Opublikowano 22 września 201311 l bateria trzyma identycznie, nie zauważyłem różnicy, czyli pełne 10 godzin
Opublikowano 22 września 201311 l bateria trzyma identycznie, nie zauważyłem różnicy, czyli pełne 10 godzin Potwierdzam. Żyroskop trzyma równie dobrze. Poniżej zdjęcie z testów na świeżym powietrzu:
Opublikowano 23 września 201311 l Te "plywajace" ikony, o ktorych pisano wczesniej to tylko jakis specjalny ficzer dla iP5? Mam iP4 i ani nic mi nie plywa, ani ustawic (chyba) sie nie da. Moze jakas dodatkowa zawartosc trzeba kupic?
Opublikowano 23 września 201311 l Te "plywajace" ikony, o ktorych pisano wczesniej to tylko jakis specjalny ficzer dla iP5? Mam iP4 i ani nic mi nie plywa, ani ustawic (chyba) sie nie da. Moze jakas dodatkowa zawartosc trzeba kupic? iPhone 4 nie obsługuje takich tapet. Kilka innych bajerów graficznych też jest obciętych.
Opublikowano 24 września 201311 l TouchID oszukany. Szybko poszło. Co ciekawe zrobili to metodą znaną od jakiś 10 lat wystarczy zdjecie odcisku i wydruk w wysokiej rodzielczosci Edytowane 24 września 201311 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 24 września 201311 l Podobno tą samą metodą można oszukać kod blokady w każdym innym telefonie. Wystarczy zdjęcie kodu.
Opublikowano 24 września 201311 l Tylko że akurat odciski zostawiasz wszędzie prawda? O nie pewnie nieco łatwiej niż o kod. Co nie zmienia faktu że mi się pomysł podoba ale trzeba przetestować.
Opublikowano 25 września 201311 l Co za idiotyzm, żeby się przejmować taką sprawą, że ktoś nam się włamie na telefon fałszując nasze odciski palców xD
Opublikowano 25 września 201311 l flame na Apple zawsze na propsie przecież główne zarzuty pochodzą od cebulaków
Opublikowano 25 września 201311 l 90% zabezpieczeń da się obejść przecież. Jakoś kradną samochody itp, chodzi o to, żeby nie umiało tego 99% społeczeństwa ale np 10%, jest mniej potencjalnych złodziei. Lepiej mieć odcisk jako zabezpieczenie niż nie mieć nic. I pewnie lepiej mieć odcisk niż PIN 1234 albo 1111
Opublikowano 25 września 201311 l Dopiero sobie pobralem ten ios 7 i powiem wam ze mi sie podoba. Wszystko jest jasniejsze, bardziej przejrzyste, pare nowych bajerkow, ktorych nie bylo albo nie dostrzegalem w starszej wersji. No i zawsze to cos nowego bo poprzedni wyglad mi sie znudzil. Dla mnie calkiem spoko. Jutro pobiore na ipada 2 i zobacze czy faktycznie tak wolno smiga po aktualizacji Jestem chory czy powinienem juz isc spac?
Opublikowano 26 września 201311 l Mi też się ten iOS podoba. Na filmach, bo nie chcę spowolnić swoich iPhonów 4 i iPada 3, dopóki tego nie zoptymalizują lepiej. No i niektóre animacje wciąż są za długie. Nie podobają mi się ikonki i czasem niska czytelność, bo nie zawsze wiadomo, czy tekst jest przyciskiem, ale funkcjonalność super. Multitasking, gest cofnięcia, FaceTime audio to fajne rzeczy. Muszę zmienić iPhone na nowszego
Opublikowano 26 września 201311 l Na iPadzie 4 nie zauważyłem, żeby ikonki się ruszały, ale za to rusza się tapeta. O geście cofnięcia całkowicie zapomniałem, szczególnie że nigdzie w systemie nie jest on pokazany. Kolorystyka to kwestia gustu, za to podoba mi się ten płaski interfejs. Na iPhonie 4 wydaje mi się, że iOS7 trochę zamula ale do przeżycia.
Opublikowano 26 września 201311 l To ja też mogę napisać, że jestem zadowolony z iOS7, na ip5 śmiga aż miło, wszystko płynne i bez najmniejszej zacinki.
Opublikowano 26 września 201311 l Na iPhonie 4 wydaje mi się, że iOS7 trochę zamula ale do przeżycia. Kusi mnie, żeby jednak zaryzykować i zainstalować. Mówisz, że jest akceptowalnie? A jak z baterią?
Opublikowano 27 września 201311 l Wydaje mi sie, ze trzyma krocej ale moj iP4 juz ma chyba ze 2 czy 3 lata, wiec bateria nie jest pierwszej swiezosci. Ja zainstalowalem i jestem zadowolony, ale osobiscie nie jestem power userem i nawet w grach delikatny dropy animacji sa dla mnie niezauwazalne.
Opublikowano 27 września 201311 l Zainstalowałem. Fajny jest. I ładny. Działa podobnie co na 6.1.3. Polecam włączyć opcję "zwiększ kontrast" i "redukuj ruch". Działa na korzyść płynności na 4 i 4s.
Opublikowano 27 września 201311 l no ja osobiście jak miałem IP4 to była spora zmiana na niekorzyść przy 4.0 - 4.1.1 a potem 4.2.1 - spora różnica była u mnie. Późnie 5 też Np gry które chodziły płynnie na 4.1 nawet jak traciłem zasięg (Metro Warszawskie w tunelach) w momencie update'u do 4.2.1 zaczęły w momencie utraty połączenia lagować jak diabli. Przełączałem telefon w tryb samolotowy żeby wtedy pograć. Generalnie później sprzedałem więc nie wiem. Koleżanka która kupiła ode mnie IP4 - nie narzeka. Zmieniła chyba ostatnio na 7 i nie słyszałem żadnych skarg oprócz wyglądu.
Opublikowano 27 września 201311 l Zainstalowałem. Fajny jest. I ładny. Działa podobnie co na 6.1.3. Polecam włączyć opcję "zwiększ kontrast" i "redukuj ruch". Działa na korzyść płynności na 4 i 4s. QJot gdzie to jest? Nie mam tego w menu na IP4 (szukałem w Ogólne --> Dostępność) Edytowane 27 września 201311 l przez waldusthecyc
Opublikowano 27 września 201311 l Zainstalowałem. Fajny jest. I ładny. Działa podobnie co na 6.1.3. Polecam włączyć opcję "zwiększ kontrast" i "redukuj ruch". Działa na korzyść płynności na 4 i 4s. QJot gdzie to jest? Nie mam tego w menu na IP4 (szukałem w Ogólne --> Dostępność) Jest tylko ta opcja z kontrastem. "Redukuj ruch" jest tylko od 4S wzwyż (chyba chodzi o tę całą paralaksę). Edytowane 27 września 201311 l przez _Shaman_
Opublikowano 2 października 201311 l Witam, kiedyś znalazłem tel okolo 2lat temu. Nie wiem co za model itp. Wiem ze to iphone, ale nigdzie baterii nie moge znalezc. Znajde pomoc u Was? Kto ogarnia co to moze byc?
Opublikowano 2 października 201311 l Witam, kiedyś znalazłem tel okolo 2lat temu. Nie wiem co za model itp. Wiem ze to iphone, ale nigdzie baterii nie moge znalezc. Znajde pomoc u Was? Kto ogarnia co to moze byc? Podróbka iPhone raczej.
Opublikowano 2 października 201311 l To cos ma dual-sim... Podrobka? Szukałem baterii do tego, by sprawdzic czy w ogole dziala.