MrNorbi 38 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Trolluj dalej, w tym temacie siedzę dużo lepiej niż ty... Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Weź nawet nie mów. Ja i tak już się nauczyłem, żeby nie kupować produktów Apple na premierę ze względu na różne wady produkcyjne o cenach nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Trolluj dalej, w tym temacie siedzę dużo lepiej niż ty... Haha, no na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ej dobra, go stać w gimnazjum, nas nie stać bo jesteśmy plebsem i już. Życie nie jest fair Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Obrazek zrobiony dla idiotów. Można pójść spokojnie do Orange i kupić bez umowy za 2950zł + 77zł zdjęcie simlocka. Ej dobra, go stać w gimnazjum, nas nie stać bo jesteśmy plebsem i już. Życie nie jest fair Nie wiem o co wam znowu chodzi, ale jak już poruszasz ten temat to wiedz, że do gimnazjum nie chodzę, a kasę zarabiam sam, inaczej nie byłoby mnie stać... Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @Norbi Ja po prostu chcę ukrócić ten temat kogo stać, a kogo nie, bo to nie jest meritum. Wiadomo, że sprzęty A są drogie i nic się w tym wypadku nie zmieni, szczególnie w PL, więc nie ma sensu tego roztrząsać Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No ja też jestem takiego zdania, tylko trochę mnie wkurza takie ocenianie osób, o których nie mamy zielonego pojęcia, a potem anty-fani Apple zaczynają swoje trollowanie, że jak kupujemy produkty Apple to czujemy się ważniejsi czy coś w tym stylu.... Więc najlepiej w ogóle nie poruszać tego tematu i będzie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dobra ale wez juz skoncz bo ku rwa placzesz jak jakas cio ta w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Yacek jak zwykle bezpośrednio i bez owijania w bawełnę Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bo pier doli jakies smutki, ze jakis lans, ze to, ze tamto. Kto bedzie chcial to se w du pe wsadzi tego ajfona i ustawi dzwonek na Rimba i niech on juz przestanie sie tym podniecac bo sie piekli jak jakis rasowy gimbus, ktoremu mamusia zabrala konsolke i teraz nie ma pomyslu to pisze jakies durne rzeczy na forum. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Z tego co widzę to ty się pieklisz. Poziom tego forum spada ostatnio strasznie szybko... Edytowane 30 Września 2012 przez Norbi13 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 196 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 jeśli to nie aktorka.... Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ktoś tu pytał o street view w mapach Google'a. Od dzisiaj SW działa w webowej wersji map. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 http://cl.ly/JuKy Fajny mockup switchera zrobiony przez fana, jakby wylądował na cydii, to od razu bym wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Kupil ktos z Was juz iPhone 5? Mozecie cos napisac o EarPods? Warto kupic je rowniez osobno, czy nie sa konkurencja dla innych dousznych w tej kategorii cenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Ja mam, grają lepiej niż poprzednie słuchawki dołączane do zestawu, ale za tą cenę lepiej kupić coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Jak jest z iPhonem 4 dzis - z iOS 6? Muli, aplikacje dzialaja wolno (mapy, safari), zawieszaja sie, czy nie ma takich problemow i spokojnie mozna jeszcze myslec nad kupnem? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Można myśleć nad kupnem, ale musisz się liczyć z tym, że nie będzie działał tak płynnie jak 4s czy 5. Ogólnie to da się go przyjemnie używać, ja używałem do kupna piątki 3GS na iOS6 i dawał radę, a 4 jest od 3GS sporo szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 3gs na ios6 wzgledem ios5 jest nawet szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Czy ja wiem, prawie tak samo chodził, ale wydaje mi się, że minimalnie wolniej w niektórych sytuacjach Ogólnie chodziło mi o sam fakt używania 3GS, że dawał radę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wg mnie na iOS 6 iPhone 3GS (córa ma) chodzi trochę lepiej niż iPhone 4 (mam ja). Po prostu iPhone 4 ma 4 razy więcej pixeli do wyświetlenia niż wcześniejszy. Oba chodzą bardzo fajnie jak na modele kilkuletnie, śmiało możesz inwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 iP4 po instalacji cydii zwalnia i jest dośc spora różnica między takim a stockowym 4s. Dla mnie dość duża. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Panowie zapodałem sobie wczoraj iP 4S, net działa piknie, ściągnąłem też iOS 6 jednak nie chce mi utworzyć nowego Apple ID, wyskakuje błąd połączenia z serwerem, kojarzycie OCB ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi