Opublikowano 9 września 201410 l <spogląda na swojego 5s> No widzisz, mówiłem, że nie masz czego się bać.
Opublikowano 9 września 201410 l ej nie wiem, ale serio wyglada na to ze apple nie wie co robi 2 rozne rozmiary, z czego jeden ma lepszy ficzer w aparacie i lepsze osiagi na baterii, ceny z dupy i brak wersji 32gb tylko 16,64,128 xD
Opublikowano 9 września 201410 l Osobisty trener- ipod nano to ma lol Mówiłem.... niby zastój jest xD
Opublikowano 9 września 201410 l WCHODZA ZEGARKI albo i nie Edytowane 9 września 201410 l przez schabek
Opublikowano 9 września 201410 l OMG Zamiast przykładać karty, będziemy przykładać ajfona. EMEJZING and Cool..
Opublikowano 9 września 201410 l narazie mowia ze zaczynaja w US wiec nie wiadomo kiedy zawita to do europy
Opublikowano 9 września 201410 l watpie a jak juz do nas przyjdzie to i tak poczekamy. zblizeniowki juz niby sa a i tak nie wszedzie dziaja albo sa a tak naprawde ich nie ma e; beda working hard zeby trafilo do innych krajow :DDD gdzies wyczytalem ze konferencja ma trwac 1,5h, prawda to? bo narazie cos slabo Edytowane 9 września 201410 l przez schabek
Opublikowano 9 września 201410 l Zegar z 16 karatowego zlota tam byl?? Zegarki fajne, nic o nich nie wiem jeszcze ale wygladaja spoko
Opublikowano 9 września 201410 l 10h przeglądania internetu na 5s? Od kiedy xD? Aha, no spoko. U mnie tak ze 4 godziny mniej.