Jerome 1 181 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Moze masz mocny sen i nie slyszysz Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Moze masz mocny sen i nie slyszysz Nie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 No nie wiem jak to jest z "designem i pomysłami", ogólnie chyba większość podziela popularny pogląd, że iOS po prostu działa lepiej. Szybciej, stabilniej, telefon wolniej zaczyna się starzeć i rzadziej są błędy itp. Dodatkowo jest dużo lepiej na niego pisać aplikacje, w dużej mierze (choć nie tylko) przez ujednolicenie pewnych spraw. Android ewidentnie chce trochę z tego zaczerpnąć w ostatnich edycjach, a to powyżej z dbaniem o działanie pamięci to tylko jeden przykład. Przykro mi, ale pleciesz 3 po 3. "Ogólnie chyba większość podziela popularny pogląd"? Od kiedy "ogólnie większość" ma w czymkolwiek rację? Szybciej? Nie, Android jest równie szybki. Wolniej się starzeje? Miłego używania iP4 na iOS7 czy iP4S na iOS8. iPady z nowymi wersjami softu też zaczynają gorzej działać. Rzadziej są błędy? iOS8 jak na razie to jeden wielki błąd, komicznych bugów są dziesiątki, nie mówiąc o krytycznych jak zepsucie funkcji dzwonienia w 8.0.1. Z developerką masz rację, ale to jest zupełnie inna strona sprawy. 1 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Właśnie przyszedł, kosmiczny telefon Na żywo wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach. Świetnie leży w dłoni i sprawia wrażenie naprawdę solidnego. Sprawdziłem go pod kątem wad pierwszych egzemplarzy, o których czytałem w necie (np niedoklejony ekran, albo 'żółta poświata') i nic takiego nie zauważyłem. Jak na razie jestem pod ogromnym wrażeniem Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 (edytowane) Gratuluje Lucjanie telefonu Jak spodziewalem sie wczesniej, proba zareklamowania 5s poki co wygladala jak fragment z South Park, czyli "nasze produkty sie nie psuja" i zwalanie winy na innych. Edytowane 5 listopada 2014 przez Pajda Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 raven nie wiem o czym piszesz, bo ios 8.1 nie ma zadnych bledow. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 O, no to szybko, po fantastycznie udanym iOS8, iOS8.0.1 (ten to był bezproblemowy, hoho), iOS8.0.2 i dopiero iOS8.1. Dużo tych aktualizacji coś, nieprawdaż? Na pewno wszystkie dlatego, że było tak super bezproblemowo. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Gratuluje Lucjanie telefonu Widziałem co tam było wcześniej 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Moze i duzo, ale szybko, wiec poszlo sprawnie Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Ma błędów w ch.uj. Jakby Apple ogłosiło, że przez rok nie wypuszczają hardware, tylko skupiają się w całości na software to bym im jeszcze przyklasnął. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Miał. Nie naginajmy faktow. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 (edytowane) Osobiście używam oryginalnego skórzanego etui od Apple, ale jeśli ktoś szuka ciekawego nie psującego wyglądu etui to ciekawą opcją wydaje się być etui Puro Ultra Slim 0,3 ( są różne kolory) http://www.puro.com.pl/puro-ultra-slim-0-3-cover-zestaw-etui-folia,3,3840,3864 Edytowane 5 listopada 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Mam ten ultra slim, do tego przezroczysty. Nie widac by cos bylo zalozone na telefon Polecam. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 moja 6 przyjedzie w piatek, w koncu koniec z zacinaniem sie Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Osobiście używam oryginalnego skórzanego etui od Apple, ale jeśli ktoś szuka ciekawego nie psującego wyglądu etui to ciekawą opcją wydaje się być etui Puro Ultra Slim 0,3 ( są różne kolory) http://www.puro.com.pl/puro-ultra-slim-0-3-cover-zestaw-etui-folia,3,3840,3864 Mam takie coś tylko przezroczyste, za 9zł na Allegro kupiłem Faktycznie nie widać żeby cokolwiek było założone na telefon. Dzisiaj kupiłem jeszcze szkło hartowane na ekran, jutro rano odbiorę i telefon będzie zabezpieczony całkowicie Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Ja to zamawialem z Hong Kongu Razem wyszlo jakies 5 fyntow. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 (edytowane) Miał. Nie naginajmy faktow.No więc co się prujesz? Żadna aktualizacja Androida nie przyniosła tylu problemów, co iOS8 i późniejsze poprawki aż do iOS8.1, nie mówiąc o tym, że wciąż są aplikacje, które mają problemy z kompatybilnością. Nigdzie się nie myliłem ani nie wyolbrzymiałem. Nie ma iPhone'izowania się Androida, bo iOS wcale wyznacznikiem jakości już nie jest, a Android na wielu polach jest mocno z przodu. Odpowiadam ogórowi na jego śmieszne teorię z "opinią ogólnej większości", ale musiał pojawić się typowy fan jabłka ze swoim "NO ALE WSZYSTKO JEST PRZECIEŻ SUPER". A, żeby nie było: słodki jezusiczku jak ja bym chciał mieć iP6. Nie wiem tylko kiedy będę zarabiać tyle, by bez rocznego moralniaka tyle wydać na telefon ;___; Edytowane 6 listopada 2014 przez raven_raven Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Ja to zamawialem z Hong Kongu Razem wyszlo jakies 5 fyntow. Tez kupuje na aliexpress, ale stamtad paczki ida 3 tygodnie Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Kupilem sobie iP6 i troche nie rozumiem. Okres dostawy to 7-10 dni roboczych. 10 dzien mija w ten piatek, a termin dostawy przewidziany jest od piatku do przyszlej srody. Ktos mnie robi w ch Czy ktos zauwazyl gdzies moze jakis fajny pokrowiec do 6? Chodzi mi o to, zeby dodawal jak najmniej do gabarytow telefonu, ale jednoczesnie troche go usztywnial. Ewentualnie myslalem o czyms w formie takiej otwieranej ksiazeczki. Ma ktos cos takiego? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Kupilem sobie iP6 i troche nie rozumiem. Okres dostawy to 7-10 dni roboczych. 10 dzien mija w ten piatek, a termin dostawy przewidziany jest od piatku do przyszlej srody. Ktos mnie robi w ch To jest termin wysyłki, a nie dostawy Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Facepalm. Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Dzieki Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Sprawdź na iMagazine.pl, ostatnio kilka fajnych etui pokazali. Bardzo cieńki od Puro silikonowy i ładny portfel od Moshi. Do tego oryginalne od Apple - zarówno silikonowe i skórzane, albo ten od Mujjo, który się wczoraj mi przewinął na makoweabc.pl z wejściem na kartę. Ja jestem wyznawcą peel case, nie wiem czy już zrobili do iP 6, ale one są pierwszego sortu. Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Ale po co brac silikonowy pokrowiec? Przeciez to raz ze nie uchroni telefonu przed niczym, a dwa ze wyglada jak zabawka. Skorzany to co innego ale te applowe sa pewnie bezpodstawnie drogie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi