NemoKOF 672 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Problem dotyczy PLAY bo oni nie korzystają wyłącznie ze swojej infrastruktury. Natomiast bezpieczniej wyłączyć transmisję danych oprócz wifi za granicami kraju - masz pewność że nic się nie stanie wtedy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ptaszki cwierkają, że Iphone 6 i iOS 7 jest już praktycznie gotowy ( trwaja testy prototypów, oraz testy aplikacji ) jestescie gotowi znow wyskoczyc z kasy na kolejna najlepsza rzecz jaka spotkala swiat od premiery iphona5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jeżeli będzie warto, to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ptaszki rowniez cwierkaja,ze Apple ma zamiar zrobic tanszego iphone . As I pointed out a couple of days back, talk about a new cheaper iPhone (or iPhone Mini) is spreading.Now it’s the Wall Street Journal fanning the rumour flames. http://www.forbes.com/sites/timworstall/2013/01/09/is-apples-cheaper-iphone-coming-at-100-a-piece/ Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 No i to chyba dobry krok żeby zwiększyć udziały w rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Tylko do tej pory filozofia Apple to nie byl udzial w rynku tylko zysk w proporcji do udzialu jak napisał zresztą koles w artykule z linka. Większy udzial w rynku może spowodować zmniejszenie zysków a tym samym hajs w portfelu zarządu i wtedy ładne liczby na rzutniku nikogo nie zadowolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Smieszy mnie numeracja ioesow. Od iOS4 prawie zadnych zmian wiekszych mie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 To tak jak z firefoxem, jak skonczyly im sie pomysly na nowe funkcje to z braku laku doj ebali jakies nowe wysokie numery aby nadgonic/przegonic konkurencje a tymczasem firefox wg html5test.com lezy i kwiczy na 4 miejscu w rankingu ciekawie czy z apple tak nie bedzie jak zaczna wypuszczać takie go wna jak jakis iphone mini za 100 dolarów. o ile rozumiem wypuszczanie ipoda shuffle kiedy na rynku jest tez pelnoprawny kombajn ipod, o tyle w przypadky telefonu to juz sobie tego nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 No może. W sumie do apek jest tanszy sporo Ipod Touch i styka. A z FF się zgodzę. Nie wiem jeszcze o jakim teście piszesz (zaraz sobie wygooglam) ale przy kilkurdzeniowej maszynie - jednowątkowość FF daje ciała. Chrome się lepiej u mnie sprawdza mimo, że chyba nieco szpieguje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Co do czarnej piątki to nie mam żadnych rys, na początku nosiłem bez pokrowca, teraz z pokrowcem i rys nie ma Co do iPhone'a Mini to Apple zaprzecza, więc nie ma na co liczyć. @SzefczykDratewka: Daj link do tej plotki. Edytowane 11 Stycznia 2013 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 No może. W sumie do apek jest tanszy sporo Ipod Touch i styka. A z FF się zgodzę. Nie wiem jeszcze o jakim teście piszesz (zaraz sobie wygooglam) ale przy kilkurdzeniowej maszynie - jednowątkowość FF daje ciała. Chrome się lepiej u mnie sprawdza mimo, że chyba nieco szpieguje :-) html5test.com ? lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Co do iPhone'a Mini to Apple zaprzecza, więc nie ma na co liczyć. Idac twoim tokiem rozumowania to mozna powiedziec,sony/ms zaprzecza plotka o nowej generacji wiec nie ma na co liczyc. Edytowane 11 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 iPadowi mini tez zaprzeczali. Niestety, Apple stalo sie nieprzewidywalne, ulega rynkowi na kazdym juz froncie. [*] Apple Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dokładnie Apple zabardzo nie wie co z sobą zrobić i coś mi się wydaje ze wkrótce się na tym przejadą ale jedno trzeba im przyznać w kwestii tabletu są nie do zastąpienia i nawet nie zmienia tego fakt ze Nexus 10 jest lepszym tabletem patrząc na bebechy ale jeśli chodzi o szybkość plus aplikacje iPad wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Co do iPhone'a Mini to Apple zaprzecza, więc nie ma na co liczyć. Idac twoim tokiem rozumowania to mozna powiedziec,sony/ms zaprzecza plotka o nowej generacji wiec nie ma na co liczyc. Pisząc "nie ma na co liczyć" mówiłem o najbliższym czasie, czyli to plotkach, które mówią, że Apple zamierza wprowadzić taki telefon w tym roku. Phil Schiller temu zaprzeczył. To, że Apple za 2,3,4,5 lat pokaże tanią wersje iPhone'a jest możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Co do iPhone'a Mini to Apple zaprzecza, więc nie ma na co liczyć. Idac twoim tokiem rozumowania to mozna powiedziec,sony/ms zaprzecza plotka o nowej generacji wiec nie ma na co liczyc. Pisząc "nie ma na co liczyć" mówiłem o najbliższym czasie, czyli to plotkach, które mówią, że Apple zamierza wprowadzić taki telefon w tym roku. Phil Schiller temu zaprzeczył. To, że Apple za 2,3,4,5 lat pokaże tanią wersje iPhone'a jest możliwe... A co ma powiedziec? Tak potwierdzam plotki. Albo tak zobaczymy tanszego iphone w tym roku. Niech plotki sobie bede,hype sie sam robi a czy pokaza taniego iphone w tym roku? Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Czy zdjęcia w Strumieniu Zdjęć zajmują jakieś miejsce na telefonie i powinienem je usuwać co jakiś czas, czy jak to z nimi jest? Bo po włączeniu trybu samolot wciąż można je przeglądać. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Q-Jot Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dzisiaj wyszła nowa wersja iOS (6.1). Brak większych zmian, właściwie oprócz zmiany kontroli odtwarzacza w lockscreenie i poprawek błędów nie ma nic ciekawego. Na iP 4 wydaje się jakby chodził troszkę płynniej (ale za to przy okazji animacje trochę zwolniły). No i ponoć niedługo ma być dostępny jailbreak do tej wersji (hakerzy czekali na wydanie, żeby upewnić się że luki nie zostały załatane). Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ostrzegam wszystkich przed używaniem aplikacji FeaturePoints. Kilka godzin temu ściągnąłem zachęcony giftcardami i zobaczcie co mi zrobiła z telefonem. Już kilka godzin czekam, żeby się rozładował. Nic nie działa, nawet nie dzwoni jak wykręcam z innego telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A twardy reset? DŁUGO home+power aż do resetu? Mi pomagało jak się ip4 zawiesił (może ze 3 razy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Nie wiedziałem o tym, trzymałem tylko power button długo. Już mi się rozładował i usunąłem to gó.wno, chociaż te szmaciarze odpisali mi, że to nie ich problem, a coś z iOSem. Nie wierzę im, iOS nie ma wad i wszyscy w tym temacie dobrze o tym wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Rozumiem, że żartujesz :-) Nie ma softu bez wad a przy każdej aktualizacji piszą "bug fixes" więc błędy były. A mi np na iOS 4.0 nie zadzwonił budzik po zmianie czasu. Nie to że źle dzownił, nie dzownił w ogóle do update'u do 4.1 więc zdarza się i Apple coś zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 It wasn't a bug, it was a feature. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Check Out This Insanely Tiny Detail Apple Added To The iOS 6.1 Lockscreen Grubo je.bnięci - podnieta że inaczej pada cień na suwak do muzyki po aktualizacji. (pipi)a ale ludzie mają nasrane. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi