waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 da się przyciąć. Możesz uruchomić telefon jak najbardziej bez SIM ale tylko jak już wcześniej go uruchomiłeś (czyli na na pierwsze włączenie). tymczasem łapcie - interaktywne demo nowego iOS. http://recombu.com/mobile/interactive/ios7-demo/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Czy jest jakaś możliwość ustawienia, aby iTunes nie segregowało mi samo kawałków w foldery, tylko żebym sobie coś wgrał i powpychwał do folderu tak jak lubie, bez konieczności aby iTunes samo za mnie grupowało foldery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ale jak grupowało? Jak wrzucisz całą swoją muzykę w iTunes to on ci segreguje tak jak chcesz - według albumu, roku, wykonawcy, gatunku etc. Możesz sobie wrzucać w iOS muzykę według powyższych, albo tworzyć sobie playlisty. iTunes żadnych folderów sam nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Chodzi mi po prostu o to, że czasem chcę sobie wrzucić jakiś album a on mi się automatycznie rozbija na jakichś różnych wykonawców etc. i nie jest osiągalny jako jeden ten folder, który wrzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 No to zrób nową listę odtwarzania i wrzuć go do tej listy i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jeżeli chodzi Ci o foldery to w takim razie wejdź w: Preferencje -> Zawaansowane -> Utrzymuj porządek w katalogu iTunes Media (odznaczyć) Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Reeder na iPhone od dziś za darmo. Ściągajcie, bo za kilka dni Google Reader odejdzie, to trzeba szybko sobie feedy zsynchronizować. Walduś szukałeś czegoś do RSSów, to teraz ściągnij i sprawdź, czy bardziej pasuje ci od Feedly. Ja się przerzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 AppStore nie widzi ale dzięki za cynk, przeszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Chodzi mi po prostu o to, że czasem chcę sobie wrzucić jakiś album a on mi się automatycznie rozbija na jakichś różnych wykonawców etc. i nie jest osiągalny jako jeden ten folder, który wrzuciłem. Trzeba po prostu zmienić sortowanie w iTunes na "po nazwie albumu" czy cos w tym stylu. Oczywiście pliki z muzyką muszą mieć w swoich danych zapisaną nazwę albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Prezentacja już za tydzień. Chciałbym posłuchać opinie "ekspertów" z tego forum, co sądzą o tańszym (nie tanim!) iPhone, który jest już prawie w 100% pewny edit: Aaa i o szampańskim 5S też! Edytowane 3 Września 2013 przez MrNorbi Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Kocham Apple całym swoim serduszkiem, ale mam nadzieję, że ten plastikowy iPhone to jednak jakieś chińskie podróbki, bo nie mogę w to uwierzyć i patrzeć. Nie rozumiem, czemu Apple chce wprowadzić produkt, który nie sprawia wrażenia premium, do którego przyzwyczaili. Cena i tak nie będzie niska, co tylko tłumaczy, że koszt produkcji iPhone z aluminium wcale nie jest wysoki, tylko marże Apple wpływają na cenę najbardziej. Złoty 5S niech se tam będzie, nic do niego nie mam, może znajdzie swoje gremium. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 A co Wam to przeszkadza, skoro obok dalej będziemy mieli produkt klasy premium, który jest też ciągle ulepszany? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jak byle kto bedzie kogl kupic iphone lite to skonczy sie lans na miescie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 No właśnie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Info: - It's out on Sept 18th. - Siri can search Tweets — Lady Gaga again. Siri also has Wikipedia, inline web search, and photo search. - New, more textured ringtones. They sound pretty good. System alert sounds have also been improved. The sample alert? "Pick up shampoo and conditioner." - iOS 7 has iTunes Radio, "the best way to experience new music." - It works a lot like Pandora, so you can create your own stations. Federighi loves Rush! - "There are over 200 features." - Iwork bedzie za darmo,z kazdym nowym urzadzeniem. Troche screenow z ios7: Wiecej w spoilerze: Iphone 5c potwierdzony: Edytowane 10 Września 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Info: - It's out on Sept 18th. - Siri can search Tweets — Lady Gaga again. Siri also has Wikipedia, inline web search, and photo search. - New, more textured ringtones. They sound pretty good. System alert sounds have also been improved. The sample alert? "Pick up shampoo and conditioner." - iOS 7 has iTunes Radio, "the best way to experience new music." - "There are over 200 features." wiecej niz 200 features i wymieniles te najmniej ciekawe? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ciekawe, że zawsze jest 200 ficzerów. Oni sobie z góry zakładają, że do tylu dojdą? 200 to jakaś magiczna liczba, że zawsze zmian jest akurat tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 jest gdzieś stream czy to zamknięta impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) jest gdzieś stream czy to zamknięta impreza? tylko blog: http://live.theverge.com/apple-iphone-5s-liveblog/ - 4-inch Retina display - integrated touch layer. - 8-megapixel rear camera. - $99 for 16GB, $199 for 32GB.On a two-year contract, of course. Edytowane 10 Września 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ciekawe, że zawsze jest 200 ficzerów. Oni sobie z góry zakładają, że do tylu dojdą? 200 to jakaś magiczna liczba, że zawsze zmian jest akurat tyle? 180 nowych dzwonków jest :> Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 co to (pipi)a jest xDDDD a z Samsunga się śmiali, że plastik-fantastik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Iphone 5s Info: - It's 64-bit chip. The first ever on a smartphone. - "It's over twice as fast" in speed and. The chart shows a 40x CPU performance bump. Graphics are 56x faster - It runes OpenGL|ES 3.0, like the new Nexus 7. - Chip specs: 64-bit desktop architecture. 2x general purpose registers. Over one billion transistors. Wiecej screenow: co to (pipi)a jest xDDDD a z Samsunga się śmiali, że plastik-fantastik Opcjonalna obudowa do 5c Edytowane 10 Września 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 co to (pipi)a jest xDDDD a z Samsunga się śmiali, że plastik-fantastik od apple 29$ w każdym supermarkecie 9$ ta sama jakośc Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ale te dziury, jak case może mieć dziury? Zdajecie sobie sprawę, jak to będzie wyglądało po zdjęciu tego case'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 pewnie sie grzeje whooj. czekam na cene Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi