nie wiem co mówię nie kurde nie ma. a moze nie potrafisz znalezc odpowiedniej funkcji? podpowiem wejdz w ustawienia a znajdziesz funkcje lokalizujaca telefon usuwajaca dane i inne rzeczy jak zdalne odpalanie dzwonka czy tez wysylanie sms po zmianie karty sim. ale po co sprawdzic ustawienia latwiej pieprzyc glupoty ;-) Ok, w takim razie jak za pomocą komputera klasy pc, zlokalizować/wymazać zdalnie zawartość SG III Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Dobra, moze wezcie juz wypi erdalajcie stad bo widze, ze teraz kazdy bedzie szukal wady w sofcie iphone'a lub androida, kto co ma a kto czego nie ma. Android i iOS to dwie różne filozofie i nie ma sie co licytować. Ja mam w chacie iOS i androida i oba maja swoje plusy i minusy. Apple to szmaty, google tez bo zrobili system, ktory teraz jest dostosowywany do 123 roznych telefonow z roznymi rozdzialkami co jest na maksa wku rwiajace wiec dajcie juz spokoj. Zalozcie temat Android vs iOS i tam mozna prowadzic wojenki a tu chce ponarzekac tylko na ajfona i na iOS6 a nie czytac o androidzie. Edytowane 15 Września 2012 przez Yacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 samsung dive. wejdz sobie na strone zaloz konto zarejestruj telefon i masz Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 jak myślicie, potanieje na dniach ten iPhone 4S w play jak piątka (chyba) zaraz ma wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 juz potanial Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 iOS 6 jest już do pobrania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ściągają się Wam aktualizacje programów z Appstore? Bo ja mam wciąż "czekam..."? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 no i jest ios6. i: -3gs lekko przyspieszył -w koncu nie wola o haslo przy aktualizacji programow -ladniejszy player muzyki -gorsze mapy -W KONCU KU.RWA mozna zalaczyc wiele zdjec do maila i to chyba na tyle. nie zaobserwowalem najlepszego ficzera: przycisk ktorym reguluje sie glos mial miec refleks przy obracaniu telefonu a nie ma ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Tak karmicie trolla to moze i ja spróbuję iPhone'a po JB można dostosowywać jak się chce. Można nawet strzelić sobie te durne widgety którymi tak pałują się użytkownicy androida. Android jest niespójny, nieprzejrzysty, po paru miesiącach zamula, sklep Google play to siedlisko syfu. Głupie ściągnięcie tapety i na telefonie mamy pare dodatkowych rzeczy. W razie awari telefonu musimy wszystko mozolnie targac ponownie (brak mozliwości przywrócenia wszystkiego z backup'u). W razie kradzieży/zagubienia nie ma żadnej usługi lokalizacyjnej która pozwalała by wymazać zawartość telefonu. To tak na początek. Mam w domu SG III, żeby nie było że nie wiem co mówię niestety dalej nie wiesz co mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Wie ktoś może o której godzinie 28 września iSpoty wystawią iPhone'y 5 na półki? Byłem dzisiaj w iSpocie i koleś powiedział, że 28 września będą na półkach (teoretycznie, bo wiadomo, że zaraz się rozejdą), cen jeszcze nie znają, ale zapomniałem zapytać, od której godziny będzie można kupować Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Kolega ktory tam pracuje mi mowil ze od 5:30, maja specjalnie wczesniej salony otwierac i wpuszczac ludzi, bo inaczej cale galerie by byly sparalizowane przez tlum podczas dnia i chca tego uniknac zarzadcy Edytowane 22 Września 2012 przez szeni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 KURCZE, będę musiał jeszcze zadzwonić i zobaczyć jak będzie z premierami w Złotych tarasach i Arkadii, przed szkołą będę musiał tam pojechać? wtf Szkoda że to nie jest w sobotę, to na spokojnie by było Kupiłbym po szkole, ale wtedy pewnie już by dla mnie zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Potwierdzam, brat pracuje w galerii i pytal znajomego z ispotu - o 5:30 maja otworzyc zeby na luzie rozladowac tlumy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Pamietam ze z tym kolega sie smialismy, ze ta wczesna pora to pewnie po to by klienci zdazyli jeszcze tego samego dnia na pierwszej lekcji w szkole nowym iPhonem zaszpanowac no i prosze - jednak mielismy racje o_O Edytowane 22 Września 2012 przez szeni Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Pamietam ze z tym kolega sie smialismy, ze ta wczesna pora to pewnie po to by klienci zdazyli jeszcze tego samego dnia na pierwszej lekcji w szkole nowym iPhonem zaszpanowac no i prosze - jednak mielismy racje o_O Ok, ale jak nie zaszpanuję nim na pierwszej lekcji to nie zaszpanuję też przez kolejne 3 tygodnie A do tego 3GS mi się psuje od ostatniego upadku (coś się w środku chyba poluzowało, bo co jakiś czas mam biały ekran, trzeba nieraz raz puknąć, a nieraz trochę poobijać ajfona, żeby ekran znów działał xd, sam się dziwię, że tak jest ). Edytowane 22 Września 2012 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 W sklepach iSpot prawdopodobnie będą iPhone'y 5 w premierę, ale będą otwarte normalnie, czyli od 10, a ceny podobno mają się zaczynać od ok. 3k za 16GB. Info z iSpota Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Hm, stary, no nie wiem, tutaj jednak 2 osoby ci mowia, do tego z 2 niezaleznych zrodel z pierwszej reki... Nie wiem jak w Lucka przypadku ale ja po nowego ajfona sie nie wybieram, wiec moj znajomy z iSpotu nie mialby interesu w robieniu sobie ze mnie zartow. Widocznie nie kazdemu klientowi mowia o tej akcji. Moze jednak przemysl sprawe i skocz tam rano, lepiej tak niz pozniej przez 3 tygodnie zalowac, mam racje? Edytowane 27 Września 2012 przez szeni 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ale śmieszne, hoho. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pamietam ze z tym kolega sie smialismy, ze ta wczesna pora to pewnie po to by klienci zdazyli jeszcze tego samego dnia na pierwszej lekcji w szkole nowym iPhonem zaszpanowac no i prosze - jednak mielismy racje o_O Ok, ale jak nie zaszpanuję nim na pierwszej lekcji to nie zaszpanuję też przez kolejne 3 tygodnie Ty to masz problemy dziecko,... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Oferta iPhone 5 w Play i Plus Play - 179 zł abonament na 2 lata, telefon za 399 zł. Play - to samo tylko na 3 lata - 1 zł/ Plus - 299 zł abonament na 2 lata, telefon za 1 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 W Play sa tez inne opcje, jakby ktos byl zainteresowany nizszym abo Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pamietam ze z tym kolega sie smialismy, ze ta wczesna pora to pewnie po to by klienci zdazyli jeszcze tego samego dnia na pierwszej lekcji w szkole nowym iPhonem zaszpanowac no i prosze - jednak mielismy racje o_O Ok, ale jak nie zaszpanuję nim na pierwszej lekcji to nie zaszpanuję też przez kolejne 3 tygodnie Ty to masz problemy dziecko,... Kolejny dowartościowujący się człowiek. Nie mówię, ze to problem, po prostu przydałaby mi się wymiana telefonu, bo mój 3GS mi nie wystarcza, a 4S nie opłaca mi się kupować. A tak w ogóle to bawiłem się dzisiaj chwilkę w t-mobile nowym ajfonem i jak ktoś ma wybierać między trochę tańszym 4S, a nowym 5 to nie ma się co zastanawiać, 5 przewyższa 4S sporo, wykonanie jak zawsze dobre, ale jest dużo lżejszy, cieńszy, amelinium za(pipi)iste (), szybszy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ale śmieszne, hoho. Smieszne? No na pewno, na szczescie nikt nikomu nie kaze sie w to bawic. Jesli nie wierzysz - Play zrobil cos podobnego, tutaj masz relacje: http://komorkomania.pl/2012/09/28/wideorelacja-z-nocnej-premiery-iphone-5-w-play-komorkomania-tv Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi