Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 706,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Widziałeś Belle?

belle01.png

Powiedz, że nie jest podobne. No chyba nie myślałeś, że piszę o s60 z 2005 roku?

Oczywiście jak już napisałem, jest mnóstwo innych inspiracji. Androidem, BBOS10, Meego, WP7.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

No, identyczne. 

Jak dla mnie iOS7 na duży plus.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Safari na Ios:

6570571a4ced1133244c887f8d01a054_thumb.j

7ccb826cfbcb33902b8a8b63392e5ab6_thumb.j

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Dalej nudy na tym iOS'ie. 

Opublikowano

Nie dość, że dalej nudy to jeszcze teraz brzydkie nudy :(

Opublikowano

Ja normalnie nie mogę tego przeżyć, Steve musi się totalnie w grobie przewracać. Zernżnęli wszystko, co fajne od konkurencji i zmieszali z iOS.

Opublikowano

Wygląda bardzo ładnie w ruchu, tylko trochę dziwnie wyglądają przezroczyste elementy przez zbyt jasną tapetę. Na screenach to może nie wygląda tak dobrze, ale na prezentacji na stronie znacznie lepiej: http://www.apple.com/ios/ios7/. Fajnie, że w przeciwieństwie do androida ikony też są płaskie i nie kontrastują z resztą systemu. Mogło być więcej zmian, ale te które są, zdecydowanie na plus. I fajnie, że nawet iP4 się załapał do update. To tak, jakby SGS 1 dostał update do Androida 4.3

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

Faktycznie w ruchu dużo lepiej sie to prezentuje :) kiedy ma zostać wydany ios7?

Opublikowano

Faktycznie w ruchu dużo lepiej sie to prezentuje :) kiedy ma zostać wydany ios7?

W dniu premiery następnego iPhone'a pewnie.

Opublikowano

Czy iPhone 4 i iPad 3 też dostaną update czy mam po roku kupić nowy sprzęt?

Edytowane przez Q-Jot

Opublikowano

Od czwórki w górę, a iPady od drugiego w górę.

UI jest dla mnie za jasny. Strasznie po oczach daje.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Generacja w tyl spokojnie dostanie update.

Swoja droga, strasznie to podobne do miui, ktore inspirowalo sie starym iOS xD

Opublikowano

A iPhone 4 był rok temu?

No ja kupiłem 7 miesięcy temu i co teraz? Nowy z Apple Online Store. Pytam bo podczas konferencji słyszałem coś w stylu only on iPhone 4S and iPad 4 and Mini, a nie dlatego że mnie nie stać na nowego iPhona czy coś. 

Opublikowano

AirDrop jest tylko od 4s w górę.

Opublikowano

A iPhone 4 był rok temu?

No ja kupiłem 7 miesięcy temu i co teraz? Nowy z Apple Online Store. Pytam bo podczas konferencji słyszałem coś w stylu only on iPhone 4S and iPad 4 and Mini, a nie dlatego że mnie nie stać na nowego iPhona czy coś. 

Ja kupiłem wczoraj PS2 i nie robią już na nie gier, masakra.

Opublikowano

AirDrop jest tylko od 4s w górę.

od 5.

Opublikowano

Nie rozumiem o jaką fragmentację chodzi.

Nie wiem też kto od kogo zrzynał, wiem jedno - iOS7 na duży plus. Wreszcie zmiany w interfejsie, czuć spójność, minimalizm. Dodano control center, które powinno być już w iOS3 (wreszcie). Zmiany w multitaskingu mnie nie ruszają pod względem wyglądu, ale technologicznie też spoko że coś tam dłubali.

Ogólnie bardzo mi się podoba. Powiew świeżości na nudnym iPhonie.

Opublikowano

O taką fragmentację, że do dzisiaj nie wszystkie aplikacje wspierają iPhone'a 5, a co będzie z przystosowaniem ich wyglądu do iOS7? Przez rok będzie pomieszane wszystko.