GhettoKingSas 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 gra juz troche "powstaje" i jak zobaczylem te "gameplaye" to zaniemowilem signap dobrze ze zaznaczyles na poczatku ze "czasami" hehehheehe z toba krolik tez sie moge zgodzic, to moze byc drugi fracture najbardziej mnie rozbawil motyw z gameplayu kiedy to "bohater" rzuca czlowiekiem w helikopter, ktory wybucha ... chyba jakims czlonkiem alkaidy w niego rzucil (pewnie chlop mial kilo c4 pod ubraniem) Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Nie będzie trybu kooperacji Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 normalnie nowa jakosc Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 7 nowych screenów. I kolejna porcja. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 to się nie uda, na pierwszym klocku to by był hicior Cytuj
MYSZa7 8 997 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Mi się podoba i to bardzo.Gra będzie serwować niezły mayhem,a to lubię Ciekawe kiedy dokładna data premiery Cytuj
Słupek 2 204 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Gameplay: http://www.gametrailers.com/player/45390.html Premiera chyba w czerwcu. Nie powiem, że coraz bardziej podoba mi się gierka. Pożyjemy, zobaczymy jakieś opinie, recki na pewno się przydadzą. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 do premiery coraz bliżej, rączki coraz bardziej zaczynają się trząść. dla zajawki kompletna lista acziwmentów. kolejny po L4D potomek Zombie Genocider z Dead Rising. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 (edytowane) http://www.gamingfront.net/news/711/prototype-review/ Oby wieksze serwisy typu IGN i GameSpot tez daly takie oceny albo wyzsze. Szykuje sie uber hicior Heh jeszcze tyle czekania http://forums.activision.com/viewtopic.php...751346a9782f1a0 kolejnych 20 pytan uzyskalo odpowiedz 19. What personal event has occurred while you or a coworker has been playing that made your inner gamer squeal with glee? (Creten) Answer: This is a tough question because from play-testing the game over many months our QA team has witnessed some pretty crazy things. One of the best things was when Alex had whipfist-jacked onto a chopper, and before he could jack it, another chopper had sent a missile careening into Alex. The explosion took out the chopper Alex was about to jack and as it was hurtling towards the earth, Alex actually began parkouring UP the flaming carcass of the chopper, since parkour can interact with any object. That was one of those âwhoa!!â moments, for sure. Niezle!! Edytowane 27 maja 2009 przez Trufs Cytuj
easye 3 428 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Dla mnie gra prezentujes sie zawodowo ! Dla niektorych crapem byl Crackdown, a ja spedzilem z ta gra 4 razy wiecej godzin niz przy GOW 2. Czekam z niecierpliwoscia na premiere. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 wygląda coraz lepiej, przepakowany hipek to dobry patent chyba jednak się skuszę;] elbow drop na czołg FTW Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 27 maja 2009 Autor Opublikowano 27 maja 2009 Dla mnie wygląda paskudnie, ale jeśli będzie chociaż w połowie tak grywalna, jak Crackdown, to chętnie zagram. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Paskudnie ? Przeciez wyglada swietnie Chociaz w polowie grywalne jak Crack? Bedzie 100 razy bardziej grywalne Cytuj
Słupek 2 204 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 (edytowane) Preview http://www.gametrailers.com/video/preview-prototype/49704 Egzekucje rozpierd... nice. Edytowane 28 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Urywki gameplayu sa chyba dosc stare przez co widac slabe textury, spore dropy animacji. Zobaczymy jak bedzie w wersji REVIEW ktora powinna sie pojawic za ponad tydzien. Swoja droga wkrzajace jes te autoaimowanie Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Wiadomo kiedy w końcu jest premiera w EU/PL ? Na jakies aukcji widzialem o 16stego dopiero ale w wywiadze od Screw Attack z prezydentem Radical Entertainment mowi, ze ma byc 5tego czerwca... fajnie by bylo Chyba ze cos zle uslyszalem http://www.screwattack.com/Events/Prototype Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Gamefaqs podaje Prototype Activision 06/12/09 EU Cytuj
easye 3 428 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Swoja droga wkrzajace jes te autoaimowanie Przy takiej grze, gdzie dzieje sie tyle na ekranie nie wyobrazam sobie braku auto celowania... Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Gamefaqs podaje Prototype Activision 06/12/09 EU Chyba faktycznie, Ultima tez ta date podaje, chociaz maja zle info - ze bedzie coop w grze... A ten 'president' nie jest najwazniejsza osoba w radical? Chyba nie powinen sie mylic na temat tak podstawowej i waznej sprawy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 (edytowane) Nie no serio gra wyglada bardzo średnio, obawiam się kupy chciałbym się mylić. Typek ma sporo mocy, ale mayhem moża powodować schematyczność rozgrywki jeśli twórcy nie skupią się na ciekawych zadaniach a nie tylko mocach. Zreszta gra wyglada jak poprzedni twór Radical Hulk jakiś tam, który był grywalny, ale z czasem nudny. Edytowane 28 maja 2009 przez _Be_ Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 (edytowane) Zapewniam Cię, ze sie mylisz Widziales trailer z misjami? Oprocz ciekawych misji jest tez totalana rozwalka, moce, parkour, ciekawa fabuly, web of intrigue no i poboczne 'mini-misje' typu jak najwieksza rozwalka, wyscig czy dolec do okreslonego miejsca glide'ujac ps. jest tez new game + Edytowane 28 maja 2009 przez Trufs Cytuj
macieksz 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Jak dla mnie (z tego co widziałem po trailerach) Prototype w pewnych kręgach totalnie zamiecie. Dlaczego piszę "w pewnych kręgach"? Ponieważ wydaje mi się że w samej grze oprócz gameplayu nic się tak naprawdę nie będzie liczyć. Takie moje zdanie. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 gejmplej jest przecież najważniejszy. tony miodu są wstanie wynagrodzić inne kulejące elementy, których mam nadzieję, będzie w tej grze jak najmniej. kolejna kwestia to Web of Intrigue - to rozwiązanie, które daje ogromne pole do popisu i myślę, że udało się to wszystko ogarnąć, dzięki czemu fabuła może się naprawdę ciekawie rozwijać. ja patrzę pozytywnie w przyszłość. nie może każdy kolejny tytuł, na który czekałem z mniejszymi bądź większymi ale zawsze wypiekami, okazać się słaby lub w najlepszym razie niewystarczająco dobry... chociażby Velvet Assassin, Fuel czy Damnation. Cytuj
Słupek 2 204 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Krótki ale dobry nowy trailer: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-prototype/49905 Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 http://xbox360.ign.com/dor/objects/950254/...iler_60109.html Jak dla mnie GOTY, nie wiem jaka gra w tym roku moglaby dac wiecej funu niz hyper parkour i rozpieprzanie tak wieloma roznymi mocami wszystkiego co sie rusza ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi