_Shaman_ 867 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Panowie zapodałem sobie wczoraj iP 4S, net działa piknie, ściągnąłem też iOS 6 jednak nie chce mi utworzyć nowego Apple ID, wyskakuje błąd połączenia z serwerem, kojarzycie OCB ? A nie możesz najpierw utworzyć ID na kompie, a później przepisać je do telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Dzięki za radę, ale wyszedłem z chaty tam gdzie wifi nie łapało i ustawiłem z 3g bez problemu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Sorra za post pod postem, ale jednak coś nie tak. App Store nie chce mi się łączyć z iP 4S przez Wi-fi. Safari działa ok przez wi-fi. Nigdy nie było problemu z tym wi-fi (router d-link), App Store na Ipadzie czy net na PS3 / laptop lata piknie Przez 3g App Store działa. Jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Macie i używacie jakichś folii na tył i ekran iPhone 4/4S? Czy są niewidoczne, czy od razu widać taką naklejoną folię? Szczególnie na białym iP mnie interesuje. Jakie są wiodące i jak nie naciąć się na podróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Doneth 3 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 czy jest jakas mozliwosc zblizenia funkcjonalnosci iphonea do funkcjonalnisci telefonow z androidem? typu eksploracja plikow i zarzadzanie nimi, rozpakowywanie winrarow itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Jailbreak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Doneth 3 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 a jakie dokladnie paki? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 iFile Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jeżeli nie zależy Ci na eksploracji całego iPhone'a tylko wgrywaniu plików do określonego katalogu aplikacji to masz w AppStore takie appki jak Phone Drive i WinZip. @Q-Jot Używałem najtańszych folii z Allegro i polecam. Nie wiem czym różnią się takie tanie chińskie wyroby od oryginałów, ale folia spełnia swoje zadanie - chroni przed zarysowaniami. Ostatnio kupiłem za jakieś 10 zł komplet przód/tył matowy i niby anti-glare. Cenię go sobie wyżej, bo jest fajnie chropowaty w dotyku. Kupowałem w jakimś komisie, producenta Ci nie podam, bo wyrzuciłem opakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Panowie, brzydko wejdę w wątek, ale jeśli jest tutaj ktokolwiek zainteresowany zamianą iPhone'a za Samsunga Galaxy S2, to chętnie przytulę. Zakochany jestem w tym telefonie od dawna, a nigdzie nie mogę znaleźć chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Szukaj na myApple albo jakichś innych dużych forach komórkowych, zawsze się znajdzie jakiś jeleń (jak ja pół roku temu), co odda swojego SGS2 w naprwadę dobrym stanie za iPhone'a, nie ważne w jakim stanie, nie ważne, że z simlockiem itd ;/. Wbrew pozorom to nie takie trudne, niektórym tylko błyśnie przed oczami okazja posiadania jabłuszka i są skłonni nawet cenniejszy telefon oddać. No chyba, że masz iPhone'a 3GS albo coś starszego, to zapomnij . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 On chce samsunga oddac. Iphone ZA samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 On chce samsunga oddac. Iphone ZA samsunga True... Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Chyba z S2 będzie cięzko. Różnica w cenie jest znaczna nawet przy starszych modelach. Ja sprzedałem IP4 32gb bez sima z JB (soft 5.1.1) za 1300 do ręki + rozwalony IP3g. Za 3g na aledrogo dostałem 280 zł (ale obudowa była w opłakanym stanie choć tel działał, był bez sima i oczywiście miał JB. Do tego dołożyłem nieco i wziąłem sobie na firmę Samsunga Galaxy S3 za jakieś 1750 netto po odliczeniu vatu także prawie nic nie dopłaciłem. To pokazuje jak te telefony (ip) trzymają cenę. Chociaż to było przed premierą piątki. Jestem z telefonu zadowolony, ze zmiany też (mam słaby wzrok a dużo jeżdzę autem i muszę mieć maile ze sobą), ekran nawet ip5 jest dla mnie za mały. Co nie zmienia faktu że polityką samsunga czuję się wydymany bo teraz wyjdzie lekko podrasowany galaxy s3 z 2gb ramu i LTE a taki powienien być od razu w moim odczuciu. Ale nie można mieć wszystkiego ;-) Jak mnie powali do reszty to może zmienię na Note2 ;-) Edytowane 8 Listopada 2012 przez NemoKOF Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 bo teraz wyjdzie lekko podrasowany galaxy s3 z 2gb ramu i LTE a taki powienien być od razu w moim odczuciu Taki s3 byl sprzedawany od poczatku, tylko nie w Europie. Tyle, ze mial 2rdzeniowy procek, a te nasze to quady. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 No tak. 2 rdzenie to nie to samo jednak a teraz bedzie DOKLADNIE taki sami (procek, grafika) + LTE i 2gb ramu. Był prawie taki w Korei ale LTE nie działa w europie (inne częstotliwości). Przyznam że troszkę się wkurzyłem bo ten 1gb ramu to za mało - widać to po tym telefonie ale co zrobić :-) wróżką nie jestem i nie wiem wiedziałem że tak będzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Hej, mam takie pytanie dla ajfonowiczów. Jakie są największe stronki o ajfonie? Chodzi mi konkretnie o coś w stylu naszego Pchlego Targu, że można coś wystawić i kogoś to zainteresuje, tyle że nie z grami konsolowymi, a właśnie z akcesoriami do ajfona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 allegro.pl i http://myapple.pl/forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) welcome to Apple's world iphone 5s trafi do produkcji juz w przyszlym miesiacu Edytowane 12 Listopada 2012 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 welcome to Apple's world iphone 5s trafi do produkcji juz w przyszlym miesiacu xD Odszedl Jobs to ta firma odpierdala takie cyrki ze az smiech. Co teraz beda zmienaic modele co kwartał/pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Plota niby, ale nie wiem co oni odpierdalaja najpierw ipad4 teraz to. W sumie nawet nie przez to co powyzej, ale troche znudzilem sie apple, ipad spoko, ale w sumie od 4 generacji ciagle to samo prawie, iphone tez po za lepszymi bebechami niewiele oferuje. Nuda panie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 po naglej premierze ipada 4 nie zdzwilbym sie jakby w marcu puscili iphone 5s, lubie apple ale ostanio odpieradalaja dziwne rzeczy... o ile jeszcze kupno ipada uwazam za strzal w 10 ze wzgledu na aplikacje tak iphone 5 w sumie nie ma zbytnio po co skoro na rynku jest tyle innch smartphonow ktore daja duzo wieksze mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 iPad 4 wyszedł żeby przerzucić te urządzenia na okres świąteczny żeby ludzie kupowali na prezenty. Szybsza premiera telefonu nie miałaby takiego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Inna sprawa, że taki 5s to tak naprawde ch uja moze zaoferowac bo żadnego szału tam nie wsadzą. Mam nadzieję, że ipad4 razem z 5s to będą pierwsze wpadki tej firmy, która po Jobsie zaczyna działać troche inaczej i jest szansa, że rynek ich zweryfikuje i po kilku failach ta firma w końcu się opamięta i zacznie robić coś lepszego niż do tej pory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi