Gość _Be_ Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Czytalem wywiad z Kirkiem (kiedy jeszcze był w trasie z Crowbarem), że mają sporo materiału, ale nagranie tego może troche potrwać lecz być może w tym roku jeszcze. Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Dzieci nowa płyta Down wyjdzie dopiero pod koniec 2011roku teraz wychodzi dvd z trasy z 2006roku... Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) http://www.rollingst...ripper-20120726 yesssssssssssssssss, nowy numer Edytowane 26 lipca 2012 przez Pelipe Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 (edytowane) Down IV Part I - The Purple (EP) (2012) 01. Levitation (4:58)02. Witchtripper (3:49)03. Open Coffins (5:43)04. The Curse (5:59)05. This Work Is Timeless (3:43)06. Misfortune Teller (9:04) 192kb/s http://www26.zippysh...01521/file.html http://rusfolder.com/32616319 http://turbobit.net/31qgt2ipoogc.html Jest to pierwsza z czterech EPek zespołu Down. Edytowane specjalnie dla ogóra. Edytowane 14 września 2012 przez koval 2 Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Down IV, Part I, The Purple EP. Hm. Co to jest? Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Dobra czaję, to jakby ich czwarty album, tylko tera podzielony na części. Niewyspany byłem. Dobre chocia? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 moj pierwszy facepalmowy obrazek w necie, wybrałem autobota Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Nudne jak flaki z olejem, chyba komuś zwietrzała trawa. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 No w sumie to odrobinę polecieli w stronę Down II, ale jak dla mnie to dobre smęty są. Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 No w sumie to odrobinę polecieli w stronę Down II, ale jak dla mnie to dobre smęty są. Ej ale to dobre jest! Przesłuchiwałem w stanie wskazującym i kopało mosznę. Jak zawsze Down = Klasa !!!! Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 DOWN - Niemcy, Dortmund, FZW club (31.10.2012) Down dał krótką (tylko 10 koncertów w Europie) trasę koncertową promującą ich nową EP " Down IV - The Purple" Wyjechałem samochodem z moimi znajomymi i do pokonania mieliśmy ponad 1200km. Pod klubem byliśmy ok. 14 i od tej godziny aż do 19:30 czatowałem na zespoł przy tylnym wyjściu z klubu. Udało mi się spotkać kolejno Pata, Peepera, Kirka i Jimmy'go do pełni szczęścia zabrakło jeszcze tylko spotkać Phila Anselmo... Przed 20 byłem juz w wewnątrz klubu FZW. Klub wielkością przypominał Stodołę albo nawet ciut mniejszy. Tak na marginesie dodam ,że w tym klubie 7 listopada zagra SOUNDGARDEN...Supportem Down było Warbeast. Aż dziw, ze nie znałem tego zespołu wcześniej. Warbeast dali świetny żywiołowy koncert. Ich muzyka klasyfikuje się gdzieś pomiędzy Slayerem, Kreatorem a Testamentem czyli trash najwyższej jakości! Cały koncert z boku sceny oglądał Anselmo i nawet gościnnie z nimi wystąpił w jednym utworze... Ok. 21:30 na scenie pojawili się muzycy Down i zaczeli od "Eyes of the South" później odegrali "Open Coffins" z nowej EP. Na żywo ten utwór broni się bardziej niż na płycie. Potem poleciały m.in. takie standardy jak "Lysergik Funeral Procession" "Lifer" "Losing All" "Ghosts Along the Mississippi" czy "Temptation's Wings" Zespół dobrze się bawił na scenie, ale niektórzy z zespołu przesadzali z alkoholem. Gitarzysta Peeper Keenan po kolejnym już łyku piwa nagle go zwymiotował. Rozumiem napić się po koncercie ,ale moim zdaniem Peeper przesadził z alkoholem już przed koncertem... Zespół na bis wyszedł odegrać "Witchtripper" w strojach w jakich wystąpili w tym videoklipie ,więc było bardzo śmiesznie W końcu to był 31 październik, więc HALLOWEEN! Po tym utworze zagrali jeszcze "Hail the Leaf" "Stone the Crow" a na koniec oczywiście było "Bury Me in Smoke" podczas którego wyszli członkowie Warbeast i zagrali razem z Down. Phil Anselmo pod koniec utworu walczył jak wrestlingowiec z gitarzystą Warbeast , więc była kupa śmiechu... Forma wokalna Phila dużo lepsza niż podczas ich trasy w Ameryce Południowej z listopada 2011r. Z klubu wyszedłem ok. 23:30 i postanowiłem ,że nie odjadę do póki nie uścisnę dłoni Philowi Anselmo. Czekałem na niego aż do 4 nad ranem, więc łącznie na muzyków Down czekałem pod klubem aż 10h! Ale rozmowa z Philem bezcenna! Anselmo pamiętał mnie z zeszłego roku z koncertu w Brukseli. Wyszedł mocno wstawiony. Wiem ,ze Anselmo jest wielkim fanem boksu i fanem braci Kliczko ,więc zapytałem go o walkę Kliczko vs. Wach. Wtedy Phil zaczął pokazywać mi ciosy bokserskie i mówil jak to Kliczko rozprawi się z naszym Mariuszem Wachem 10 listopada. Ja tylko dodałem "We will see " Dowiedziałem się też , że prawdopodobnie wystąpią u nas na Sonisphere Festival, ale to jeszcze nie jest potwierdzone... Ogólnie podsumowując warto było jechać tyle km i czekać na nich tyle godzin przed klubem! Jestem bardzo zadowolony z tego wyjazdu. No może poza tym ,że w drodze powrotnej mieliśmy wypadek na autostradzie i samochód jest do kasacji, ale nam na szczęście nic się nie stało! Ja z zespołem DOWN - "Witchtripper" i zespół w przebraniach - Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 do what thou wilt ! ! ! Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 Nowy projekt Phila oraz kolesia, który m in grał Otisa w 'House of 1000 corpses' oraz 'The Devil's rejects'. http://www.blabbermouth.net/news/philip-anselmo-and-horror-icon-bill-moseley-listen-to-entire-songs-of-darkness-and-despair-record/ Całość do posłuchania w linku. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 Phil już tak odleciał, ze nikt normalny nie chce z nim nagrywać chyba. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 Phil od roku nie chleje ani nie ćpa Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 Rok temu to była akcja jak naje.bany hailował więc albo zaraz po tym incydencie przestał albo coś sciemniasz Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 No jakoś po tym zdarzeniu chyba. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 Rok temu to była akcja jak naje.bany hailował więc albo zaraz po tym incydencie przestał albo coś sciemniasz Nie chleje od lutego 2016. Nie wiem dokładnie czy zaczął od pierwszego czy np od 27. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 to jeszcze nie rok ale ok i tak jest ch,ujowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi