Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

189349_10151164784227207_903821374_n.jpg

Obrazek zrobiony dla idiotów. Można pójść spokojnie do Orange i kupić bez umowy za 2950zł + 77zł zdjęcie simlocka.

Ej dobra, go stać w gimnazjum, nas nie stać bo jesteśmy plebsem i już. Życie nie jest fair ;)

Nie wiem o co wam znowu chodzi, ale jak już poruszasz ten temat to wiedz, że do gimnazjum nie chodzę, a kasę zarabiam sam, inaczej nie byłoby mnie stać...

Opublikowano

No ja też jestem takiego zdania, tylko trochę mnie wkurza takie ocenianie osób, o których nie mamy zielonego pojęcia, a potem anty-fani Apple zaczynają swoje trollowanie, że jak kupujemy produkty Apple to czujemy się ważniejsi czy coś w tym stylu.... Więc najlepiej w ogóle nie poruszać tego tematu i będzie spokój.

Opublikowano

Bo pier doli jakies smutki, ze jakis lans, ze to, ze tamto. Kto bedzie chcial to se w du pe wsadzi tego ajfona i ustawi dzwonek na Rimba i niech on juz przestanie sie tym podniecac bo sie piekli jak jakis rasowy gimbus, ktoremu mamusia zabrala konsolke i teraz nie ma pomyslu to pisze jakies durne rzeczy na forum.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Można myśleć nad kupnem, ale musisz się liczyć z tym, że nie będzie działał tak płynnie jak 4s czy 5. Ogólnie to da się go przyjemnie używać, ja używałem do kupna piątki 3GS na iOS6 i dawał radę, a 4 jest od 3GS sporo szybsza :)

Opublikowano

Wg mnie na iOS 6 iPhone 3GS (córa ma) chodzi trochę lepiej niż iPhone 4 (mam ja). Po prostu iPhone 4 ma 4 razy więcej pixeli do wyświetlenia niż wcześniejszy. Oba chodzą bardzo fajnie jak na modele kilkuletnie, śmiało możesz inwestować.

Opublikowano

Panowie zapodałem sobie wczoraj iP 4S, net działa piknie, ściągnąłem też iOS 6 jednak nie chce mi utworzyć nowego Apple ID, wyskakuje błąd połączenia z serwerem, kojarzycie OCB ?