Skocz do zawartości

Star Ocean 4

Hela

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość donsterydo
Opublikowano

Oj będzie trzeba przed kupnem demko obczaić bo jakoś nie za bardzo mi się na tych filmikach teraz podoba :-/ Dużo tych świateł, błysków w ogóle wszystko jakoś strasznie szybko się dzieje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zmiany na gorsze i w ogóle bezsensowne...przecież to jrpg, aż odechciało mi się kupować tego x360 :/

EDIT:

A już wywalenie portretów pokazujących emocje podczas rozmów to Porażka....

Edytowane przez sakiu
Gość donsterydo
Opublikowano

Skopali, ja dla mnie np. to menu amerykańskie jest mniej czytelne niż te japońskie :-/ Bardziej mi się też podobają w interfejsie te portrety 2d.

Opublikowano (edytowane)

A mi tam inne pyszczki postaci w walkach i menu nie przeszkadzają. Jedyne co mnie denerwuje to te portrety właśnie.

Może jak ich gracze pojada to pal bedzie je mial... .

Edytowane przez Aramis
Gość GaScAn
Opublikowano

Bardziej do designu gry i kosmicznego świata pasują te amerykańskie menusy i portrety podczas walk.

Opublikowano

wiadomo cos czy gra bedzie region free ? Bo nie usmiecha mi sie do kwietnia czekac :/ Juz wystarczy, ze na Tales of Vesperie czekamy jak idioci (europa) i sie doczekac nie mozemy.

Opublikowano

Star Ocean 4 to dla mnie Must Have,nie mogę się doczekać tego gameplayu,szybka akcja dużo sie dzieje,do tego Private Action ,4 poziomy trudności,szkoda ze zmienili menu na amerykańskie moim zdaniem gorsze,tylko te czekanie na wersję PAL,nawet niewiadomo czy ToV wyjdzie u nas.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Przeskoków nie ma, ale walki będą mniej ostre niż reszta. Swoją drogą przy mnogości efektów w walce, wcale mnie nie dziwi mniejsza rozdzielczość, jakoś sobie poradzić musieli. Ważne, że animacja będzie płynna.

Edytowane przez Hela
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z tego co przeczytalem w nowym PE gra nie jest idealna, ma swoje wady ale co z tego skoro imo jest to najlepszy jaki dotad wyszedl jrpg na next-gena. Zaden narazie rgp/jrpg/crpg nie zainteresowal mnie tak bardzo jak Star Ocean 4. Moze dlatego ze kreca mnie japonskie klimaty i ten dynamiczny system walki, w ktory tak naprawde nigdy nie mialem przyjemnosci zagrac i zrozumiec.

Gdy tylko czytam artykuly i ogladam screeny/gameplay modle sie by ta gra wyszla na ps3. Nie wiem kiedy chca to zrobic, niech zrobia ta konwersje przed FFXIII a bede szczesliwy :)

Opublikowano

11 płyt to troszkę dużo, aż strach pomyśleć na ilu byłby FFXIII ^_^

Co się tyczy sprzedaży to myślałem, że wypadnie lepiej w końcu SO4 z tego co wyczytałem i widziałem jest dobrą grą i w dodatku jpg'iem a tych gier jakiegoś zatrzęsienia nie ma na obecną generację konsol. Może ta słaba sprzedaż przekona ostatecznie panów w garniturach do wydania tej gry na PS3 .