LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 czesc , mialem okazje pograc w ta gre ,polowalem na niom 1 miesiac zeby ja wymienic na gieldzie , wreszcie mi sie udalo , a wiec gra na dobre 9/10 , dobra grywalnosc dobra grafika czas gry na elite okolo 14 godzin ,wspaniala zabawa czasem . gram wylacznie w FPSY i ten tytul jest bardzo dobry ,takie tytuly jak clive barkers jericho . sector area 51 ten tytul miazdzy . tom gre umiescilbym w jednym szeregu z halo 3 , call of dyty 4 .polecam czesc Cytuj
bomberman 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 ja tez przeszedlem tyga temu i powiem ze kali ocenil ja jak na moj gust slabo.........8+ moim skromnym zdaniem powino byc bo jest pare akcji ktorych sie nie zapomina..no i ta krew i ogolnie czesci korpusow:) Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 mam pytanko. zastanawiam sie nad kupnem niemieckiej wersji i wie moze czy mozliwe jest zmiana jezyka? i jeszcze czy niemiecka wersja nie bedzie okrojona wzgledem innych? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Nie wiem jak jest z językiem ale odradzam bo jest krwawa (i to mocno,walniesz z kuszy wybuchowej to członki lataja na wszystkie strony,krew sika jak z prosiaka)znając rygory niemców to tego nie ma u nich. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 mam pytanko. zastanawiam sie nad kupnem niemieckiej wersji i wie moze czy mozliwe jest zmiana jezyka? i jeszcze czy niemiecka wersja nie bedzie okrojona wzgledem innych? Mam wersję 3xA i języka nie da się zmienić. Raczej będzie okrojona ponieważ są tam sytuacja jak opisał kolega wyżej. Gierka jest naprawdę fajna i wciągająca + łatwe achiwy.... :] Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 pogralem chwile w TS'a wczoraj bo uznalem, ze juz za dlugo u mnie w pokoju lezal nieotwarty i pierwsze wrazenia oczywiscie negatywne gdyz dotyczyly archaicznej grafiki. Troche lepiej od Half-Life 2 i tyle... Potem jednak doszly patenty z zabawa czasem i zaczelo sie robic miodnie. Za daleko jednak nigdzie nie zaszedlem, wiec nie moge nic ocenic. Na pewno wkurzaja dlugie loadingi po smierci, bo jednak mimo iz hard nie jest jakis super hard, to o smierc latwo. Dzis moze powalcze dluzej to sie cos wiecej wypowiem. Cytuj
Matthew90 0 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Gra nie najlepszych lotow ale wciaga. Jednak nie zasili mojej polki na dlugo, jak tylko przejde to opchne dalej. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Dobry shooter a nie zaden sredniak. Co prawda dawniej mial wyjsc na X1 ale to nie wazne juz . Graficznie jest tak sobie - mozna powiedziec w sam raz - nie jest to super poziom grafizczny. Najwazniejsze ze gra chodzi caly czas plynniutko, nie to co gry na silniku UE3 jak BIA, Blacksite czy GOW gdzie co jakis czas drop. Gameplay przyjemny, zabawa z czasem rowniez. Gra jest dosc latwa nawet gdy gramy na Elite - szkoda. Ciekawym patentem w grze z kontrola czasu jest to ze mamy specialne granaty na multi ktore odpowiadaja za spowolnienie czy zatrzymanie - nie zas jak w FEARze - slow mo dziala na wszystkich. Szkoda ze nikt juz na multi nie gra. Kawal dobrej gierki - nie jest to jakis super poziom graficzy ale najwazniejsza czesc gry czyli gameplay jest b. dobry - nie czuc nudy, czy "kolejny shooterek". W dodatku jest tania i jesli szukasz gierki do 60zl to trafiles w sam raz Mocne 8 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi