C1REX 16 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 O_o O żesz k.... . Trailery z gamtrailers mną pozamiatały. Tytuł wydaje się celować idealnie w mój gust. Oby nie skopali tego potencjału. Cytuj
Matriks_1111 299 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 Naaaaaaaaaaaajss Nie powiem, gierka zapowiada sie baaardzo ciekawie, chociaż zastanawiam sie jak rozwiążą fakt tej "mutacji" postaci, jaką widać na tym trailerze Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 (edytowane) Wszystko ładnie pięknie ale zastanawiam się jaki gatunek będzie reprezentowała ta gra. Coś podobnego do Crackdowna albo GTA? A może bardziej Splinter Cell czy Assassin Creed. Trudno mi ją zaklasyfikować na dzień dzisiejszy. Pewnie dlatego, że nie widziałem ani jednego gameplay'a. Edytowane 10 stycznia 2008 przez Gooralesko Cytuj
sinner 0 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 Coś jak Hulk raczej z PS2 Ogólnie filmik bardzo fajny, ale zobaczymy jak będzie prezentował się właściwy gameplay. Cytuj
Orange 0 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 http://www.g4tv.com/xplay/previews/19858/X...otype_Demo.html troche gameplayu z wczesnego dema Cytuj
Ziomu666 0 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 Już wiem że to gra nie dla mnie... wszystko w tym gameplayu mi się nie podoba... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 http://www.gametrailers.com/player/33185.html calkiem niezle prezentuje sie gameplay Cytuj
shy4 53 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 pierwsze wrazenie....SOE na sterydach Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 pierwsze wrazenie....SOE na sterydach mozesz rozwinac, bo jakos nie moge dojsc co to za skrot? ehh, to wasze lenistwo, nazwy sie calej nie chce napisac Cytuj
hooki 194 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 state of emergency? imo kiepsko się to prezentuje, jakieś skoki, strzelanie i znów skoki.. skreślam. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Jak dla mnie to napakowany brutalnością Crackdown + Spiderman. Nie powiem, bardzo zaostrza apetyt ten gameplay. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Mi to bardziej przypomina ostatniego Hulka+Crackdown+Mercenaries+skradanka Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 wygląda na Midway :] filmik jest w tak tragicznej jakości że nie można nic powiedzieć w kwestii poziomu grafy i wykonania zjadanie kolesi dobre, ciekawe czy dziwkę też da radę wszamać i dorabiać potem na rogu - w dupu 2 dychu w paszczu 3 dychu mUAAAARRAAAAA DAWAJ MÓZG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 czy ta gra ma potwierdzona premiere w listopadzie? Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 wyszly jakies urywki z gameplay'a i jak dla mnie gra prezentuje sie wykur.wiscie. skojarzenia z Crackdown'em, ktory jest absolutna rewelacja na 'odstres'. cenie wyzej ponad te wszystkie hity z koncowki roku, ktore jakos zadnego podrygu juz u mnie nie wywoluja. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 Gra prezentuje się raczej słabo, wygląda bardziej - jak to jeden z uzytkowników Polygamii napisał- kolejny, niedorobiony "Spiderman". Widac, że miasto pustawe, grafika nie zachwyca, famerate także. Mogli nie dawac tych urywków gameplaya. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 Nie dali, tylko podobno wyciekł. A ja jestem na tak, na razie bez żadnych achów i ochów ale... Po pierwsze jestem fanem gier "freewolnych" pod każda postacią. Po drugie fabuła może, być dobra, jak na razie dobrze się zapowiada. Po trzecie motyw, w którym wcielamy się w jakiegoś typa, przypomina mi "Matrix-a" a dokładnie, agentów jak wcielali się w innych . Po czwarte, w takich grach, grafika nigdy nie jest najwyższych lotów. A po piąte i ostatnie, nie wiadomo w jakiej fazie produkcji jest gra. Jestem dobrych myśli, odkąd przeczytałem zapowiedź w PSX Extreme swego czasu. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 ta gra to bedzie prze crap Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) ta gra to bedzie prze crap Ano przekupens jakich mało. Ale szanujemy tych, którym podobają się gameplay'e. Edytowane 11 grudnia 2008 przez Gooralesko Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) ta gra to bedzie prze crap czasami takie "crapy" sa lepsze od przehypeowanych killerow Maja mase roboty - moze wyjdzie z tego co ciekawego - crackdown + hulk + destroy all humans + i pewnie cos tam jeszcze Edytowane 11 grudnia 2008 przez signap Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 To lubię, nikt nie grał, wszyscy widzieli max kilka minut (sekund?) gameplay'u i już wszyscy wiedzą. Crap. brawo za obiektywizm i danie szansy grze która się jeszcze nie ukazała Fakt, że może to być drugie Fracture. Duży potencjał, a gra średnia. Ocenię jak zobaczę/pogram, bo gdybać to sobie można. Jak na razie fajne patenty widziałem, średnią grafikę (to akurat mnie mało obchodzi) i meeeega skoki. Zapowiada się ciekawie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi