Opublikowano 2 października 201311 l Czyli to chyba podroba. Nie zajumalem hehe. X czasu temu takiego znalazlem. Bez baterii, tylnej klapki, zdarte nr itp. Robilem porzadki i sie pokazal:)
Opublikowano 23 października 201311 l Zgodnie z informacją jaką Apple przekazało prasie druga tura sprzedaży iPhone'a 5S/5C ruszy od 25 października. W tym czasie telefon pojawi się również w Polsce. Jednak już dzisiaj sklep internetowy został uaktualniony o ceny nowych słuchawek. Koszt zakupu telefonów od Apple prezentują się następująco: iPhone 5S 16GB - 2949,00 zł. iPhone 5S 32GB - 3399,00 zł. iPhone 5S 64GB - 3849,00 zł. iPhone 5C 16GB - 2499,00 zł. iPhone 5C 32GB - 2949,00 zł. Wysyłka telefonów rozpocznie się zapewne z wcześniejszą zapowiedzią Apple. myapple.pl/content/5485-znane-sa-ceny-nowych-iphone-ow-w-polsce.html Edytowane 23 października 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 23 października 201311 l Te ceny są najzwyczajniej w świecie chore. Te ceny są najzwyczajniej w świecie takie same jak w poprzednim roku i najzwyczajniej w świecie cebule płaczą co roku o to samo. PS: Za 5C akurat zgadzam się, że przesadzili, powinien być jeszcze z 500 stówek tańszy. Edytowane 23 października 201311 l przez MrNorbi
Opublikowano 23 października 201311 l Te ceny są najzwyczajniej w świecie takie same jak w poprzednim roku i najzwyczajniej w świecie cebule płaczą co roku o to samo. Bulić 3,5k za telefon z 4 calowym ekranem ze zje.banym aspect ratio. O do chu.ja. I nie wyskakuj mi tutaj "NO ALE IOS". Normalny system, który ma swoje wady i zalety, tak samo jak Android. Jeden ch.uj. 3500 xD. Nie potrafię zrozumieć, dlaczego te komóry są tak drogie. No nie potrafię. Przez rozdzielczość gorszą niż u konkurencyjnych producentów? Dlaczego? Jeszcze za czasów 4ki czy nawet 4s - no spoko, drogo, bo było i za co płacić. Ale w 2013 roku? Nie. Edytowane 23 października 201311 l przez ragus
Opublikowano 23 października 201311 l Nie potrafię zrozumieć, dlaczego te komóry są tak drogie. No nie potrafię. Przez rozdzielczość gorszą niż u konkurencyjnych producentów? Dlaczego? Bo to Apple. Wystarczy? I fakt ceny mega śmieszne. Tyle hajsu płacić za komórkę to naprawdę niepoważna sprawa. Nawet jeśli dzięki temu lans wskoczy na poziom OVER 9000
Opublikowano 23 października 201311 l ej ale serio, przecież te telefony się dostaje potem od operatora za 1500 zł brutto jak kazdy inny smartfon, nie kumam ocb? Przecież to są sugerowane ceny na oficjalnym sklepie Apple - tam wszystko jest mocno drogie.
Opublikowano 23 października 201311 l Beka z wieprzy Płaczcie dalej, lol. Nie płaczę, tylko komentuję, mlonie.
Opublikowano 23 października 201311 l Nie stać cię - nie kupujesz. Proste. Mnie stać - też nie kupuję. Proste nr. 2. Pana Czesia stać - kupuje. Proste nr. 3.
Opublikowano 28 października 201311 l Czy coś się w temacie zmieniło i nie można już Gmaila skonfigurować pod iPhonem przez Exchange, tak żeby poczta była na Push? Działało mi to, a teraz odtworzyłem swojego nowego iPhona z iCloud i nie synchronizuje mi poczty ani kontaktów.
Opublikowano 28 października 201311 l niestety tak, Gmail obciął usługę Exchange z funkcją Push z darmowego konta, od teraz jest to płatne działa tylko tym, co nic nie zmieniali i skonfigurowali konto jeszcze za czasów bezpłatnej wersji. Lipa straszna. to była gruba akcja na początku tego roku: http://appleinsider.com/articles/13/03/25/googles-push-gmail-changes-surprise-new-iphone-buyers-apple-store-reps Edytowane 28 października 201311 l przez waldusthecyc
Opublikowano 28 października 201311 l Pamiętam tę akcję i właśnie dlatego się dziwiłem, dlaczego mi to wciąż działało. Dopiero teraz w nowym iPhone mi się nie chciał połączyć, dopóki nie ustawiłem przez Google zamiast Exchange. Pamiętam, że chyba przez aplikację Gmail działa Push. No trudno. A czy Fetch 15 minut jest bardziej, czy mniej oszczędny dla baterii?
Opublikowano 28 października 201311 l nie zauważyłem specjalnej różnicy w działaniu baterii - robię na IP tyle różnych rzeczy, że taka różnica musi być zaledwie kosmetyczna, nie wpływająca na pracę (mój IP5 i tak działa od 6 rano do 18 max i trzeba ładować, więc parę minut w tą czy w tamtą to żadna różnica)
Opublikowano 13 listopada 201311 l Jakie są darmowe aplikacje must have do 5s? Najlepiej dość proste w obsłudze, przydatne ma co dzień i do biura.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Cały pakiet iWork, darmowy dla urządzeń z iOS7, więc dla 5s też. Do tego Google Maps, Skype, Dropbox, Evernote, MyScript Calculator, Paczkometr, Google Tłumacz, Shazam, aplikacja bankowa. A nie dla każdego równie przydatne to Swipes, Mailbox, Pocket, Flipboard, Ceneo, moBilet, SkyCash, Flipps, Camera+.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Do Jailbreakowców - mam IP4 z JB 5.1.1. Apple nie podpisuje starych firmware'ów a więc pytanie - czy da się jakoś wgrać wersje 6.1.2 na ten telefon np pat(pipi)ąc wcześniej soft czy coś takiego? Czy po protu nie ma takiej opcji i doopa zbita? Jak piszę - JB już jest tylko stary bardzo.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Spróbuj sn0wbreeze, ale wydaje mi się, że jak nie podpisują, to już penis.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Cały pakiet iWork, darmowy dla urządzeń z iOS7, więc dla 5s też. Do tego Google Maps, Skype, Dropbox, Evernote, MyScript Calculator, Paczkometr, Google Tłumacz, Shazam, aplikacja bankowa. A nie dla każdego równie przydatne to Swipes, Mailbox, Pocket, Flipboard, Ceneo, moBilet, SkyCash, Flipps, Camera+. Dzięki, pobrane, może do którejś tatę przekonam. Jakby ktoś miał inne pomysły to jestem zainteresowany, sam mam WP i głównie neta na nim przeglądam.
Opublikowano 2 grudnia 201311 l Panowie mam pytanko, wiecie może co zrobić,a aby zapamiętał mi w iPhone i iPad moją sieć wi-fi (co chwilę woła mnie o hasło i wybór sieci). Jakoś nigdzie nie mogę się doszukać takiej opcji. Pytanie trochę inflantylne, no ale cały czas było dobrze, czyli sprzęty zapamiętywały moją sieć. Tydzień temu zresetowałem ją i założyłem od nowo. Wszystkie sprzęty czyli np PC, PS4 i 3, Vita znajduje sieć automatycznie i nie pyta o hasła. Psikusa robią tylko sprzęty na iOS