Opublikowano 10 czerwca 201311 l Ale mi się nie podoba, OMG. Jak Symbian prawie... iOS zawsze uważałem za ładny, stracił teraz swój charakter.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Widziałeś Belle? Powiedz, że nie jest podobne. No chyba nie myślałeś, że piszę o s60 z 2005 roku? Oczywiście jak już napisałem, jest mnóstwo innych inspiracji. Androidem, BBOS10, Meego, WP7. Edytowane 10 czerwca 201311 l przez raven_raven
Opublikowano 10 czerwca 201311 l No, identyczne. Jak dla mnie iOS7 na duży plus. Edytowane 10 czerwca 201311 l przez Hela
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Ja normalnie nie mogę tego przeżyć, Steve musi się totalnie w grobie przewracać. Zernżnęli wszystko, co fajne od konkurencji i zmieszali z iOS.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Wygląda bardzo ładnie w ruchu, tylko trochę dziwnie wyglądają przezroczyste elementy przez zbyt jasną tapetę. Na screenach to może nie wygląda tak dobrze, ale na prezentacji na stronie znacznie lepiej: http://www.apple.com/ios/ios7/. Fajnie, że w przeciwieństwie do androida ikony też są płaskie i nie kontrastują z resztą systemu. Mogło być więcej zmian, ale te które są, zdecydowanie na plus. I fajnie, że nawet iP4 się załapał do update. To tak, jakby SGS 1 dostał update do Androida 4.3 Edytowane 10 czerwca 201311 l przez _Shaman_
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Faktycznie w ruchu dużo lepiej sie to prezentuje kiedy ma zostać wydany ios7?
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Faktycznie w ruchu dużo lepiej sie to prezentuje kiedy ma zostać wydany ios7? W dniu premiery następnego iPhone'a pewnie.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Czy iPhone 4 i iPad 3 też dostaną update czy mam po roku kupić nowy sprzęt? Edytowane 10 czerwca 201311 l przez Q-Jot
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Od czwórki w górę, a iPady od drugiego w górę. UI jest dla mnie za jasny. Strasznie po oczach daje. Edytowane 10 czerwca 201311 l przez ragus
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Generacja w tyl spokojnie dostanie update. Swoja droga, strasznie to podobne do miui, ktore inspirowalo sie starym iOS xD
Opublikowano 10 czerwca 201311 l A iPhone 4 był rok temu? No ja kupiłem 7 miesięcy temu i co teraz? Nowy z Apple Online Store. Pytam bo podczas konferencji słyszałem coś w stylu only on iPhone 4S and iPad 4 and Mini, a nie dlatego że mnie nie stać na nowego iPhona czy coś.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l A iPhone 4 był rok temu? No ja kupiłem 7 miesięcy temu i co teraz? Nowy z Apple Online Store. Pytam bo podczas konferencji słyszałem coś w stylu only on iPhone 4S and iPad 4 and Mini, a nie dlatego że mnie nie stać na nowego iPhona czy coś. Ja kupiłem wczoraj PS2 i nie robią już na nie gier, masakra.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Nie rozumiem o jaką fragmentację chodzi. Nie wiem też kto od kogo zrzynał, wiem jedno - iOS7 na duży plus. Wreszcie zmiany w interfejsie, czuć spójność, minimalizm. Dodano control center, które powinno być już w iOS3 (wreszcie). Zmiany w multitaskingu mnie nie ruszają pod względem wyglądu, ale technologicznie też spoko że coś tam dłubali. Ogólnie bardzo mi się podoba. Powiew świeżości na nudnym iPhonie.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l O taką fragmentację, że do dzisiaj nie wszystkie aplikacje wspierają iPhone'a 5, a co będzie z przystosowaniem ich wyglądu do iOS7? Przez rok będzie pomieszane wszystko.